1:1
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

24.09.2016 15:30

8.kolo, Vysočina | Třebíč | Okresní přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Ve Výčapech se body dělily


Branky


0

Zápas dvou celků z druhé poloviny tabulky skončil nerozhodným výsledkem 1:1

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Matěj Semerád posal domácí do vedení

Sobotní odpoledne s sebou přineslo prakticky ideální fotbalové počasí. Do zápasu šli domácí s cílem potvrdit výhru v Okříškách, a definitivně se tak dostat s nejspodnějších příček tabulky. Bohužel je srážejí pořád opakující se chyby. První část byla z jejich strany zatím z jedněch nejlepších letošních poločasů. V prvním poločase domácí kontrolovali hru a soupeř hrozil pouze po jejich chybách. Když po jedné takové hrubce v obraně se hostující útočník dostal téměř až před prázdnou bránu, avšak i díky dobrému výběhu Krátkého se dostal do velkého úhlu a v gól tu situaci nakonec neproměnil. Ve 28. minutě vyslal Matěj Semerád přízemní střelu z 35 metrů, kterou brankář Náměště asi podcenil a domácí se dostali do vedení 1:0.

Za hosty vyrovnal Tomáš Rabušic

Po přestávce měli domácí jejich klasický 15 minutový výpadek, který vyústil v gól soupeře. V 61. minutě zahráli hosté rohový kop na přední tyč, kde domácí nedokázali uhlídat hostujícího Tomáše Rabušice a ten bez problému zakončoval hlavou -1:1. Každopádně v druhém dějství se už hra vyrovnala a i přes množství domácích šancí  to nakonec byli Výčapy, kdo mohl inkasovat. Na vyrovnávací gól nedokázali postupně odpovědět vyloženými šancemi J. Jeleček, T. Kuchera ani R. Kafka, a tak se body pouze dělily.



Ohlasy k zápasu


Sokol Výčapy
Král Martin, vedoucí: Co se týká průběhu zápasu, tak v prvním poločase jsme myslím kontrolovali hru a soupeř hrozil pouze po našich chybách. Po přestávce jsme měli náš klasický 15 minutový výpadek, který vyústil v gól soupeře. Ani pak jsme už na převahu z první půlky nedokázali navázat, hra se více vyrovnala (Náměšti podle mě vyšlo střídání s Pospíšilem) a i přes množství šancí a náš následný tlak v závěru se už skóre neměnilo.

FC Náměšť nad Oslavou - Vícenice B
Nekuda Bohumil, trenér: První půle byla z naší strany hrozná. Ve druhém poločase se už hra vyrovnala. V závěru utkání nás pak podržel náš golman. Bod z tohoto utkání bereme.



Sestavy


Sokol Výčapy
L. Krátký [-] - N. Kuchera [-] (76. L. Loucký [-] ) , J. Šimeček [-] , L. Kašpárek [-] (67. D. Matoušek [-] ) , L. Jeleček [-] , M. Semerád [-] , T. Pecka [-] , R. Kafka [-] , J. Jeleček [-] , T. Matoušek [-] (46. T. Kuchera [-] ) , O. Pánek [-]

FC Náměšť nad Oslavou - Vícenice B
L. Pokorný [-] - R. Bednář [-] (46. J. Pospíšil [-] ) , Z. Jonák [-] (55. T. Rabušic [-] ) , M. Preisner [-] (76. M. Veselý [-] ) , R. Juřena [-] , Z. Sobotka [-] , M. Sobotka [-] , M. Stachovič [-] , V. Kopuletý [-] (83. M. Křivánek [-] ) , P. Kopuletý [-] , L. Vrba [-]

ŽK: 37. T. Pecka , 79. R. Kafka - 43. M. Sobotka , 50. Z. Jonák .
Hráči zápasu: L. Vrba , L. Pokorný .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: HOLÝ Petr - HOLÍK David, RENÁT Stanislav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.