4:0
(3:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

25.09.2016 15:30

8.kolo, Vysočina | Třebíč | Okresní přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Stařeč brala doma všechny body


Branky


0

Stařeč zvládla v roli favorita domácí zápas proti Okříškám B a upevnila si pozici v horních patrech tabulky.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Marek Bříza nastartoval domácí jízdu

 Od začátku zápasu si domácí vytvářeli územní převahu, kterou již v 7. minutě po centru a malém zaváhání brankáře hostí proměnil ve vedoucí gól Marek Bříza -1:0. Účinným napadáním soupeře už při zakládání akcí si domácí vytvářeli dobré situace pro vstřelení branky. Soupeř hrozil pouze ze standardních situací a po jedné mohl i vyrovnat, ale střela z „voleje“ těsně minula domácí branku. Ve 38. minutě po zbytečném faulu, nabídli hosté domácím pokutový kop a vedení 2:0. Úspěšným autorem se stal Tomáš Zsihovics. První poločas se také vyznačoval značným počtem domácích „Offsidů“, kdy přesní rozhodčí správně zastavovali jejich slibné situace. Jedenkrát však tento systém hostům nevyšel a domácí zvýšili ve 42. minutě opět Markem Břízou na poločasových 3:0.

Domácí si výhru pohlídali

 Po přestávce domácí hned po třech minutách od úvodního hvizdu a hezké akci zvýšili Ondřejem Dvořákem na 4:0 a bylo prakticky o osudu utkání rozhodnuto. Hru si již domácí kontrolovali, udržovali si trvale vyšší aktivitu, ale  žádnou další příležitost  již nevyužili. Naopak hosté ještě jednou zahrozili, ale gólovou střelu brankář Obůrka vyrazil na břevno. Okříšky B tak zaznamenaly již šestou porážku v řadě a dostaly se na samotný chvost tabulky.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Stařeč
Prokop František, trenér: Za předvedený výkon zaslouží pochvalu všichni hráči, vyzdvihnout je však potřeba Lauše, který výborně nahradil na stoperu nemocného Vodičku a dále Zsihovicze za bojovnost a kreativitu ve středu hřiště.

SK Huhtamaki Okříšky B
Dokulil Jan, trenér: Hráli jsmenaivní fotbal bez bojovnosti a zaslouženě prohráli. Jako už po několika individuálních chyby nás sráží do kolen. Za celý zápas jsme si nevytvořili gólovou šanci.



Sestavy


TJ Sokol Stařeč
D. Obůrka [-] - M. Kaňka [-] , M. Bříza [-] (88. P. Gruber [-] ) , O. Dvořák [-] (75. S. Jahoda [-] ) , J. Zejda [-] , T. Zsihovics [-] (62. R. Linhart [-] ) , R. Ježek [-] , M. Pysk [-] , L. Lauš [-] , V. Smejkal [-] , J. Rambousek [-]

SK Huhtamaki Okříšky B
M. Ferdan [-] - M. Dočekal [-] , J. Jeřábek [-] , K. Vostal [-] (46. J. Ježek [-] ) , M. Večeřa [-] , R. Ryšavý [-] , R. Dokulil [-] (46. T. Binka [-] ) , P. Molák [-] (78. O. Syrový [-] ) , M. Kšír [-] , F. Rampír [-] , L. Rampír [-]

ŽK: 60. T. Zsihovics , 61. V. Smejkal , 89. M. Kaňka - 21. J. Jeřábek .
Hráči zápasu: L. Lauš , T. Zsihovics .
Počet diváků: 150. Rozhodčí: KUDLÍK Radim - NEUMANN Jaroslav, VÍDENSKÝ Bohumil.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.