Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

09.10.2016 15:00

10.kolo, Vysočina | Třebíč | Okresní přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Okříšky B s Náměští B se rozešly smírně


Branky


0

Souboj dvou posledních týmů tabulky a také dvou rezervních týmů skončil plichtou 2:2

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté šli do vedení

Zápas dvou posledních týmů tabulky mělo na pořadu 10. kolo Okresního přeboru mezi rezervami Okříšek a Náměště. Oba týmy se nacházejí na nelichotivých místech tabulky. Okříšky natáhly svou černou sérii porážek na číslo sedm. Náměšť na tom není o nic lépe. Šlágr kola ze spodku tabulky začali mnohem lépe hosté, které dostal do vedení ve 12. minutě Václav Kopuletý -0:1. O chvíli později hosté mohli jít již do dvoubrankového vedení, ale dokázali pouze nastřelit tyč. Potom se hra přeci jenom vyrovnala a i domácí začali vystrkovat růžky. V první půli ale již žádný gól nepadl, a tak blíže k vítězství byli hosté, kteří jako Okříšky již dlouho neokusily radost z výhry.

Domácí zápas otočili, ale mají pouze bod

Do druhého poločasu vlétli domácí ve velkém stylu a brzy otočili vývoj utkání. Nejprve se ve 49. minutě trefil po rohovém kopu hlavou Patrik Netolička a mohlo se hrát odznovu -1:1. Ale eufórie domácích se ještě rozpoutala po další brance z 52. minuty zápasu. To se po střeleckém pokusu domácích ukopl před brankářem Pokorným jeden z obránců a pro Romana Dokulila již nebyl problém dostat míč za záda golmana Náměště -2:1. Hosté se ale z tohoto gólu oklepali a snažili se o vyrovnání. V 60. minutě šel sám na brankáře Syrového Radek Bednář, ale neuspěl. V 64. minutě nakonec vyrovnal střídající Josef Musil -2:2. V závěru pak opět rána Musila skončila na hrudi domácího obránce.



Ohlasy k zápasu


SK Huhtamaki Okříšky B
Dokulil Jan, trenér: Hrálo se o poslední místo v tabulce a tomu i odpovídal průběh zápasu. Nepřesnosti, spousta nevyužitých šancí na obou stranách. Remíza je zasložená.

FC Náměšť nad Oslavou - Vícenice B
Nekuda Bohumil, trenér: V první půli jsme byli lepší. Udělali jsme zase mnoho chyb jinak vyrovnaný zápas.



Sestavy


SK Huhtamaki Okříšky B
O. Syrový [-] - O. Široký [-] (73. J. Jeřábek [-] ) , Z. Ryšavý [-] , L. Rampír [-] , P. Netolička [-] , Š. Novotný [-] , M. Večeřa [-] , M. Kšír [-] (46. K. Vostal [-] ) , J. Ježek [-] , R. Dokulil [-] (88. L. Mašek [-] ) , T. Binka [-]

FC Náměšť nad Oslavou - Vícenice B
L. Pokorný [-] - V. Rybníček [-] , V. Kopuletý [-] , P. Kopuletý [-] , R. Juřena [-] , M. Sobotka [-] , Z. Sobotka [-] , B. Nekuda [-] (68. M. Křivánek [-] ) , R. Bednář [-] (62. J. Musil [-] ) , M. Lokaj [-] , L. Vrba [-]

ŽK: 60. P. Netolička , 74. M. Večeřa , 82. T. Binka - 63. Z. Sobotka , 78. M. Křivánek .
Hráči zápasu: L. Rampír - L. Pokorný .
Počet diváků: 110. Rozhodčí: SVOBODA Libor - NEUMANN Jaroslav, DOKULIL Jan (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.