0:3
kont.
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

22.10.2016 14:30

12.kolo, Vysočina | Třebíč | Okresní přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

V Náměšti se zápas nedohrál


0

Náměšť B chtěla navázat na minulou výhru z Jemnickem B, ale v nervózním zápase se nakonec zápas ani nedohrál.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První půle branku nepřinesla

V Náměšti se utkaly dva týmy, které své poslední zápasy dokázaly vyhrát. Náměšt B se dočkala výhry po osmi kolech, a to po dobrém výkonu proti přednímu týmu tabulky z Jemnicka B . Rázem se po zaváhání všech týmů ze spodku tabulky vyhoupli na desáté místo. Blatnice zase přerušila tří zápasový půst a vítězstvím nad Okříškami B se drží v horní polovině tabulky. V první půli byli hosté lepším týmem, ale nevyužili asi čtyři nadějné příležitosti. Domácí tým zase nastoupil bez sedmi hráčů základní sestavy.

V 63. minutě byl zápas ukončen

Ve 47. minutě se sice dostali hosté střelou pod břevno do vedení, ale to už nebylo nakonec vůbec důležité, protože v 63. minutě přišel moment, který byl také posledním co se v samotné hře dělo. Při odkopávaném balónu domácích přepadl přes soupeře hráč hostí a od tohoto momentu se již vytahovaly karty, používala nevybíravá slova a strkanice, ve které hráli i svoji roli páni rozhodčí. Proto byl zápas předčasně ukončen a bude se projednávat za zeleným stolem.



Ohlasy k zápasu


FC Náměšť nad Oslavou - Vícenice B
Nekuda Bohumil, trenér: Dnešní utkání raději nebudu ani komentovat.

SK Blatnice
Šabatka Marek, hráč: Hned od úvodu jsme byli lepším mužstvem na hřišti. Milan Sova nedal dvě tutové šance a stejně selhal i sám před brankářem Michal Trnka. První půle i přes naší jasnou převahu skončila bez branek. V druhé půli se ujala jedna z našich akcí, kdy Milan Sova ve velkém vápně našel Jiřího Trnky a ten se krásně trefil do šibenice. Jenže v 18´minutě druhé půle přišel faul na našeho hráče a po druhé žluté kartě se pakoval hráč domácích do kabin ale to nebylo všechno. Hlavní rozhodčí ani nevím proč udělil druhou červenou a začalo to kolem rozhodčích vřít. Domácí hráči asi neunesli sílu okamžiku a podle všeho inzultovali pomezního, který se držel za ruku a nemohl pokračovat v zápase, na což reagoval HR a utkání ukončil. Myslím si, že i když jsme vedli 0:1 tak DK rozhodne kontumačně jednoznačně v náš prospěch.



Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.