2:3
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

13.08.2016 15:00

1.kolo, Jihočeský | 1.B třída sk. A, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Olešnice na úvod podlehla Frymburku


Branky


0
Rillich porazil Olešnici
Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Poločas těsně pro hosty

   Úvodní cca půlhodinka patřila spíše nebezpečnějším hostům jenž byli více u míče a působili fotbalověji. Pomohl tomu i brzký gól ze 3. minuty kdy se po přetaženém centru zleva dostali k míči Račák s Budíkem, vrátili míč do ohně a Rillich ve vápně vypálil k tyči, 0:1. Olešnice se do dobrých šancí prakticky nedostávala. V 18. minutě po Drtinově centru před dotírajícím Hanzalem odvrátili hosté na roh. Hanzala našel i nákop Brouska o chvíli později. Ofenzivní záložník domácích však akci zpomalil a prokličkoval mimo palebnou pozici. Domácí poněkud ožili po půlhodině hry po střídání Lenka. Ve 35. minutě si hezkou Lenkovu přihrávku našel Hanzal. Znovu promarnil příležitost ke střele a přihrával zpět Chovancovi, ale Frymburk zažehnal nebezpečí. Pět minut před koncem půle Koktavý vystihl přihrávku soupeře na polovině hřiště a posunul Lenkovi. Jeho přízemní střela z vápna jen o kousek minula tyč. Pak ještě po Brouskově hlavičce byl v šanci znovu Hanzal jenž z úhlu mířil jen do Wudyho. 

Rychlý gól a drama v závěru

   Ve druhém poločase vsítily oba týmy shodně gól ze hry a vlastní gól. V 52. minutě se do blízkosti domácí branky dostal Budík, ale jeho střelu z úhlu Krauskopf vyrazil. Chvíli nato byl Matúš ve vápně důraznější než Buřič a dostal se ke střele. Ke smůle Frymburku skončila jenom na břevně. Prakticky vzápětí se už hosté mohli radovat podruhé. Po výkopu domácího gólmana získali hosté míč na půlce hřiště a rychle ho posunuli vpřed. Rillich byl u balonu dřív než Krauskopf a po kličce zakončoval do opuštěné brány, 0:2. Po hodině hry zahrával Frymburk standardku poblíž vápna. Po odrazu od zdi v poklidu zasáhl domácí gólman. Podobně i o pět minut později po přízemní střele z nějakých 20ti metrů. K zakončení se probíjel opět Matúš, ale z těžké pozice mířil mimo. Dvacet minut před koncem se zblízka z úhlu pokusil překonat Krauskopfa Rillich a na brankové čáře odkopávájící Fiala v tísni nasměroval míč do vlastní sítě, 0:3 a hattrick byl na světě! V 78. minutě Olešnice zapresovala u vápna a sraženou střelu našel nejrychleji Hanzal a hlavou přeloboval vyběhnuvšího Wudyho, 1:3. Gól a přeskupení řad domácí nakoplo. Drtinův centr získal za vápnem Hanzal jenž se dokázal otočit k bráně a vystřelit k tyči kde Wudy s potížemi odvrátil na roh. Hosté vystrčili růžky a po pěkné průnikové přihrávce uháněl na domácí branku Kaňa, ale ukopl si míč a Krauskopf zasáhl. Kdo jiný než Hanzal se dokázal dostat ke střele po souhře Kačírka s Chovancem ovšem znovu velmi dobře zasáhl Wudy. V 85. minutě házel Lenk aut do vápna a hosté hlavou míč odvrátili jen za záda překvapeného Wudyho, 2:3. V závěru byla Olešnice jako politá živou vodou a bojovala o body. Lenk vybojoval hlavičku ve vápně, ale Hanzal střílel o kousek vedle. Frymburk tedy veze 3 body z Olešnice za výsledek 2:3.


Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Olešnice
Martin Havel ( trenér domácí ): Zápas se odvíjel od třetí minuty kdy jsme na 0:1. Frymburk pak převzal otěže utkání a my se trápili. V závěru půle jsme soupeře zatlačili, ale po chybách jsme nedotáhli šance. Ve druhém poločase to bylo podobné. Dostali jsme poměrně brzy gól. Naše hra se sesypala a přestali jsme hrát. Klíčový byl určitě gól na 0:3. I když jsme závěrečnou čtvrthodinku tlačili stačilo to jen na snížení na 2:3.

FC Šumava Frymburk
Lukáš Matúš (hráč hosté): Úvodních 30 minut jsme kontrolovali hru. Ve druhém poločase se nám podařilo dát dva góly. Pak jsme si ovšem po našich chybách vzadu zkomplikovali závěr kdy domácí góly nakoply. Hráč zápasu určitě Honza Rillich, protože má na svědomí hattrick a dokázal i podržet balon.



Sestavy


TJ Sokol Olešnice
M. Krauskopf [-] - M. Buřič [-] , M. Hanzal [-] , P. Fiala [-] , R. Brousek [-] (70. L. Picek [-] ) , T. Kačírek [-] , S. Drtina [-] , L. Burda [-] (29. L. Lenk [-] ) , D. Chovanec [-] , M. Koktavý [-] , J. Lust [-]

FC Šumava Frymburk
P. Wudy [-] - D. Račák [-] , J. Šisler [-] , R. Mertl [-] (85. F. Malina [-] ) , J. Ribár [-] - L. Matúš [-] (73. M. Břečka [-] ) , M. Račák [-] , T. Kaňa [-] - S. Budík [-] (92. M. Neumann [-] ) , J. Rillich [-] - E. Koršala [-]

ŽK: 24. M. Koktavý , 28. M. Hanzal , 72. L. Lenk - 15. L. Matúš , 26. J. Šisler , 41. S. Budík .
Hráči zápasu: J. Rillich .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: Křížovský Jiří - ŠPLÍCHAL David, ZEVL Karel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.