Malé derby Ledenic s Olešnicí skončilo nerozhodně


Branky


22. J. Fencl - 77. M. Hanzal
0
Olešnice v početní výhodě jen vyrovnala
Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Poločas těsně pro Ledenice

   V minulém zápase přivítala Olešnice na svém hřišti v derby Sviny. Tentokrát se vydala o pár kilometrů dál na půdu sestoupivších Ledenic. První poločas byl poměrně vyrovnaný a šance byly k vidění na obou stranách. Během úvodní čtvrt hodiny se prakticky tváří v tvář Maříkovi ocitl Hanzal a po něm Lenk, ale prosadit se nedokázali. A tak jako první udeřili domácí Ledenice. Ve 22. minutě se po Kadlecově rohu poblíž penalty opřel hlavou do míče stoper Fencl a domácí vedli 1:0. Tato branka hosty na chvíli vykolejila. Ledenice měly šanci navýšit náskok, ale loženky na malém vápně se jakoby zalekly. Potom se zvedla i Olešnice, ale poločas ve stylu nahoru dolů skončil 1:0.

Červená a vyrovnání

   Olešnice ve druhé půli začala hrát na dva útočníky a zlobila domácí o něco více. Hosté nějaké šance měly. Ledenicím ve skórování zabránilo mimo jiné břevno a to po centru Beze a hlavičce nehlídaného Kopáčka. Možná zlomový moment zápasu přišel v 72. minutě kdy domácí přišli o balon a dlouhý nákop na Lenka jenž propadl ve středu hřiště zastavil Pavlík jako poslední nedovoleně. Hlavní rozhodčí Novák to posoudil jako zmaření zjevné příležitosti a Ledenice šly do deseti. Už po pěti minutách od vyloučení po odraženém míči ve středu hřiště ukázal Hanzal rychlé nohy a chladnou hlavu, 1:1. Ve zbytku zápasu sahali oba soupeři po třech bodech, ale gólově to nevyjádřil žádný z nich a skóre zůstalo 1:1.


Ohlasy k zápasu


TJ Slavoj Ledenice
Pavel Vajgel (trenér domácí): Z naší strany to byl takový nervózní zápas. Poslední dobou mi přijde, že nejsme schopni kloudné akce nebo přihrávky, kombinovat nebo diktovat tempo hry. Zápas se neodehrál podle mého gusta a hrálo spíš na nakopávané míče. Někdy se na to možná ani nedá dívat. Nemohu říct, že bych něco z našeho výkonu mohl vyzdvihnout. Dneska mohl vyhrát kdokoliv, ale za konečnou remízu můžeme být relativně rádi.

TJ Sokol Olešnice
Martin Havel (trenér hosté): Po těžkém zápase proti Svinům nás čekalo de facto další malé derby. Řekl bych, že to byl vyrovnaný zápas, i když na šance jsme určitě vyhráli. První půle byla nahoru dolů. Do druhého poločasu jsme přeskupili řady a domácí přestali hrát svou hru a spoléhali na brejky. Naše převaha končila na dobře hrající obraně domácích. Bod z venku je dobrý, i když si myslím, že jsme mohli vyhrát, ale početní výhodu jsme nevyužili. Dneska jsem byl velmi spokojený z práce naší obranné čtveřice Bahenský, Drtina, Husa a Lechner.



Sestavy


TJ Slavoj Ledenice
J. Mařík [-] - M. Kopáček [-] , J. Fencl [-] , J. Pavlík [-] , J. Princl [-] - J. Fošum [-] , M. Volf [-] , V. Babka [-] (60. M. Kožant [-] ) , M. Kadlec [-] - M. Bez [-] (82. M. Michner [-] ) , L. Winkler [-] -

TJ Sokol Olešnice
M. Krauskopf [-] - M. Lechner [-] , B. Bahenský [-] , O. Husa [-] , S. Drtina [-] - T. Kačírek [-] , M. Buřič [-] , M. Koktavý [-] , M. Hanzal [-] (90. R. Jindra [-] ) , D. Chovanec [-] (60. R. Brousek [-] ) - L. Lenk [-] -

ŽK: 70. M. Volf , 90. L. Winkler - 60. L. Lenk , 66. T. Kačírek , 78. M. Koktavý , 89. M. Hanzal . ČK: 72. J. Pavlík .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: Novák Roman - ŘEHOŘ Petr, ŠKUTHAN Jaroslav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.