2:1
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

16.10.2016 15:00

10.kolo, Jihočeský | 1.B třída sk. A, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Olešnice slaví výhru nad Kamenným Újezdem


Branky


0
Hanzal vstoupil na hřiště a nasměroval Olešnici k výhře
Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Půle bez branek

   Kamenný Újezd doma válí a je stoprocentní, ale venku už to taková sláva není. Jediný bod z venkovních zápasů hostů se datuje k 20. srpnu. Úvodních cca dvacet minut to vypadalo na pokračování této nelichotivé série. Olešnice totiž byla o něco lepším týmem a Dudák musel své spoluhráče jednou důležitým zákrokem podržet. Postupem času hosté zvyšovali obrátky a bylo živo zase před Krauskopfem. Střelou z vápna ho překonal Soukup, ale za domácího gólmana zaskočilo břevno. Své příležitosti nevyužili ani střídající Píšek a Sivák, tak první poločas skončil bezbrankovou remízou 0:0.

Dvě chyby stály hosty body

    Začátek druhé půle byl poměrně vyrovnaný. V 58. minutě předvedl šťastnou ruku domácí trenér Havel, když poslal na hřiště Hanzala. Ten se snad po pár sekundách pobytu na hrací ploše dostal poprvé k míči, poradil si z hostující obranou a otevřel skóre, 1:0. Radost domácích příznivců trvala jen tři minuty. To Prokop dostal na vápno přihrávku zbavil se obránce a obstřelil Krauskopfa, 1:1. Kameňák se snažil urvat všechny body, ale podobně jako v první půlce byla proti branková konstrukce, tentokrát tyč. Udeřilo tedy na druhé straně. V 75. minutě poblíž půlky rozehrál standardku Lenk. Dudák si sice křikl, ale k míči se dostal dříve Brousek a Olešnice vedla 2:1. Pak se domácí spoléhali především na brejky a se snahou hostů o vyrovnání se dokázali vypořádat.  


Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Olešnice
Martin Havel (trenér domácí): Pro diváky to byl určitě zajímavý zápas, dynamický a plný nasazení. A to zejména od soupeře. Kamenný Újezd má dobrý mančaft se spoustou mladých kluků jenž to v plné rychlosti umí s míčem. To nám dělalo problémy a výhra nás stála hodně sil. Pomohla nám k ní hlavně dobrá defenziva kde byl jedním z pilířů Bahenský a zaslouží si vyzdvihnout.

TJ Sokol Kamenný Újezd
Jiří Vaník (trenér hosté): Venku se nám výsledkově nedaří. V Olešnici jsme nehráli špatně. Vytvořili jsme si šance, dali břevno a tyčku a nedali loženky. Za to jsme byli tvrdě potrestáni. Nemohu klukům vytknout snahu nebo to, že by nechtěli hrát. Bohužel jsme udělali dvě individuální chyby a, i když šance na zvrat byly nedokázali jsme odpovědět. Nebýt individuálních chyb a toho jak zápas dopadl pochválil bych všechny. Hráčem zápasu byl od nás Prokop. Převedl vynikající práci, dal branku a předvedl to co se po něm chtělo.



Sestavy


TJ Sokol Olešnice
M. Krauskopf [-] - M. Lechner [-] , P. Fiala [-] (33. J. Lust [-] ) , B. Bahenský [-] , O. Husa [-] - M. Buřič [-] (46. M. Koktavý [-] ) , D. Chovanec [-] (58. M. Hanzal [-] ) , S. Drtina [-] , T. Kačírek [-] (49. L. Burda [-] ) - R. Brousek [-] (81. R. Jindra [-] ) , L. Lenk [-] -

TJ Sokol Kamenný Újezd
J. Dudák [-] - M. Samborský [-] , P. Petkov [-] , D. Průdek [-] , M. Sládek [-] - J. Váša [-] (83. D. Frnka [-] ) , M. Sivák [-] , O. Bělohlav [-] , P. Pavlis [-] (20. J. Píšek [-] ) - R. Soukup [-] , A. Prokop [-] -

ŽK: 90. R. Soukup .
Hráči zápasu: B. Bahenský - A. Prokop .
Počet diváků: 120. Rozhodčí: Kovařík Zdeněk - HUČÍK Michal, CIBRANSKÝ Jiří.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.