2:3
(2:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

23.10.2016 15:30

11.kolo, Jihočeský | 1.B třída sk. A, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Kamenný Újezd doma poprvé nevyhrál


Branky


0
Bavorovice smazaly dvougólovou ztrátu a slaví výhru
Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Rychlé vedení

   Kamenný Újezd se doma mohl pyšnit stoprocentní úspěšností. Začátek zápasu nenaznačoval, že by se na této statistice mělo něco měnit. Domácí hráli dobře a po devíti minutách si našel kolmý pas na levém křídle Prokop. Nahrál do vápna a Soukup otevřel gólový účet zápasu, 1:0. Jen minutu nato udeřili domácí prakticky stejným způsobem podruhé. Prokop obral o balon váhajícího obránce, pláchl po levé straně a naservíroval míč do vápna kde byl znovu Soukup a bylo to 2:0. Kameňák byl v první půli lepším týmem a třetí trefu mohl zakrátko přidat po přihrávce Váši Pavlis, ale před odkrytou brankou zasáhl míč jen holení a mezi tři tyče nezamířil. Bavorovice rozhodně nepůsobily odevzdaným dojmem. Dudák se musel činit proti střele Radka Hanouska, který se řítil z úhlu sám na bránu. Podobně i proti hlavičce zblízka stejného hráče. Hosté se dočkali ve 27. minutě po nevyvedeném autu domácích. K míči se dostal Babka uspěl ve sprinterském souboji s domácím obráncem, natlačil se před něj a z vápna prostřelil Dudáka, 2:1. Kontaktní gól Bavorovicím pomohl.

Obrat dokončen v závěru

   Ve druhém poločase se karta obrátila a Bavorovice se zvedly. Lépe kombinovali a dokázali se dostávat do šancí. V 54. minutě nedokázal Kamenný Újezd odvrátit balon a odreženého míče za vápnem se zhostil Hurný a obstřelil domácího gólmana, 2:2. Už se mohlo zdát, že jeden ze šlágrů kola skončí nerozhodně. Proti byl v 87. minutě Babka jenž se dostal do brejku, kličkou se zbavil domácího stopera a posunul doleva na Radka Hanouska, který si mohl vybrat kam míč umístit, 2:3. Obrat byl završen a hosté pokračují ve stíhání první příčky. Kamenný Újezd naopak poprvé v sezóně doma body ztratil. 


Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Kamenný Újezd
Jiří Vaník (trenér domácí): Začátek nám vyšel dokonale. Po deseti minutách jsme 2:0 vedli a pak měli i další šance navýšit a možná i rozhodnout. Soupeř byl lepší a asi i vyhrál zaslouženě. I když jsme mu to svými chybami jako nepovedeným autem, špatným odkopem a ztrátou na půli hřiště usnadnili. Tím určitě nechci srážet soupeřovo kvality. Klukům nemohu nic vytknout, protože bojovali do poslední minuty. Zápas nám prostě úplně nesedl. Dobrý výkon předvedl Dudák, který nás držel a uchránil možná od dalších čtyř gólů.

TJ Bavorovice
Karel Franěk (činovník klubu hosté): Z úvodu zápasu jsme byli šokovaní. Domácí dobře kombinovali, dvakrát se dostali do vápna a vedli 2:0. Naštěstí jsme se z toho dostali, i když v první půli jsme působili poněkud zakřiknutě. O přestávce jsme přeskupili sestavu, hráli mnohem aktivněji a ovládli hřiště. Druhá půle se nám povedla. Bylo to těžké utkání a tři body jsou vydřené. Hráčem zápasu byl Babka jenž jeden gól dal a druhý připravil. Dobře zahrál i Šálek s Boubalem.



Sestavy


TJ Sokol Kamenný Újezd
J. Dudák [-] - D. Průdek [-] , P. Petkov [-] , J. Váša [-] (90. D. Augusta [-] ) , M. Sládek [-] - M. Sivák [-] , P. Pavlis [-] , M. Samborský [-] , O. Bělohlav [-] - A. Prokop [-] (75. V. Kotalík [-] ) , R. Soukup [-] -

TJ Bavorovice
V. Sýkora [-] - T. Koranda [-] (45. S. Šálek [-] ) , D. Granov [-] , J. Trnka [-] (45. J. Kuchař [-] ) , J. Hanousek [-] - V. Jakeš [-] , P. Boubal [-] , F. Šafránek [-] , M. Hurný [-] - R. Hanousek [-] (77. D. Klíma [-] ) , P. Babka [-] (90. P. Kolda [-] )

ŽK: 20. R. Soukup , 35. M. Sivák , 57. M. Sládek , 62. O. Bělohlav , 87. P. Pavlis - 45. J. Trnka , 87. R. Hanousek , 89. P. Boubal .
Hráči zápasu: J. Dudák - P. Babka .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: Žurek Roman - PÁNEK Milan, ŠKUTHAN Jaroslav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.