0:2
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

30.10.2016 14:30

12.kolo, Jihočeský | 1.B třída sk. A, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Olešnice podlehla Suchdolu


Branky


0
Březina rozhodl krásným přímákem
Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Poločas bez branek

   Jak domácí Olešnici, tak i hostujícímu Suchdolu se letošní sezóně daří lépe než tomu bylo v loňské podzimní části. Zápas tedy sliboval zajímavou podívanou. První poločas nabídl po dvou šancích na obou stranách. Mírně lepší se jevili hosté. Přesto diváci na první gól v úvodním dějství čekali marně. Po pětačtyřiceti minutách se oba soupeři odebrali do kabin za bezgólového stavu 0:0.

Rozhodnutí ze standardky a pojistka v závěru

   Druhá půle se nesla v obdobném duchu. Suchdol více držel balon a snažil se dobývat před domácí branku. Zápas se rozhodl v 58. minutě. K přímému kopu se postavil Březina a nechytatelnou střelou do šibenice otevřel skóre, 0:1. O pár minut později se do šance řítil Heřman, ale byl zastaven Chovancem. Hostům, kteří byli většinu zápasu s verdikty sudího Landíka nespokojeni se i tentokrát zdála žlutá karta pro domácího hráče málo. Později se dožadovali i odpískání pokutového kopu, marně. Přesto se Suchdol už prakticky v nastavení dočkal. Do brejku dva na jednoho se dostal Jakub Záruba se střídajícím Kamišem, který po kličce Krauskopfovi uklidil míč do prázdné brány, 0:2. Olešnice je zatím s patnácti získanými body na desátém místě. Suchdol prohání špičku tabulky a na první příčku ztrácí na čtvrtém místě dva body.


Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Olešnice
Martin Havel (trenér domácí): Prohráli jsme doma a to je pro nás samozřejmě ztráta. Dá se říci, že Suchdol byl lepší a měl víc ze hry. Pro diváky to mohl být zajímavý zápas nahoru a dolů. První půle byla vyrovnaná. Soupeř trefil krásně šibenici. Snažili jsme s tím něco udělat, ale Suchdol to dokázal ubránit. Dneska je těžké někoho vyzdvihnout, ale dobře zahrál Bahenský s Fialou.

Sokol Suchdol nad Lužnicí
Jaromír Gauč (trenér hosté): Od našich hráčů jsem slyšel, že v Olešnici se dějí vždycky věci co se týče rozhodčích. První půle byla taková křečovitá, bojovná a nehráli jsme tak jako v posledních zápasech. Museli jsme se v hlavách srovnat s rozhodčím v zádech domácích, protože v první půli předváděl neskutečné věci a zařízl nás. Naštěstí skončil poločas 0:0. Po vedoucím gólu jsme byli jasně lepší. Pak šel Heřman sám na bránu a byl stržen, jasná červená, ale jen se žlutilo. Měli jsme kopat i penaltu. Takže je to pro nás neskutečná výhra. Naštěstí jsme dali góly jinak bychom si neodvezli ani bod. Jsme v kontaktu s čelem a tímhle zápasem jsme potvrdili, že tam patříme. Máme teď v posledních dvou zápasech Bavorovice a Novou Ves. I když máme dost zraněných, chybí konkurence a soupeři mají ve svých kádrech kvalitnější hráče neznamená to, že nás porazí a natvrdku si to s nimi rozdáme a vydáme ze sebe všechno. Celkově musím dneska pochválit celý mančaft, Rácik nás podržel a Březina krásnou trefou rozhodl.



Sestavy


TJ Sokol Olešnice
M. Krauskopf [-] - M. Lechner [-] , P. Fiala [-] , B. Bahenský [-] , O. Husa [-] - M. Buřič [-] , D. Chovanec [-] , S. Drtina [-] (46. M. Koktavý [-] ) , M. Hanzal [-] - R. Brousek [-] (77. L. Burda [-] ) , L. Lenk [-] -

Sokol Suchdol nad Lužnicí
M. Rácik [-] - M. Matějček [-] , M. Dunaj [-] , A. Arenberger [-] - P. Špale [-] , M. Březina [-] , J. Brabec [-] , R. Gorný [-] , Š. Kubašta [-] - J. Záruba [-] , M. Heřman [-] (65. P. Krejčí [-] ) -

ŽK: 65. D. Chovanec - 42. M. Matějček , 60. Š. Kubašta , 72. M. Rácik .
Hráči zápasu: P. Fiala , B. Bahenský - M. Březina , M. Rácik .
Počet diváků: 120. Rozhodčí: Landík Filip - KLÍMA Denis, CIBRANSKÝ Jiří.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.