0:1
(0:0)
61. D. Kneys
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

14.08.2016 17:00

1.kolo, Jihočeský | 1.A třída sk. B, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Planá slaví první tři body v 1.A třídě!


Branky


61. D. Kneys
0

Na nováčka soutěže SK Planou nečekalo hned v prvním kole letošního ročníku nic lehkého. Los jim do cesty postavil nebezpečnou rezervu Roudného. Hrálo se poměrně vyrovnané utkání, na jehož konci se nakonec z vítězství radovali produktivnější hosté.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Nějvětší šanci první půle měl na kopačkách domácí Turek...

Od úvodních minut prvního poločasu se hrálo poměrně vyrovnané utkání. Hosté se snažili o kombinační fotbal, naproti tomu hra domácích se vyznačovala spíše snahou o rychlé přechody do útoku pomocí dlouhých nakopávaných balónů do křídelních prostorů. Do první velké šance zápasu se dostalo Roudné, jmenovitě Turek, ke kterému se odrazil míč po standardní situaci z rohu velkého vápna, ten však svým pohotovým zakončením na hostujícího brankáře nevyzrál a následná dorážka skončila vysoko nad. Následně se povedenou dalekonosnou střelou směřující do pravého horního rohu branky prezentoval domácí Strapáč, ale gólman Nováček znovu přispěchal s výborným zákrokem a hrozící nebezpečí zažehnal. Hosté z Plané byli nejblíže gólů ke konci první pětačtyřicetiminutovky, kdy domácí brankář Hřebejk neodhadl odskok míče a promáchl, tím se naskytla příležitost ke skórování pro dobře atakujícího Zedka, ten však ve skluzu míč do odkryté domácí svatyně dostat nedokázal. O poločasové přestávce se tak oba celky rozcházely do šaten za nerozhodného stavu 0:0.

Kneys rozhodl...

Scénář druhého poločasu se nijak výrazně nelišil do dějství prvního. Postupem času však začínali mít o něco více ze hry hosté z Plané a svou dobrou kombinační hrou se snažili dostat do zakončení a v 61. minutě se dočkali. Po odraženém míči putoval míč do pravé strany na Fujdiara, následoval centr do vápna, který propadl až na zadní tyč, kde ho do sítě uklidil nepokrytý Kneys, 0:1. Po obdržené brance domácí přitopili mírně pod kotlem, výsledkem čehož bylo několik závarů v pokutovém území hostů, ale všem pokusům o zakončení se do cesty postavil výborně chytající Nováček, který po celý zápas držel svůj tým nad vodou a ve druhém poločase zlikvidoval minimálně tři gólové šance Roudného. Na druhé straně mohl gólovou pojistku přidat Fujdiar, který pálil z hranice velkého vápna jen těsně vedle. Domácí bojovali až do samotného závěru, ale v 89. minutě přišla další rána, když uviděl červenou kartu Matoušek, který si od plic ulevil na adresu hlavního arbitra zápasu, jelikož nebyl spokojen s tím, že předchozí zákrok na jeho osobu nevyhodnotil jako faul. Ve zbývajících minutách utkání si již hosté zkušeně své vedení pohlídali a mohli slavit první tři body.



Ohlasy k zápasu


TJ Malše Roudné B
Jan Rezek (trenér): Na to, že to byl první zápas, si myslím, že se hrálo velmi zajímavé utkání se šancemi a nasazením na obou stranách. Na obou týmech byla vidět chuť uhrát první vítězství v sezóně. My jsme střídali lepší okamžiky s horšími. Snahu našim hráčům nemohu upřít, ale bohužel mi na některých postech chyběla potřebná kvalita. Soupeř se představil v dobrém světle, převážně zkušení borci Řehoř a Pintérové. Zápasu by více slušela remíza, ale fotbal se hraje na góly a ten hosté dali, a proto vyhráli a odvezli si tři body.

SK Planá
Jan Pintér (hrající asistent trenéra): První mistrovské utkání pro Planou v I.A po více jak 30 letech. Nevěděli jsme, co přesně od soutěže očekávat, v přípravě jsme hráli pouze s Větřním, které tuto soutěž hraje, ale byl to zase první zápas přípravy a tak pro nás toto utkání a celkově soutěž byla velkou neznámou. Přes léto jsme dobře posílili a příprava se nám jak herně, tak výsledkově vydařila, proto jsme vstupovali na trávník s velkým respektem a zároveň i optimismem. Vstup do utkání se nám nepovedl, soupeř na nás vletěl a my jsme prvních 15-20 minut nevěděli co dřív. Poté jsme se ale postupně zvedali a naše hra začala mít určitou kvalitu. Do konce poločasu jsme se Roudnému naprosto vyrovnali. Druhý poločas byl prakticky totožný jako konec prvního, oba týmy hrály zcela vyrovnaně, ale my jsme se díky jedné povedené akci dostali do vedení. Roudné na nás vyvinulo velký tlak od 70. do 85. minuty, mělo několik příležitostí, kdy nás podržel Honza Nováček. Ale posledních pár minut včetně nastavení jsme si už pohlídali a dotáhli utkání do vítězného konce. Myslím, že to bylo pěkné utkání pro diváky s pěknými fotbalovými akcemi na obou stranách a několika zajímavými brankovými příležitostmi. Možná jsme tomu šli o malinko víc naproti srdíčkem a díky tomu jsme vyhráli toto těžké utkání. Za nás bych chtěl vyzdvihnout výkon Honzy Nováčka a nestárnoucího Ládi Fujdiara! A dále bych chtěl pochválit oba nováčky v základní sestavě Káju Strnada a Ondru Hotových, jak se s tím popasovali, jelikož to byl pro oba první zápas v této soutěži.



Sestavy


TJ Malše Roudné B
T. Hřebejk [-] - A. Trejbal [-] , S. Kubeš [-] (55. F. Vávra [-] ) , D. Samek [-] (76. V. Vacek [-] ) , M. Štěpánek [-] (84. M. Otepka [-] ) , J. Stegbauer [-] , J. Vopelka [-] , M. Strapáč [-] , F. Řehák [-] , F. Matoušek [-] , P. Turek [-]

SK Planá
J. Nováček [-] - P. Petscher [-] (80. M. Turek [-] ) , T. Řehoř [-] , L. Fujdiar [-] (90. P. Vobořil [-] ) , T. Plojhar [-] , D. Kneys [-] , J. Pintér [-] , T. Pintér [-] , J. Zedek [-] , K. Strnad [-] , O. Hotový [-]

ŽK: 21. S. Kubeš , 55. F. Vávra - 32. T. Řehoř , 45. J. Pintér , 90. O. Hotový . ČK: 90. F. Matoušek .
Hráči zápasu: M. Strapáč - J. Nováček , D. Kneys , L. Fujdiar .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: Kroutl Vít - BRYCH Jiří, ZABILKA Luboš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.