0:2
(0:1)
 
 
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

17.09.2016 13:00

6.kolo, Jihočeský | 1.A třída sk. B, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

8.0

Nápoje

8.0

Jídlo

8.0

Hrací plocha

3.0

Zázemí

5.0

Nová Včelnice dál válí!


Branky


0

Další vítězství si na své konto připsal nováček soutěže z Nové Včelnice, když si její fotbalisté tentokrát vyšlápli na Planou.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Gólový začátek

Hosté do zápasu doslova vlétli jako uragán a hned v první minutě se ujali zásluhou přihrávajícího Petráše a skórujícího Nebeského jednobrankového vedení, 0:1. O dvě minuty později mohlo být na straně hostí ještě veseleji, když se domácímu brankáři nečekaně zastavila malá domů v kaluži, na což pohotově zareagoval Nebeský, ale míč do sítě dostat nedokázal.

 

O tom, že je Nebeský opravdu při chuti, se mohli všichni přihlížející přesvědčit opět o několik minut později, když se po nákopu za obranu řítil sám na domácího brankáře, ale opět o pár centimetrů minul. Domácí se snažili o vyrovnání pomocí dlouhých nákopů do brejkových situací, se kterými si však pozorná hostující obrana dokázala bezpečně poradit.

Domácí se neprosadili

Poločasová přestávka domácím nejspíše prospěla, jelikož na jejich hře ve druhé půli bylo patrné zlepšení a zhruba v první čtvrthodině byli lepším týmem. Nutno podotknout, že kvůli dešti se hrálo místy spíše na vodě, než na trávníku, ale podmínky byly pro oba týmy stejné.

 

Následně se hosté opět probrali a zaveleli k ofenzívě. K vidění bylo ze strany Včelnice několik povedených akcí, ať už od režisérů Didka nebo Pacholíka, na jejichž konci stál většinou střelec Nebeský, kterému však po první brance nebylo zkrátka přáno.

 

Až v 82. minutě se mu podařilo prodloužit rohový kop na zadní tyč, kde již číhal osamocený Bednář, který hlavou definitivně rozhodl o osudu utkání, 0:2.



Ohlasy k zápasu



TJ Jiskra Ústí nad Orlicí
Tomáš Nebeský (hráč): Zápas chvílemi připomínal vodní pólo nebo komedii, což je spíš k pláči. Zápas se přesto odehrál a naštěstí jsme z něj vyšli vítězně, i když skóre mohlo být klidně vyšší, a to i přes zmíněnou vodní nepříjemnost. Já sám jsem se minimálně dvakrát parádně vykoupal, což nebylo v tomto počasí opravdu nic příjemného. Soupeř se hodně snažil nakopávat míče na rychlého Balogha, ale tyto akce většinou končili kus před vápnem. My se snažili kombinovat, ale to na tomto terénu nešlo, proto se pak z fotbalu stala nakopávaná, takže pro diváky asi nic pěkného. Dobře zahrál David Bednář.



Sestavy


SK Planá
J. Nováček [-] - K. Strnad [-] (57. M. Turek [-] ) , T. Plojhar [-] (50. P. Petscher [-] ) , J. Pintér [-] , D. Kneys [-] , Z. Lexa [-] , J. Průša [-] (66. P. Vobořil [-] ) , L. Balogh [-] , T. Pintér [-] , M. Beran [-] , O. Hotový [-]


ŽK: 41. Z. Lexa , 42. D. Kneys , 80. P. Petscher , 90. J. Nováček .
Počet diváků: 90. Rozhodčí: Valeš Radek - KŘÍŽ Karel, BUMBA František.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.