Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

24.09.2016 10:15

7.kolo, Jihočeský | 1.A třída sk. B, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Planá si ze Čtyráku odvezla bůra


Branky


0

Výkony jako na horské dráze zatím předvádí fotbalisté Čtyřech Dvorů, kterým se venku vůbec nedaří, ale na domácí půdě jsou stoprocentní. Tentokrát se o tom na vlastní kůži přesvědčila Planá.

 

 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí zahodili několik šancí, přesto se dostali do vedení

Hned od úvodních minut zápasu bylo jasné, že na hřišti není ten stejný tým Čtyráku jako v minulém kole v Nemanicích. Takřka ihned po rozehrávce se nebezpečnou střelou prezentoval domácí útočník Příhoda, který takto podobně zahrozil v prvních deseti minutách asi ještě dvakrát, ale hostující gólman Nováček byl vždy pozorný a na svém místě.

 

O několik minut později pálil po průniku a přihrávce Valty do pokutového území z pravé strany Janeček nad. Domácí se dokázali dobře vypořádat i s vynuceným střídáním kapitána Havelce, který musel hřiště opustit z důvodu zranění již v zhruba v 15. minutě první půle.

 

Ani to nevzalo Čtyráku vítr z plachet a dál byl svému soupeři nebezpečný. Ve 25. minutě se již měnilo skóre, a to když centr Valty z pravé strany poslal Janeček hlavou do břevna, míč se dostal k Příhodovi, který jej již napodruhé hlavou do sítě dotlačil, 1:0. Hosté zahrozili z několika standardních situací, ale míč se jim za záda pozorného Sobolíka dostat nedařilo.

 

Blízko dvoubrankovému vedení byli domácí přibližně ve 30. minutě, kdy se na pravé straně po sklepnutí Příhody individuálně prosadil Valta, zpětnou přihrávkou na malé vápno oslovil Janečka, tomu však míč těsně před kopačkou uskočil a nepodařilo se mu tak přesně zakončit. Před odchodem do šaten se opět prosadil Příhoda, který po individuální průnikové akci a zakončení Raaba dorážel míč do odkryté branky, 2:0.

Čtyrák nedopustil žádné drama

2:0 bývá občas celkem ošidný výsledek, jelikož stačí jediný gól a soupeř je opět ve hře. Toho si byli určitě dobře vědomi i hosté z Plané, kteří byli v prvních minutách druhého poločasu o něco aktivnější, než domácí a zásluhou toho byli i velmi blízko ke snížení, když zhruba v 55. minutě po závaru ve vápně vykopával Pecha míč z brankové čáry.

 

Tato šance hostí domácí opět probudila a v 57. minutě již vedli o tři branky, když se v pokutovém území Plané nejlépe zorientoval Janeček a z pohotové otočky poslal míč do sítě na vzdálenější tyč, 3:0. Hosté se nechtěli vzdát, ale jejich hra byla poněkud nervózní a nedařila se jim kombinace.

 

Domácí pokračovali v dobrém napadání a aktivní hře. Zhruba v 65. minutě mohl Janeček přidat svou druhou trefu, ale po přihrávce Raaba a jeho samostatném úniku zvonila pouze tyč. Následně byl blízko čtvrté brance domácích Příhoda, který však ve skluzu nedokázal usměrnit mezi tři tyče přihrávku Valty na malé vápno.

 

V 70. minutě však již Příhoda završil hattrick, když ho ke skórování vybídl přihrávkou do prázdné branky Janeček, 4:0. Čtyrák stále neměl dost. V 74. minutě se do úniku z levé strany dostal nadějný dorostenec Nečekal a jeho utaženou střelu levačkou musel Nováček vyrážet na roh.

 

V 76. minutě si na pravé straně vyměnil míč Slepička s Valtou, druhý jmenovaný poslal centr do vápna, ten si dobře zpracoval střídající Fatura a poslal míč za pravou tyč, 5:0. Ve zbývajících minutách se již zápas spíše dohrával a domácí si bez potíží pohlídali své pohodlné vedení.



Ohlasy k zápasu


SK Čtyři Dvory České Budějovice
Robert Čepička (trenér): Do utkání jsme vstoupili velice dobře. Do 10. minuty jsme měli dvě šance, které jsme bohužel nedali. Poté musel odstoupit Miroslav Havelec, takže jsme museli trochu přeskupit řady a řekl bych, že Planá měla dvacet minut možná malinko navrch. Naštěstí se nám podařilo dát na 1:0, do půle na 2:0. Ve druhém poločase jsme přidali třetí gól, který myslím definitivně rozhodl. Zbytek zápasu se již dohrával spíše z povinnosti, soupeř dohrával v deseti a nám se podařilo přidat ještě dva góly. Domácí zápasy máme dobré, venku je to přesný opak.

SK Planá
Jan Pintér (hráč): Co se týká našeho výkonu, tak to byl absolutně odlišný rozdíl v obou poločasech. První půle bych řekl, že byla celkem dobrá. Po špatném začátku jsme měli velice dobrý prostředek a konec poločasu, kde nás bohužel do kolem srazil klasický šatňák. Druhá půle byla prakticky pouze o domácím mužstvu a byla jen otázka, kde se skóre zastaví. Po docela slušném startu do soutěže, se nám to teď bortí jako domeček z karet! Místo aby všichni kluci po postupu začali ještě více pracovat a fotbal je bavil, tak to má opačný účinek. No nezbyde nám než opět začít pracovat na 100%, kousnout se a věřit, že tu bídu, která nás teď provází, zlomíme. Tímto se omlouváme i naším věrným fanouškům, kteří s námi všude jezdí a fandí nám. Musí je z toho chudáky bolet oči. Naším "pseudofanouškům", bych chtěl vzkázat, že pokud nám chtějí celý zápas jenom nadávat, bude lepší, když na naše zápasy chodit nebudou a udělají si hezkou sobotu radši doma s rodinou - o takové lidi v hledišti nestojíme.



Sestavy


SK Čtyři Dvory České Budějovice
P. Sobolík [-] - T. Vajo [-] , M. Havelec [-] (10. V. Slepička [-] ) , T. Pecha [-] , M. Matušek [-] - T. Valta [-] (77. V. Vejvar [-] ) - J. Příhoda [-] , P. Raab [-] - L. Nečekal [-] (75. M. Fatura [-] ) , P. Janeček [-] , V. Tlachač [-]

SK Planá
J. Nováček [-] - K. Strnad [-] , T. Plojhar [-] (60. P. Vobořil [-] ) , J. Pintér [-] , D. Kneys [-] , Z. Lexa [-] , T. Pintér [-] , J. Zedek [-] , M. Beran [-] , O. Hotový [-] , M. Turek [-]

ŽK: 33. T. Pecha - 33. M. Beran , 52. T. Pintér , 60. T. Plojhar .
Hráči zápasu: V. Tlachač , P. Janeček , T. Valta , J. Příhoda .
Počet diváků: 60. Rozhodčí: Formánek Luboš - BRYCH Jiří, MRÁZ Marek.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.