1:1
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

08.10.2016 12:30

9.kolo, Jihočeský | 1.A třída sk. B, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

V duelu starých známých se body dělily


Branky


0

Souboj Plané a Nemanic o postup v minulém ročníku bavil fotbalové jižní Čechy. Nakonec se o třídu výše posunuly oba kluby a 9. kolo je svedlo proti sobě.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí častěji na míči

Nemanice nastoupily rázně, měly větší držení balónu a Planá se nechala zatlačit ke své šestnáctce. Domácí se dostávali ke standardkám, jednu z nich zahrával Kochlöfl šikovně na první tyč a Ondřej Hotový na poslední chvíli odklízel míč na roh před nabíhajícím soupeřem. Pak přišla Kochlöflova hlavička, kterou J.Hotový v bráně nezkrotil a zažehnat nebezpečí z plánského pohledu musel odkopem od brankové čáry T. Pintér.

 

Až v 17. minutě se poprvé ukázali v útoku i hosté, Baloghova střela z otočky mířila nad bránu. Pak už ale byli opět aktivnější Nemaničtí. Po půlhodině hry si naběhl za přesný míč za obranu Severa a proti vybíhajícímu Hotovému volil lob, který ovšem branku o pár decimetrů minul. Ve 41. minutě pak měl ještě lepší pozici Novotný, který se chopil míče po zaváhání J. Pintéra, jenomže svůj postup sám proti gólmanovi zakončil velmi nepřesnou střelou pravačkou, když se nabízelo spíše vystřelit druhou nohou.

 

V závěru poločasu Růna včas vyběhl proti Baloghově zakončení, situaci ale stejně zastavil ofsajd. Nemanické marné snažení ukončila Záveského střela z úhlu, kterou Hotový vyrazil před sebe.

Nemanice musely dotahovat

Domácí si po pěti minutách druhého dějství připsali další neúspěšný pokus z akce, kdy šel hráč sám proti brankáři. Tentokrát do boční sítě pálil Křiváček a jen se mohl chytit za hlavu, co že to zazdil za šanci. Druhý poločas byl herně vyrovnaný, Planá dokonce hlavně ve středu hřiště získávala postupem času mírně navrch. Řehoř z přímého kopu v 59. minutě Růnu neohrozil, na druhé straně pálil tvrdě z dálky, ale přece jen těsně vedle, Kochlöfl.

 

V 64. minutě přišla změna skóre. Balogh využil volného prostoru a ukázal domácím, jak se proměňuje samostatný únik. Počkal si na Růnův pohyb a přesnou křižnou střelou poslal míč k tyči – 0:1. Nemanické branka hodně zaskočila a rozpadla se jim mezihra, do jejich hry se dostalo mnoho nepřesností.

 

Plánský Zedek mohl být rád, že za tvrdý skluz proti Severovi vyfasoval jen žlutou kartu. Planá v poklidu likvidovala útočnou snahu Nemanic, dokázala držet míč a Řehoř zahrával několik standardek, domácím se začal čas na vyrovnání rychle ukrajovat. Novotný v 80. minutě parádně vypálil zpoza vápna, ovšem Hotový si střelu dokázal najít a skokem vytlačil míč na roh.

 

Pak už přece jen přišlo vyrovnání. Nemanický Kochlöfl rychle rozehrál po hostujícím ofsajdu dlouhým nákopem, Bašta vlétl mezi stopery a rázem měl volnou cestu ke gólu – míč dokázal dloubnout přes Hotového a bylo to 1:1. Víc už se nestalo, rivalové za studeného počasí tentokrát sehráli, i díky přesným rozhodčím, poklidný duel, který skončil zaslouženou remízou. Nemanice měly v zápase více šancí, Planou zase může mrzet, že inkasovala až v době, kdy už byli domácí v útočné fázi bezzubí.



Ohlasy k zápasu



SK Planá
Jan Pintér (hráč): Po poslední výhře s Velešínem jsme jeli do Nemanic docela optimisticky nalazeni. Nicméně ze soupeře jsme měli přirozený respekt. Poslední dvě sezóny jsme docela rivalové a ty naše zápasy bývají takové vyhrocené. Ale toto utkání potvrdilo opak. Zápas probíhal v duchu fair play, jak na hřišti, tak v hledišti. Měli jsme obrovskou tutovku hned v první minutě, do konce poločasu měl soupeř asi tři, ale ani jednou netrefili bránu. V prvním poločase jsme chvílemi tahali za kratší konec. Druhý poločas se nám docela povedl, po cca 15-ti minutách jsme se ujali vedení a doufali jsme, že už to "dokopeme". Soupeř nám bohužel sedm minut před koncem vyrovnal. Z pohledu celkového vývoje bych řekl, že dělba bodů je asi zasloužená. I když jsme trošku mrzutí, že jsme těch posledních pár minut už neukopali. Myslím, že kdo přišel, tak si dneska fotbalově přišel na své a remíza je dle mého názoru spravedlivá.



Sestavy



SK Planá
J. Hotový [-] - P. Petscher [-] (89. P. Vobořil [-] ) , D. Kneys [-] (87. M. Turek [-] ) , Z. Lexa [-] (35. T. Plojhar [-] ) , L. Balogh [-] , T. Pintér [-] , O. Hotový [-] , M. Beran [-] , J. Zedek [-] , T. Řehoř [-] , J. Pintér [-]

ŽK: 69. J. Zedek , 87. P. Petscher .
Hráči zápasu: L. Balogh , T. Pintér , M. Beran .
Počet diváků: 152. Rozhodčí: Dunovský Karel - KŘÍŽ Karel, KOVAŘÍK Zdeněk.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.