FOTO: Planá vyloupila Hrdějovice


Branky


0

V sobotním odpoledni přivítaly domácí Hrdějovice na svém hřišti pod tratí nováčka soutěže z Plané. Góly stříleli nakonec pouze hosté a domácí svou tvrz neubránili…

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Gól do šatny

Úvodní rozkoukávání na hřišti nepřineslo mnoho zajímavých situací. Domácí brankář Spěvák dobře přečetl hru a byl u míče dříve než Petscher, na druhé straně jako první zkoušel ve 13. minutě utaženou střelou štěstí Pimpara, jeho ráně ovšem přece jen pár decimetrů chybělo.

 

Postupem času se ale hosté více a více osmělovali a Planá začala působit fotbalověji, což bylo znát hlavně ve srovnání kombinačních akcí obou celků. Hosté se dokázali přes obranu dostávat k bráně soupeře, zatímco Hrdějovice Hotového prakticky neohrozily. To Spěvák se musel mít na pozoru – hlavička Řehoře po centru Petschera se ještě mezi tyče nevešla, ale proti Petscherovi, kterého skvěle našel Balogh, už gólman zasahovat musel.

 

Ve 33. minutě se Pimpara dostal k odraženému míči na vápně, jenomže levou nohou zamířil velmi nepřesně. Planá se pak před koncem poločasu prosadila. Domácí ztratili na půli balón, Řehoř ho předložil Baloghovi a útočník z vápna obstřelil brankáře – 0:1.

Planá si vítězství pojistila

Hrdějovické mohl hned zkraje druhého dějství potěšit Kukačka, ani jeho střela se ale mezi tyče nevešla. Plané po pěti minutách hry hodně pomohla druhá branka. Petscher překvapil obranu Hrdějovic včetně brankáře Spěváka a z úhlu dokázal propálit Spěváka na bližší tyč – 0:2. A pro opařené domácí mohlo být ještě hůře. Zkazili rozehrávku, Petscher postupoval sám na bránu, ale v rozhodující chvíli si míč ukopl a Spěvák ho lapil.

 

V 63. minutě pálil T. Pintér vysoko nad bránu, z protiútoku zahrozili asi svou největší šancí v zápase domácí, když se Pimpara položil do míče na hranici velkého vápna a těsně minul pravý roh brány. Jinak ale obranná čtyřka hostujícího celku fungovala bezchybně. A když v 75. minutě Hotový udržel v rukavicích skákavý přímý kop Jordána, začínalo se domácím vkrádat do mysli, že ze zápasu žádný bod nevykopou.

 

Domácí Beran v náznaku šance na zadní tyči míč nedokázal zpracovat, a tak se ještě jednou ukázali Plánští. Turek pět minut před koncem hry naservíroval míč Zedkovi, ten ho ještě dokázal prostrčit na Petschera a útočník už měl s usměrněním míče do prázdné brány po hezkém ťukesu jednoduchý úkol – 0:3.



Ohlasy k zápasu



SK Planá
Jan Pintér (hráč): Po posledních dvou dobrých výsledcích jsme jeli do Hrdějovic optimisticky nalazeni. Potřetí za sebou jsme byli komplet, a na hřišti to bylo znát. Myslím, že se na mě nebude nikdo zlobit, když řeknu, že tři body jsou pro nás zasloužené a odpovídají průběhu utkání! Utkání jsme odehráli kompaktně, těžko někoho vyzdvihnout! Nicméně o něco lepší byli oba bratři Hotových, Peťa Petscher, Tomáš Pintér a v první půli Tomáš Plojhar! Utkání perfektně odřídila celá trojice rozhodčích v čele s hlavním rozhodčím panem Vítkem!! Kdyby to takto bylo pro oba týmy pokaždé.



Počet diváků: 60. Rozhodčí: Vítek Miroslav - KROUTL Vít, ŠKUTHAN Jaroslav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.