0:1
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

22.10.2016 12:00

11.kolo, Jihočeský | 1.A třída sk. B, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Větřní vyhrálo i pro zraněného Adamíčka


Branky


0

Vyrovnaný zápas nakonec rozhodla branka ze závěru zápasu, která rozradostnila hostující hráče a početný hlouček jejich fanoušků.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Ve studeném počasí se oba týmy rozehřívaly pomalu

Hosté nastoupili podruhé v řadě bez svého kanonýra Weinharda a domácí si brousili zuby na zopakování minulého týdne, kdy vyřídili Hrdějovice. Studené počasí ale jako kdyby zmrazilo oba celky a od úvodu se hrál fotbal průměrné úrovně.

 

Planá si v úvodu vypracovala několik standardek, které Větřní v pohodě odvracelo a byl to v 11. minutě hostující Gutheis, kdo první prozkoušel pozornost brankáře, následně po pěkném centru hlavičkoval jen do rukavic Hotového Sukdolák. Hosté byli blízko otevření skóre po půlhodině hry, Adamíček se zorientoval po závaru v malém vápně, jenomže domácí nakonec zachránil odkopem míče pomalu z brankové čáry Plojhar.

 

Větřní dokázalo z vyrovnané hry ve středu hřiště přece jen hrozit, Hotový likvidoval Gutheisovu dalekonosnou střelu a po rohu z nadějné pozice hlavičkoval nepřesně Sukdolák. Pak přišel černý okamžik zápasu – bek Větřního Adamíček se nešťastně střetl s Kneyem a s podezřením na zlomeninu holenní kosti musela k hřišti pro obránce přijet sanitka. Planá si schovávala svůj nejlepší okamžik na závěr poločasu – Petscher natáhl za vápnem ke střele, brankář Pavelka plachtil vzduchem do prázdna a balón lízl břevno.

Kotlár rozhodl v samotném závěru

Planá ve druhém poločase působila aktivněji, než v prvním dějství. V 51. minutě Turkovi chyběly centimetry, aby doskočil zcela osamocen na malém vápně na centrovanou Kneysovu nabídku. Pak přišla první a vlastně poslední přímá střela Plané na branku, Řehoř vysunul Petschera, jeho střela mířila ale jen do míst, kde stál gólman.

 

Větřní nechávalo hrát soupeře, Jan Pintér pálil bez přípravy mimo bránu. Hosté, vedeni v defenzivě pětačtyřicetiletým Ginzelem, ale postupně našli protizbraň na domácí lehkou územní převahu – rychlé protiútoky. Rychlonožka Kotlár v 75. minutě ještě při postupu sám na brankáře Hotového neuspěl, pálil nad.

 

V 84. minutě už ale Nicolas Kotlár nezaváhal. Hosté zvládli perfektně rychlý přechod do útoku, Přibyl milimetrovou přihrávkou napříč vápnem (po které se Hotový marně natahoval) našel útočníka a Kotlárovi už k trefení prázdné branky jen stačilo nastavit kopačku – 0:1. Planá už síly ani nápady na vyrovnání nenašla.



Ohlasy k zápasu


SK Planá
Michal Špírek (PR SK Planá): "Tyhle prohry bolí nejvíce, ale kluci se z toho musí rychle otřepat, v závěru podzimu ještě potřebujeme nějaké body uhrát. V zápase to ze strany žádného týmu nebyla žádná sláva, bohužel se nám nepodařilo navázat na minulý týden, ale alespoň bod jsme ukopat měli. Adamíčkovi z Větřní přejeme brzké uzdravení."

SK Větřní
Rudolf Weinhard (hráč): V Plané jsme zápas zvládli. Byli jsme spíše šťastnějším týmem, jelikož to byl zápas o jednom gólu a ten jsme vstřelili v 84. Minutě po dobře zahraném brejku my. Myslím, že domácí ve snaze zvítězit v poslední desetiminutovce trochu víc otevřeli obranu, a to jsme potrestali. Máme devatenáct bodů, to je nad plán, ale ještě jsou dvě nebo tři kola do konce a my z nich budeme chtít vytěžit, co nejvíce. Pochvalu za bojovnost si zaslouží celý tým, ale pochválím obranu, která pracovala zodpovědně. Dobře zahrál hrající trenér Ginzel na stoperu a svůj standard odehrál Poláček. Bezchybný byl brankář Pavelka. Mrzí mě zranění Adamíčka, který hrál v dobré formě, přejeme mu, aby se co nejdříve uzdravil a vrátil zpět na trávník.



Sestavy


SK Planá
J. Hotový [-] - P. Petscher [-] , T. Řehoř [-] , T. Plojhar [-] , J. Pintér [-] , D. Kneys [-] , M. Turek [-] (64. J. Zedek [-] ) , L. Balogh [-] (71. L. Fujdiar [-] ) , T. Pintér [-] , M. Beran [-] , O. Hotový [-]

SK Větřní
K. Pavelka [-] - V. Decarli [-] (79. M. Přibyl [-] ) , N. Kotlár [-] (87. T. Hromada [-] ) , J. Dušek [-] , P. Bordáč [-] , Z. Ginzel [-] , P. Gutheis [-] , J. Poláček [-] , J. Sukdolák [-] , L. Konečný [-] (89. M. Votýpka [-] ) , Z. Adamíček [-] (39. P. Vnuk [-] )

ŽK: 48. J. Pintér - 17. P. Bordáč .
Hráči zápasu: N. Kotlár .
Počet diváků: 85. Rozhodčí: Kříž Karel ml. - NEDVĚD Petr, BUMBA František.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.