1:3
(0:3)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

29.10.2016 14:30

12.kolo, Jihočeský | 1.A třída sk. B, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Planá si vyšlápla na Dobrou Vodu


Branky


19. F. Čertík , 22. L. Balogh , 30. T. Pintér (p.)
0

Dobrá Voda prospala první půli a Planá trestala. Domácí předvedli v první pětačtyřicetiminutovce strašidelný výkon a tříbrankový rozdíl ve skóre byl pro ně ještě milosrdný. Planá se sice ve druhé půli dostala pod tlak, ale výhru už si vzít nenechala.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté třikrát udeřili

Že Dobrovodští nechali formu v kabině, naznačila už první půlminuta utkání – J. Pintér poslal přihrávku na Balogha a ten šel rázem zcela sám na brankáře, Pauer ovšem proti zakončení odolal. Pak si oba celky zkusily první rohové kopy, po jednom z plánských střílel Zedek, který nastoupil proti svým bývalým spoluhráčům, do boční sítě, na druhé straně zase Beran tělem zastavil možná gólovou Šteyerovu střelu.

 

V 19. minutě se poprvé měnilo skóre. Čertík si počíhal na velkém vápně na nedůrazně odhlavičkovaný míč po Řehořově centru do šestnáctky a bez přípravy ho uklidil levačkou k pravé tyči – 0:1.

 

Domácí se neponaučili a o tři minuty později se nechali lacině přečíslit, Čertík posunul míč do běhu Baloghovi a ten už podruhé proti Pauerovi nezaváhal a podél těla brankáře skóroval – 0:2.

 

Dobrovodský zmar korunovala 30. minuta, Balogh se lehce obtočil kolem strážce a už se chystal ke gólové ráně, když ho chybující bek zezadu srazil k zemi – penalta. Tomáš Pintér mířil přesně k tyči – 0:3.

 

Papírový favorit v těchto chvílích zápasu naprosto odpadl, předváděl žákovské chyby a ztrácel jeden míč za druhým, zatímco Plané narostla křídla. Čertík po podobné situaci jako před prvním gólem umístil střelu pravačkou jen nad branku. Dobrou Vodu mohl nakopnout přímák ze závěru půle, Nováček si ale s pokusem Granova poradil.

Domácí pouze korigovali

Jako kdyby do druhé půle domácí vyměnili celou jedenáctku. Od úvodních minut dokázali zatlačit Planou do defenzivy a začaly přicházet i jejich šance. Po šesti minutách hry skončila tečovaná Drábova střela těsně nad břevnem Nováčkovy brány. Dobrá Voda mířila za snížením, Granov ale tentokrát střelecké kopačky nenazul, v 67. minutě byl v tutové šanci po rohovém kopu, Nováček svůj tým zachránil výborným zásahem.

 

Granov mohl zaváhání napravit chvíli nato, jenomže osamocen na malém vápně nedokázal skákající míč zpracovat. Pak se připomněli Plánští, Nováčkův nákop prodloužil patou k Baloghovi Zedek a plánský rychlík z voleje pálil těsně vedle. A z protiakce přece jen udeřili domácí. V 76. minutě pláchl Candra po lajně, naservíroval míč napříč vápnem na Zavřela a ten už měl lehkou pozici – 1:3.

 

Plánští už na těžkém, měkkém terénu odcházeli i fyzicky, domácí cítili šanci a v 77. minutě je mohl na rozdíl jediné branky přiblížit Candra, jehož pumelice se jen těsně nevešla do prostoru tří tyčí. A protože nepřesně hlavičkoval i Zavřel a Plané se v závěru podařilo přece jen rozkouskovat hru, šla výhra za hosty, kteří předvedli výborný výkon. A to Balogh ještě ve třetí minutě nastavení pálil do boční sítě.



Ohlasy k zápasu



SK Planá
Michal Špírek (PR SK Planá): "V první půli bylo na hřišti jen jedno mužstvo a myslím, že zcela zaslouženě jsme vedli 3:0, domácí byli zralí na ručník. Možná v tom hrálo roli určité podcenění, protože ve druhé půli už nás Dobrá Voda zmáčkla a po brance na 1:3 jsme přežili ještě pár krušných chvil, poslední čtvrthodinka se táhla, ale ustáli jsme to a získali výhru, které si vážíme. Chválíme i trojici rozhodčích, která zápas zvládla s přehledem."



Sestavy



SK Planá
J. Nováček [-] - O. Hotový [-] , M. Beran [-] , T. Pintér [-] , D. Kneys [-] - F. Čertík [-] (73. M. Turek [-] ) , T. Řehoř [-] , T. Plojhar [-] (83. L. Fujdiar [-] ) , J. Pintér [-] (87. P. Vobořil [-] ) - J. Zedek [-] , L. Balogh [-] -

ŽK: 31. J. Zedek , 43. F. Čertík , 60. O. Hotový , 61. T. Řehoř , 87. T. Pintér , 90. L. Balogh .
Hráči zápasu: L. Balogh , J. Zedek , D. Kneys , F. Čertík .
Počet diváků: 70. Rozhodčí: Brych Jiří - KROUTL Vít, KLIMEŠ Jiří.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.