7:1
(4:1)
35. P. Sluka
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

25.09.2016 15:00

7.kolo, Jihočeský | 1.B třída sk. A, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Olešnice smázla Chvalšiny


Branky


7. L. Lenk , 10. M. Hanzal , 41. M. Hanzal , 43. M. Hanzal , 60. L. Lenk , 70. P. Fiala , 75. M. Buřič (p.) - 35. P. Sluka
0
Olešnice si zlepšila skóre sedmi góly
Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Půle jasmě pro domácí

   Úvodní čtvrthodina vyšla podle představ domácím. Už v 7. minutě prostrčil Chovanec šikovně na Lenka jenž střelou na bližší tyč otevřel skóre, 1:0. V 10. minutě doskákal Krauskopfův dlouhý výkop až na vápno, kde Hanzal podstoupil tvrdý souboj s Cábou, ale ještě před tím míč hlavou posunul do brány, 2:0. Pak se pozvolna do útočení pustili i hosté. Olešnická obrana dlouho fungovala bezchybně až ve 35. minutě Chvalšiny korigovaly. Kapitán Holas vyslal povedený centr, který na malém vápně přetavil v kontaktní branku  Sluka, 2:1. Závěr poločasu ovšem patřil Olešnici a to konkrétně Hanzalovi. Ve 41. minutě Hanzal zakončoval po úniku Koktavého, 3:1. Jen o dvě minuty později další dlouhý nákop Krauskopfa zpracoval Lenk a vybídl Hanzala ke střele. S pomocí teče Postla skončil míč v síti. Čistý Hanzalův hattrick znamenal poločasové vedení Olešnice nad Chvalšiny mi v poměru 4:1.

Ve druhé půli už "jen" tři góly

   I ve druhé půli se hosté snažili útočit, ale naráželi na připravenou defenzivu domácích a navíc nechávali vzadu okénka. Po hodině hry korunoval Hanzal svůj únik gólovou přihrávkou na Lenka jenž překonal osamoceného Cábu, 5:1. Faul v těsné blízkosti pokutového území potrestal přesně trefeným přímákem v 70. minutě střídající Fiala, 6:1. Gólovou tečku výsledku dal o pět minut z penalty kapitán Buřič dokonal tak debakl 7:1.


Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Olešnice
Martin Havel (trenér domácí): V první patnáctiminutovce jsme byli lepší a hráli jsme to co jste chtěli. Pak nás hosté zatlačili, ale krom vyrovnání neměli vyloženou šanci. Podobně tomu bylo i ve druhém poločase a, i když doma hráli jsme spíše na brejky. Ale dařilo se nám je proměnit, protože soupeř zapomínal na zadní vrátka. Myslím, že Chvalšiny nemají špatný mančaft a výsledek je pro ně krutý. Dneska je nasnadě pochválit Hanzala. Nejen, že dal čistokrevný hattrick, na góla nahrál a jezdil nahoru dolů. Navíc byl možná po střetu s gólmanem hostů trochu otřesený.

TJ Sokol Chvalšiny
Petr Cába (hráč hosté): Na dnešním zápas jsme si věřili. Opět se ale projevilo naše rozpoložení po některých gólech. Ale je pravdou že jsme si uvědomili, že na hřištích soupeře nás rozhodčí rozhodne nebudou tlačit dopředu. Soupeř potrestal všechny naše chyby a spadlo mu tam úplně všechno. Chtěl bych ještě vzkázat mladému pomeznímu Kocinovi, že i když má dres a praporek v ruce není nic víc než hráči. A sudímu Třeštíkovi, že vím, že mu je jedno výsledek a celkově hra, ale nemusí nám kazit fotbal. My jsme si za prohru mohli sami, ale ať už se komise rozhodčích probere a vysvětlí arbitrům, že oba týmy by měli být souzeni stejně.



Sestavy


TJ Sokol Olešnice
M. Krauskopf [-] - S. Drtina [-] , O. Husa [-] , B. Bahenský [-] (46. J. Lust [-] ) , M. Lechner [-] - M. Koktavý [-] (61. P. Fiala [-] ) , M. Buřič [-] , T. Kačírek [-] , D. Chovanec [-] - L. Lenk [-] (75. L. Burda [-] ) , M. Hanzal [-] (70. R. Brousek [-] ) -

TJ Sokol Chvalšiny
P. Cába [-] - P. Postl [-] , J. Decarli [-] (67. J. Čarek [-] ) , T. Holas [-] - P. Sluka [-] , M. Postl [-] , M. Sadloň [-] , T. Nymsa [-] , P. Zwifelhofer [-] (52. J. Fic [-] ) - L. Fučík [-] , P. Podskalský [-] (63. P. Hynšt [-] )

ŽK: 5. M. Lechner .
Hráči zápasu: M. Hanzal .
Počet diváků: 120. Rozhodčí: Třešťík Petr - KOCINA Martin, HORA Karel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.