Kamenný Újezd se protrápil k výhře nad Loučovicemi


Branky


0
Loučovice protáhly čekání na gól už na 470 minut
Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Bezbranková půle

   První poločas nezastihl favorizované domácí v dobrém rozpoložení. Hosté byli aktivnější, byli herně o něco lepší a hráli jakoby s větší chutí, Loučovice byly i nebezpečnější, i když vyložené šance se nedočkaly. Domácím se také nedařilo prověřit Hüttnera. Tak jediné co z prvního poločasu utkvělo v zápiscích sudího Picky byla žlutá karta hostujícího Dudly z 23. minuty. Do šaten se tak odcházelo za bezbrankového stavu 0:0 se kteým vzhledem k průběhu mohli být přeci jen spokojenější domácí.

Dva góly v závěru rozhodly

   Poločasový pohovor v kabině Kameňák trochu oživil. Domácí byli mírně lepší a za výhru alespoň bojovali. To přineslo své ovoce v 73. minutě kdy se po pravé straně prodral střídající Samborský a nacentroval. Hosté s potížemi míč odvrátili, ale jen k Soukupovi jenž balon nasměroval na vzdálenější tyč, 1:0. Jen o pět minut později se Pavlis s míčem ze středu hřiště posouval doprava kde následně přeloboval gólmana hostů, 2:0. více už se skóre neměnilo. Domácí mohli být za tři body rádi. V dalším kole Kamenný Újezd čeká těžký zápas na horké půdě Trhových Svinů. Loučovice čekají na vstřelený gól od 20. srpna. V příštím kole se utkají doma s Chlumem, který je na tom s jedním bodem ještě hůře. 


Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Kamenný Újezd
Jiří Vaník (trenér domácí): Dneska to pro nás byla hodně vydřená výhra. První půle byla od nás hodně špatná, snad nejhorší co jsme odehráli a jsem z ní hodně zklamaný. Hosté byli bojovnější, běhavnější a nebezpečnější. V kabině jsme si něco řekli a druhý poločas už byl lepší. Bojovali jsme a na klukách bylo vidět, že chtějí vyhrát. Koncem zápasu se nám povedlo vstřelit branky a závěr už jsme se pohlídali.

Vltavan Loučovice
Jiří Hošek (trenér hosté): Hned v první minutě stál metr před brankou Dudla, ale netrefil se, chvilku na to byl Toman sražen ve vápně, ale nepískalo se. Hráli jsme aktivně, ale nedokážeme dát branku. Do 70. minuty jsme drželi příznivý stav 0:0, pak Toman nájezd neproměnil a klasické nedáš dostaneš se vyplnilo hned v zápětí, kdy Beran doslova namazal Soukupovi a ten vsítil. Povzbuzení domácí využili naší nekoncentrovanost a přidali druhý gól. Chválím přes prohru celý tým, protože se jezdilo celý zápas, jen ty naše šance...



Počet diváků: 100. Rozhodčí: Picka Pavel - SVOBODA Jan, PILEČEK Josef.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.