3:1
(3:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

02.10.2016 15:30

9.kolo, Moravskoslezský | 1.B třída sk. B, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Lídr padl ve Vřesině


Branky


0

Vedoucí celek tabulky padl ve Vřesině, když už po první půli prohrával o tři branky. Po změně stran už jen gólem skóre korigoval.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Do Vřesiny přijel lídr tabulky a dal se čekat těžký zápas.Jenže Vřesina hrála od začátku s chutí a v 8´dostal centrovaný míč na hlavu Antonín Herák a Vřesina vedla 1:0.To Vřesinu nakoplo a byla na koni.V 16´prodloužil hlavou míč Hloušek a Jakub Novák přehodil gólmana a míč skončil v síti 2:0.Ve 25´předběhl rychlý Herák pomalého beka hostí a kolem gólmana po zemi zavěsil potřetí 3:0.S Kozmicemi to v tu chvíli vypadalo špatně.Stěží odvraceli útoky Vřesiny a píšťalka do poločasu byla pro Kozmice vysvobozením.

 

O přestávce přišla do Vřesiny průtrž mračen.Druhá půle se hrála za hustého deště a bylo po fotbale.Branky už nepadaly a hrát na vodě bylo pro oba týmy dost těžké.V 88´se Kozmicím podařilo snížit na 3:1,ale to bylo vše.Vřesina vyhrála zaslouženě v první půli byla jasně lepším týmem a ve druhé půli se moc hrát nedalo.

 

text zdroj: http://fotbal.vresina.info/



Sestavy


FC Vřesina
D. Köhler [-] - A. Livar [-] , A. Herák [-] (67. M. Smrčka [-] ) , K. Kadlíček [-] , P. Hruzík [-] , J. Novák [-] (85. V. Tichý [-] ) , A. Hruzík [-] , P. Janita [-] , M. Majkut [-] , T. Hruzík [-] , A. Hloušek [-]

TJ Sokol Kozmice
M. Bortlík [-] - K. Matysík [-] , R. Bochňák [-] , J. Ohřál [-] (85. F. Konečný [-] ) , T. Odstrčilík [-] , T. Sládek [-] , L. Lesniak [-] (73. R. Velc [-] ) , T. Gai [-] (61. J. Holeček [-] ) , P. Tomis [-] , M. Janík [-] , M. Remeš [-]

ŽK: 28. T. Hruzík , 77. A. Livar , 78. J. Novák - 28. M. Janík , 44. P. Tomis , 68. T. Sládek , 77. M. Remeš , 84. R. Bochňák .
Počet diváků: 230. Rozhodčí: DUDEK Matěj - VIŠČOR Michael, LEVINGER Milan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.