0:2
(0:2)
17. M. Havelka
42. F. Balda (p.)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

20.08.2016 17:00

3.kolo, Moravskoslezský | 1.B třída sk. A, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Lazce rozhodly v první části


Branky


17. M. Havelka , 42. F. Balda (p.)
0

Lazce o své výhře rozhodly v prvním poločase, kdy zaznamenaly dvě branky. Ve druhé části už svou výhru udržely.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hráči S. Lazců vyrazili na první venkovní zápas I. B třídu do Bruntálu, kde je v sobotním odpoledni čekal mladý soupeř na parádně připraveném pažitu. Jedinou kaňkou hřiště byla jeho velikost, jelikož se s hřištěm v Lazcích nedá vůbec srovnávat. Hosté do utkání nastoupili s tím, že počkají, co na ně domácí vymyslí a dopředu se moc nehnali. Snažili se však využít každou skulinku k rychlému protiútoku. Domácí sice chtěli být aktivní, ale pozorná obrana hostí je k ničemu vážnějšímu nepustila. První branka utkání padla docela překvapivě, hosté vybojovali míč u půlící čáry a ten se posléze dostal pár metrů za půlkou k Havelkovi. Ten se podíval na domácího gólmana, jenž byl v té chvíli asi na úrovni penalty a k překvapení všech trefil odkrytou bránu – 0:1. Domácí se stále snažili vytvářet si převahu, ovšem jejich snaha stále narážela na pozornou obranu. Ke konci poločasu přišel světlý okamžik Stárka, který se protáhl po lajně, namířil si to do šestnástky a tam jej nešikovně fauloval domácí bránící hráč. Sudí na popud pomezního ukázal na penaltový puntík a míče se chopil Balda. Při provádění penalty vběhl předčasně domácí hráč do velkého vápna a rozhodčí nechal jeho pokus opakovat. Balda se nenechal rozhodit a i na druhý pokus domácího brankáře překonal – 0:2. V samotném závěru po nákopu Havelky běžel na domácí svatyni samotný Vlha, ale svou slabší nohou přestřelil snad i síť za bránou.

 

Druhý poločas začal ve stejném stylu jak první půle, kdy hosté zkušeně kontrolovali útoky domácích. A sami vyráželi do smrtících brejků. Ty však trestuhodně zahazovali, třeba tutovky Adamčíka, Baldy, Kulagy a Vlhy snad ani nemohli skončit jinak než vstřelenou brankou. Hosté si tak zkomplikovali poklidný konec zápasu a tak do konce utkání museli odolávat tlaku domácích, kteří si vytvořili spoustu standartních situací a rohových kopů. Hostující brankář Pasterňák však všechny situace i s přispěním obětavých hráčů dokázal vyřešit a tak se hosté dočkali prvních 3 bodů tohoto ročníku.

 

zdoj text: http://www.lazio.banda.cz/



Sestavy


MFK Bruntál B
J. Šulák [-] - R. Zatloukal [-] (37. A. Dluhoš [-] ) , M. Piňos [-] , J. Hendrych [-] (46. P. Mišurec [-] ) , D. Kovalovský [-] , L. Dorňák [-] , F. Stoklasa [-] (57. R. Svrčina [-] ) , J. Blažek [-] , L. Kopec [-] (46. T. Kaup [-] ) , D. Kačeriak [-] , M. Rončák [-] (73. J. Hynek [-] )

TJ Suché Lazce
L. Pasterňák [-] - M. Stárek [-] (79. J. Laub [-] ) , V. Šlesinger [-] , F. Balda [-] , D. Laub [-] , M. Adamčík [-] , O. Vlha [-] , L. Lenc [-] , M. Havelka [-] , T. Herudek [-] , R. Kulaga [-] (88. A. Židek [-] )

ŽK: 42. D. Kačeriak .

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.