3:1
(1:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

17.09.2016 17:00

6.kolo, Divize A, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Dobříšští otočili zápas se Sušicí


Branky


0

I když Západočeši vedli po brance kapitána Vrhela, znovu vyšli z utkání s prázdnou. O to se postaral především dvougólový Štěpán Maryška.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Dobrý vstup hostů

Otevřený fotbal s velkým množstvím střeleckých pokusů měli diváci možnost vidět v utkání mezi Dobříší a Sušicí.

 

Za nepříznivého počasí se jako první radovali hosté, kterým patřil úvod zápasu. V 7. minutě se kapitán Miroslav Vrhel prohnal od poloviny hřiště až k brankáři Šedivému a povedenou střelou rozradostněl Západočechy. Domácí tým využíval rychlých protiútoků vedených útočnou dvojicí Maryška-Valsa, ale například Šrain po jednom z nich neuspěl. Maryška se také prezentoval hezkou ranou z třiceti metrů, se kterou měl sušický brankář Gill problémy, ale přesto zabránil vyrovnání.

 

Konfrontace těchto dvou fotbalistů přišla i v 18. minutě a tentokrát s gólovou tečkou. Po rohovém kopu Šraina poslal míč do sítě umístěnou hlavičkou Štěpán Maryška a srovnal na 1:1. Po úvodní dvacetiminutovce, kdy měla navrch Sušice, začínali přebírat otěže utkání domácí. Valsa si s Gillem neporadil nebo trefil pouze vracející se obránce Západočechů, Talůžek dvakrát neuspěl po rohovém kopu. Závěrečné slovo prvního dějství si vzal hostující Skála, jehož tvrdou střelu dokázal gólman Šedivý vyrazit na roh.

Dort otočil skóre

Začátek druhého poločasu vyšel Dobříšským. Ve 48. minutě si uzmul balón exligový záložník Filip Dort a přesnou střelou z dvaceti metrů otočil skóre ve prospěch domácího mužstva. Zanedlouho byl blízko druhému gólu Maryška, jeden ze sušických hráčů však stačil srazit míč na tyč. V podstatě naposledy se hosté ozvali Skrbkem, jeho ránu dokázal Šedivý vytěsnit mimo tři tyče.

 

V 65. minutě ukradl u postranní čáry míč Štěpán Maryška, namířil si to přímo ke Gillovi a svůj únik úspěšně zakončil třetí brankou Dobříše. Domácí už tušili, že tři body zůstanou ve středních Čechách, a začali hrát pro diváky. Proti unaveným hostům, kterým už docházely síly, si vytvořili ještě další zajímavé příležitosti, skóre se však již nezměnilo ani například po Dortově uvolnění Procházky.



Ohlasy k zápasu


MFK Dobříš
Trenér J. Rychlík (pro mfkdobris.cz): „Zklamali mě hlavně diváci, kterých přišlo málo. Chápu, že je odradilo částečně počasí, avšak přece jen jsem čekal větší návštěvu. Ukazuje se, že je velký rozdíl mezi zápasy doma a venku. Kdybychom takto hráli i na soupeřových hřištích, bylo by bodů více. Na tom musíme s Martinem Šrainem zapracovat. Nyní jsme byli jasně lepší a opět jsme otočili skóre, čehož si cením.“

TJ Sušice
Oficiální facebookový profil klubu TJ Sušice: „Po skvělém vstupu do utkání to vypadalo, že dosáhneme na body. Bohužel i kádr Dobříše je doplněn o bývalé superhvězdy naší nejvyšší soutěže, a tak Filip Dort hned po vstupu do druhé půle vstřelil rozhodující branku a odjíždíme s prázdnou.“



Sestavy


MFK Dobříš
J. Šedivý [-] - J. Horáček [-] (74. D. Pokorný [-] ) , R. Talůžek [-] , J. Liška [-] , J. Rychlík [-] - F. Dort [-] , M. Puchmajer [-] , R. Procházka [-] (82. M. Pjaták [-] ) , V. Šrain [-] - Š. Maryška [-] (70. P. Junek [-] ) , M. Valsa [-] (65. O. Puchmajer [-] ) -

TJ Sušice
K. Gill [-] - T. Vichr [-] (65. J. Kysilka [-] ) , J. Skuhra [-] , M. Vrhel [-] , J. Skála [-] , I. Varga [-] (75. J. Pojar [-] ) , J. Brabec [-] , T. Klíma [-] , P. Hrubec [-] , J. Čanecký [-] (70. L. Hájek [-] ) , O. Skrbek [-]

ŽK: 51. J. Horáček , 89. J. Liška - 44. T. Vichr , 87. P. Hrubec .
Hráči zápasu: Š. Maryška , F. Dort .
Počet diváků: 200. Rozhodčí: Babka Ondřej - HRKAL Václav, MATOUŠEK Lukáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.