4:3p.
(2:3)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

21.08.2016 17:00

2.kolo, Středočeský | Krajský přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Vážné zranění domácího Hornofa odsunulo výsledek utkání až na vedlejší kolej


Branky


0

V prvním domácím utkání KP hostili fotbalisté SK Rakovník tradičního soupeře ze Lhoty. K vidění bylo šest branek. Penaltový rozstřel, ale bohužel i nesmyslný brutální zákrok kapitána Lhoty Lukáše Havelky, po kterém musela na hřiště dorazit sanitka. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Ve svém prvním domácím zápase sezony přivítali fotbalisté SK Rakovník na své půdě nedalekou Lhotu, která rovněž jako Rakovničtí ve svém prvním zápase nezískala ani bod.

 

Domácí lodivod Libor Šíma udělal v sestavě oproti prvnímu zápasu celkem 5 změn v sestavě. Přes dvě stovky příchozích diváků vidělo celkem šest branek, závěrečný penaltový rozstřel, ale také bohužel likvidační zákrok hostující kapitána Havelky na domácího stopera Petra Hornofa v posledních minutách hry.

 

Rakovničští do utkání vstoupili aktivně a hned v 5‘ zamířil Nwogu hlavičkou těsně nad po centru Mareše, který za Rakovník nastoupil znovu po 10 letech. V 7‘ vybojoval aktivní Mareš rohový kop. Sklenka jej přetáhl až na roh velkého vápna, kde stál Fojtík, který z voleje poslal technickou střelu do šibenice Vošmikovy branky – 1:0.

 

Domácí se z vedení neradovali příliš dlouho, neboť v 9‘ propadla jejich obrana na levé straně, čehož využil Žahour a střelou přes celé vápno překonal Kabeleho – 1:1.

 

Ve 13‘ hostům vyšel i druhý útok v utkání znovu na výbornou. Tentokrát si nepočínala dobře rakovnická obrana na pravé straně, kde se až do vápna prosmýkl Jung a předložil míč před prázdnou branku Vydrovi – 1:2.

 

Brankové hody pokračovaly. Ve 25‘ zahrával trestný kop z rohu velkého vápna Fojtík. Jeho střelu přes zeď brankář Vošmik jen tečoval za svá záda – 2:2. O pár sekund později našel Hamouz na pokutovém území parádně Sklenku, který ovšem z voleje přestřelil.

 

Ve 32‘ utekl Kudela Fojtíkovi a obstřelením Kabeleho vstřelil třetí branku hostů – 2:3.

 

Ve 42‘ zatáhl míč po levé straně Severin, narazil si jej s Hamouzem a z bezprostřední blízkosti trefil pravou tyč Vošmikovy branky. Při následné dorážce zamířil Nwogu vedle.

 

V 54‘ se za hostující obranou zjevil Nwogu, ale situaci špatně vyhodnotil a místo zakončení hledal nabíhajícího Pucholta. V 64‘ se hosté dostali do brejku, který zakončil Jung tvrdou střelou do nohou Kabeleho. V 68‘ se Lhota dostala do dalšího brejku. Tentokrát 2 na 1. Naštěstí pro domácí Jung včas nepředložil míč nabíhajícímu Kudelovi. Již v této době hostům docházel dech a domácí tým se postupně dostával do tlaku.

 

V 72‘ nechala hostující obrana dost prostoru za vápnem Pucholtovi, který střelou z 20 metrů překonal Vošmikova – 3:3. Další nadějné útočné akce nebyly bohužel dotaženy do zdárného konce. Misky vah mohla na svoji stranu převrhnout také Lhota v 88‘, ale možný únik Kudely zastavil Kabele pohotovým výběhem.

 

O pár sekund později byl při průniku faulován hostující kapitán Havelka, kterému byla ovšem ponechána výhoda. Hra pokračovala a hostující kapitán se řítil do dalšího souboje, ve kterém byl pozdě. Dohrál ho ovšem tvrdým a likvidačním „šlapákem“, kterým zlomil domácímu Hornofovi obě dvě kosti v dolní končetině. Za svůj zkrat obdržel hostující kapitán červenou kartu. Pro vážně zraněného domácího stopera musela být přivolána rychlá záchranná služba, kterou byl ihned převezen do rakovnické nemocnice, kde se podle posledních zpráv ještě večer podrobil operaci.

 

Utkání se následně ještě dohrávalo a v poslední minutě měl obrovskou šanci domácí Vild, ale v těsné blízkosti hostující brankáře nepřekonal.

 

 

O zisku bonusového bodu pro domácí rozhodly pokutové kopy, když za domácí proměnilo všech pět exekutorů – Faigl, Pucholt, Sklenka, Nwogu a Fojtík. Na straně hostů hned ve druhé sérii Hejduk přestřelil branku.

 

Ve stínu smutné události ze samotného závěru ovšem nikdo výsledek nemohl považovat za podstatný. 

 

Autoři: Marek Tvrz, Redakce



Sestavy


SK Rakovník
P. Kabele [-] - R. Hamouz [-] (67. P. Nováček [-] ) , C. Nwogu [-] , P. Hornof [-] (90. M. Rohla [-] ) , M. Fojtík [-] , J. Severin [-] , M. Isteník [-] (59. D. Vild [-] ) , T. Pucholt [-] , J. Sklenka [-] , J. Mareš [-] (85. P. Faigl [-] ) , P. Tvrz [-]

SK Lhota
P. Vošmík [-] - T. Vydra [-] (85. M. Šalamoun [-] ) - R. Zlata [-] , L. Havelka [-] , R. Hejduk [-] , S. Jung [-] (76. L. Nachtigal [-] ) , M. Kudela [-] , M. Žahour [-] , M. Zimerman [-] , Z. Podraný [-] , L. Primus [-]

ŽK: 58. J. Severin , 74. P. Tvrz - 35. M. Kudela , 47. M. Žahour , 74. L. Havelka , 85. L. Primus . ČK: 90. L. Havelka .
Počet diváků: 210. Rozhodčí: Glogar Petr - VOSOLSOBĚ Lukáš, DOUBRAVA Jakub.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.