0:1
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

13.08.2016 10:15

1.kolo, Divize A, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Divizní start Slavoji nevyšel, všechny body si odvezla Doubravka


Branky


0

Souboj dvou tradičních divizních rivalů dnes před obědem rozhodla pro sebe Doubravka. Její vítězství je zasloužené, zejména ve druhém poločase byla lepším týmem.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vzruch až ke konci poločasu

Vstup do utkání však patřil Slavojákům. Ti sice stále postrádají trojici svých zraněných opor (Dudák, Wagner, Klivanda), navíc se k nim dnes přidal pro nemoc také Persán, avšak omlazený tým nastoupil s chutí a měl více ze hry.

 

Postupně se průběh utkání vyrovnával a hosté začínali být nebezpeční před domácí bránou. V 19. minutě mohla otevřít skóre nová akvizice Doubravky útočník Peterka, naštěstí pro domácí přepálil brankovou konstrukci. Kromě několika standardek Slavoje to však bylo jediné vážné vzrušení připravené divákům v první půlhodině. Ta byla poplatná začátku sezony, soupeři si na dobře připraveném povrchu českokrumlovského "letiště" počínali velmi obezřetně, opatrně rozehrávali a fotbalové krásy moc nenabídli.

 

Senco mohlo jít do vedení v závěru poločasu. Po chybě domácí obrany ve 35. minutě zcela volný Sýs napřáhl z hranice vápna, již se chystal zvedat ruce radostně nad hlavu, ale rána se těsně před bránou jemně vytočila kolem tyče do autu. A minutu před koncem Trnka udržel čisté konto, když zlikvidoval střelu Konopáska, jehož obránci nechali trestuhodně bez pozornosti u zadní tyče.

Brabcova rozhodující paráda

Zápas rozhodl počátek druhé půle. Domácímu týmu vůbec nevyšel, Doubravští opanovali hřiště a povedlo se jim i skórovat. Nejdříve dvakrát zaváhali, protože mladíček Künstner si navedl míč podél šestnáctky za nečinného přihlížení domácích borců, aby pak netrefil bránu, a Peterka neproměnil své sólo, když obstřelil vybíhajícího Trnku i bránu. Svou aktivitu však plzeňský celek korunoval v 60. minutě gólem Davida Brabce. Ten napálil míč z rohového kopu přesně do spojnice břevna a zadní tyče! Zkoprnělí domácí se dlouho na nic nezmohli, a i když v poslední patnáctiminutovce zvedli hlavy, Senco si první podzimní body již pohlídalo.

 

Autor: František Lippl

Foto: Oficiální web klubu SK Senco Doubravka

Další fotografie ze zápasu naleznete zde



Ohlasy k zápasu


FK Slavoj Český Krumlov
Útočník J. Carda: „Do prvního zápasu jsme chtěli vstoupit aktivně a hrát svojí hru. To se nám prvních třicet pět minut dařilo, ale bohužel jsme si nevytvořili žádné větší šance. Po změně stran byl soupeř aktivnější a nakonec skóroval naší hloupou chybou přímo z rohového kopu. Řekl bych, že zápas to byl vyrovnaný, avšak bez větších šancí na obou stranách. Soupeř nás precizní obranou vedenou zkušenými stopery do ničeho nepustil. Mrzí nás domácí prohra a zápas nás stal hodně sil.“

SK Senco Doubravka
Trenér A. Jindra: „Pro nás skvělá a důležitá výhra v prvním utkání. Jsem hrozně rád za tři body. Vstřelili jsme jen jeden gól, přestože jsme měli obrovské množství šance. Ale jsem velmi spokojen. Vyzdvihl bych středové hráče Davida Brabce, který vstřelil i gól přímo z rohu, s Pavlem Krejčím a stopera Davida Nováka. Všichni odehráli vynikající utkání.“



Sestavy


FK Slavoj Český Krumlov
M. Trnka [-] - D. Peroutka [-] , D. Tůma [-] (74. J. Sekyra [-] ) , M. Kroupa [-] , J. Carda [-] (82. M. Švec [-] ) , J. Peťule [-] , V. Novák [-] , V. Beránek [-] , J. Kabele [-] , P. Fišer [-] (74. M. Matěják [-] ) , L. Mravec [-]

SK Senco Doubravka
V. Bouzek [-] - P. Krejčí [-] , T. Navrátil [-] (88. D. Sedlák [-] ) , O. Konopásek [-] (90. S. Staněk [-] ) , J. Peterka [-] , P. Knakal [-] , D. Sýs [-] , D. Novák [-] , D. Brabec [-] , D. Künstner [-] , J. Štěrba [-] (76. M. Ungr [-] )

ŽK: 57. J. Carda , 70. J. Kabele - 89. D. Novák .
Hráči zápasu: P. Krejčí , D. Brabec , D. Novák .
Počet diváků: 170. Rozhodčí: Brychta Ondřej - STARÝ Dominik, ČECHLOVSKÝ Ondřej.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.