Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

13.08.2016 17:00

1.kolo, Divize A, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

6.5

Nápoje

8.5

Jídlo

8.0

Hrací plocha

7.0

Zázemí

6.5

Klatovští rozhodli o své výhře už v prvním poločase


Branky


0

V zápase Klatov a Sedlčan se diváci dočkali dvou branek, obou v síti hostů. I přes ne zrovna optimální výkon Západočechů zůstaly tři body doma.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Z minima maximum

Utkání mezi dvěma příjemnými překvapeními uplynulé sezóny nabídlo rychlý a fyzicky náročný fotbal, který se díky většímu množství nepřesností Klatovských zejména ve druhém poločase náročnému západočeskému divákovi nemusel líbit. Ale pěkně popořádku.

 

První šanci zápasu měl hostující Senft, jenž střílel vedle po akci Kdolského. V desáté minutě odpověděl domácí Kotrba těžkou střelou mimo z velkého úhlu. O pár vteřin později se ale Klatovští dočkali branky. Na Pavlovičův balón si naběhl Petr Kotrba, a jelikož sedlčanští obránci reklamovali ofsajd, který nebyl, měl před sebou jen Capoucha. Toho si položil a pohodlně otevřel skóre zápasu.

 

Vyrovnat mohl ve 21. minutě Brotánek, ale z malého vápna poslal míč hlavou nad Rojíkovu bránu. Strážce domácí svatyně posléze nepřekonali ani Senft s Repetným a proti pokusu Kdolského zasahovat nemusel. Po zbytek prvního poločasu byli hosté nebezpečnější, ale paradoxně chvilku před jeho koncem podruhé inkasovali. Lukeš vysunul Krásného, který obešel brankáře Capoucha a předložil balón Milanu Lucákovi – 2:0.

Spalování Sedlčanských pokračovalo

Ve druhé půli si vytvořili šance prakticky jen Sedlčanští. V 52. minutě byl blízko gólu Kdolský, ale nejdříve zasáhl Rojík, aby pak museli hasit nebezpečí na brankové čáře jeho kolegové z pole. O tři minuty později se na Rojíka řítil Haas, ale netrefil bránu. Za chvíli ho napodobil Senft, když spálil další tutovku Tatranu.

 

I v dalších okamžicích utkání hrozili hosté, ale gól jim v prvním kole nové sezóny zkrátka nebyl souzen. Vedoucí týmu J. Voráček pochválil Kdolského a Senfta, z Klatovských ocenil gólmana Rojíka.



Ohlasy k zápasu


SK Klatovy 1898
Obránce M. Janda: „Především se musíme omluvit divákům za předvedený výkon. Z naší strany to bylo neurovnané a kazili jsme spoustu přihrávek. Pro nás to byl po středečním utkání s Jihlavou strašně fyzicky náročný zápas, který jsme výsledkově zvládli. Hra ale neodpovídala tomu, co jsme chtěli praktikovat, a v hodně věcech se budeme muset ještě zlepšit.“

TJ Tatran Sedlčany
Útočník T. Senft: „V prvním poločase se hrál celkem vyrovnaný zápas, ale my jsme bohužel nedokázali dotáhnout naše akce až do konce, chyběla nám přesná koncovka a vzadu jsme zbytečně chybovali, čehož soupeř využil. Druhý poločas jsme měli šance na vyrovnání, ale to se nám bohužel nepovedlo.“



Počet diváků: 150. Rozhodčí: Melničuk Vladimír - TVRDÍK Ivan, CIHLÁŘ Jan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.