Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

20.08.2016 10:15

2.kolo, Divize A, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

9.0

Nápoje

7.0

Jídlo

7.0

Hrací plocha

7.0

Zázemí

--

FOTO: Na demolici Sušice se podílelo šest hráčů Motorletu


Branky


0

Klub z Jinonic potvrdil roli favorita a nováčka ze Sušice vyprovodil šesti brankami. Především ve druhém poločase Pražané ukázali, proč je mnozí pasují do role největšího favorita Divize A.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Sušičtí ještě drželi krok

Pravděpodobně největší favorit „áčkové“ divizní skupiny proti outsiderovi, Motorlet versus Sušice. Karty byly před utkáním rozdány jasně a jednoznačný je nakonec i výsledek utkání, v prvním poločase ale Sušičtí ukázali, že je na čem stavět, a svému soupeři nedarovali nic zadarmo. O druhém dějství už nejde říct to samé.

 

Pojďme ale pěkně popořádku. Skóre otevřel ve 13. minutě útočník Štěpán Hájek, když se po závaru v malém vápně zorientoval jako první a pohotově zakončil za záda sušického gólmana Gilla. O šest minut později odcentroval Lukič na Martina Podzemského a Motorlet vedl už o dvě branky. Dvougólové manko však Sušické nesrazilo, ba naopak. Zpevnili svou defenzivu a hrozili nebezpečnými rychlými protiútoky, ke gólu je ale dotáhnout nedokázali.

Sušičtí už krok nedrželi

Sedm minut po změně stran měli Jinoničtí k dispozici rohový kop a hlavou se trefil stoper Jiří Ptáček. Rychle inkasovaná třetí branka s hosty už ale pravděpodobně zatřásla a v celém druhém dějství byl na hřišti v podstatě jen jeden tým. Za dalších deset minut získal odražený balón za vápnem Jakub Hájek a krásnou střelou k pravé tyči donutil Gilla lovit míč ze sítě počtvrté.

 

Motorlet stále neměl dost a poslední desetiminutovce se prosadil ještě dvakrát, v obou případech skórovali střídající hráči. Nejprve se nádherně trefil Martin Čácha přibližně z dvaceti metrů a poté se přes Čáchu a Měsku dostal míč k Sebastianu Zdichyncovi, který už neměl problém zasunout balón do prázdné brány. 



Ohlasy k zápasu


FK Motorlet Praha
Trenér M. Poustka: „Po slušném výkonu a dobrém herním projevu jsme utkání zvládli a zvítězili 6:0. Měli jsme další brankové příležitosti, které nebyly využité. Na druhou stranu nás soupeř určitě potrápil v první půli několika rychlými protiútoky, bohudík pro nás nebyly využity. Chtěl bych klukům poděkovat za předvedenou hru i výkon na hřišti.“

TJ Sušice
Oficiální facebookový profil klubu TJ Sušice: „Kluci šli do zápasu v Praze v roli outsidera. Motorlet, který trénuje bývalý trenér Slavie Praha Martin Poustka, má v sestavě většinu hráčů, která prošla ligovými kluby (Sparta, Slavia, Bohemians,…). Poločas ještě snesl určité měřítko, ale ve druhé půli už nedokázala naše obrana odolávat útokům Jana Rajnocha a dalších hráčů Motorletu.“



Počet diváků: 200. Rozhodčí: Haleš Vladan - ŠOB Aleš, LAVRENČÍKOVÁ Jindra.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.