Krumlov dostal v Čížové kanára


Branky


0

Čížová v prvním jihočeském derby sezóny přivítala Český Krumlov a zvítězila jasným rozdílem. Představila se také hvězdná posila Petr Janda, který se jednou trefil do černého, dvakrát skóroval kanonýr Martin Jirouš.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Dámy a pánové, Petr Janda!

První poločas byl z pohledu českokrumlovských borců ještě obstojný. Dokonce mohli jít do vedení, kdyby Novák zamířil přesněji. V 11. minutě se osmi desítkám přítomných diváků představila posila Petr Janda, exslávista a bývalý reprezentant, jenž dostal přihrávku od dalšího nováčka Zikmunda a přesnou střelou na zadní tyč otevřel skóre.

 

Zvýšit mohl po chvilce Jirouš, ale těsně minul. Po prvních dvaceti minutách Krumlovští vyrovnali hru a byli aktivnějším týmem, jenže do šestnáctky svého soupeře se dostávali jen sporadicky. Čížová navýšila vedení ve 39. minutě, když Janda utekl hostujícím obráncům a ke vstřelení gólu vybídl Radima Nečase, jenž nezaváhal.

Demoliční derby

Hlavní kolotoč si Čížovští přichystali na druhý poločas, který jednoznačně ovládli. V 57. minutě zahrávali po Jandově akci trestný kop a Lukáš Dvořák z něj dokonale zaskočil Trnku v bráně hostů. Za další dvě minuty bylo pro Krumlovské ještě hůř. Martin Jirouš si navedl balón ze strany do vápna a střelou po zemi zvýšil na 4:0.

 

Pátý gól do sítě Slavoje přidal Roman Zahrádka a v poslední minutě dokončil demolici svým druhým přesným zásahem Martin Jirouš. Gólů v Trnkově síti mohlo být ještě o poznání více, kdyby Čížovští s přibývajícími minutami nehráli především už jen pro diváky.

 

Po bezkrevném a alibistickém výkonu, jak ho nazval sám tábor Krumlovských, tak mají Slavojáci určitě nad čím přemýšlet. První body se pokusí získat za týden doma s Dobříší.



Ohlasy k zápasu



FK Slavoj Český Krumlov
Útočník J. Carda: „Do utkání jsme chtěli vstoupit s pevnou defenzivou. Tomu i trenér uzpůsobil taktiku. Bohužel po celý zápas se nám nedařilo zhola nic a ani nasazení nebylo adekvátní. Výsledek je hodně špatný. Nezbývá než se příští týden zvednout a konečně ukázat výkon hodný divize.“



Sestavy


TJ Sokol Čížová
J. Satrapa [-] - P. Janda [-] (72. D. Chytrý [-] ) , M. Held [-] , R. Zahrádka [-] , R. Nečas [-] , M. Jirouš [-] , L. Dvořák [-] , M. Pohnán [-] , T. Fenyk [-] , D. Velas [-] , F. Zikmund [-]

FK Slavoj Český Krumlov
M. Trnka [-] - M. Svoboda [-] (72. J. Wagner [-] ) , L. Mravec [-] (59. M. Matěják [-] ) , J. Carda [-] (72. J. Sekyra [-] ) , F. Persán [-] , V. Beránek [-] , J. Kabele [-] , P. Fišer [-] (81. D. Tůma [-] ) , D. Peroutka [-] , M. Kroupa [-] , V. Novák [-]

ŽK: 52. R. Nečas , 60. M. Pohnán , 78. F. Zikmund .
Hráči zápasu: M. Jirouš , P. Janda .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: Matoušek Lukáš - HÁDEK Jaroslav, NAVRÁTILOVÁ Pavla.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.