Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

21.08.2016 17:00

2.kolo, Divize A, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

9.0

Nápoje

10.0

Jídlo

10.0

Hrací plocha

8.0

Zázemí

8.0

Klatovy zachránily duel s Admirou, nakonec berou dva body


Branky


82. M. Lucák - 67. T. Majer
0

První branka utkání padla až v 67. minutě, kterou poslal Majer do vedení pražský celek. Západočeši se vyrovnání dočkali v 82. minutě zásluhou Lucáka a následně uspěli také v penaltovém rozstřelu.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Šancí pomálu

V Klatovech se odehrál zápas mezi týmy, které nebyly spokojeny se svým výkonem z prvního kola. Admira v pražském derby prohrála doma s Aritmou 0:2, a tak na své první body v Divizi A čekala. To Klatovští sice porazili sedlčanský Tatran, ale k ideálnímu představení to dle slov plynoucích z tábora Západočechů mělo daleko.

 

Celé utkání se neslo ve znamení velkého množství osobních soubojů, války o každý čtvereční decimetr a minima gólových šancí. K první střele na bránu se v 15. minutě odhodlal jeden z hostujících fotbalistů, klatovský gólman Rojík byl však pozorný. Na druhé straně odpověděl ve 26. minutě Pavlovič, který odcentroval na volného Lucáka. Domácí záložník na nic nečekal a z voleje vypálil, Víšek v bráně Aritmy se blýskl povedeným reflexivním zákrokem, kterým vytáhl balón nad břevno! A když nic nebylo ani z nebezpečného přímého kopu hostů, šlo se do kabin za bezgólového stavu.

Admira nulu nakonec neudržela

Stoprocentní bilanci brankářů rozsekl až v 67. minutě hostující Tomáš Majer. Michálek se odpoutal u postranní čáry od Žáčka a přesně načasoval přihrávku na Majera, jenž uklidil míč pod horní tyč Rojíkovy brány. Admira velmi dobře bránila, k vítězství jí chybělo osm minut. Jenže pak se po Lukešově rohovém kopu zjevil na malém vápně úplně volný Milan Lucák a hlavičkou překonal Víška.

Rojík vychytal Pražany

Penaltový rozstřel ovládl domácí brankář Rojík, který zneškodnil dva pokusy fotbalistů Admiry. Klatovští tak nakonec ze ztraceného zápasu berou dva body, protože pokutové kopy ovládly poměrem 4:3. 



Ohlasy k zápasu


SK Klatovy 1898
Záložník M. Lucák: „Myslím, že jsme první poločas nezačali úplně špatně, ale chybělo nám se více dostat do kombinace ve středu hřiště. Až druhou polovinu prvního poločasu jsme začali hrát tak, jak jsme si řekli, a z toho vycházely i naše šance. Škoda, že mi to hostující brankář dvakrát chytil, protože vést v poločase 2:0 by bylo skvělé. Ve druhém poločase dal soupeř gól víceméně z první šance, co měl, ale chtěl bych vyzdvihnout týmový výkon, protože od soupeřova gólu jsme zápas zase ovládali a odměnou nám byl vyrovnávací gól. Jen škoda, že nám tam nespadlo ještě něco, ale dva body bereme!“

FK Admira Praha
Trenér J. Tichai (pro fkadmira.info): „Oboustranně zajímavý zápas se šancemi na obou stranách, kde jsme hlavně ve druhém poločase byly lepším týmem a zaslouženě jsme šli do vedení, které jsme však nedokázali udržet, když v 83. minutě jsme neuhlídali rohový kop a nechali domácí vyrovnat. Penalty jsme pak nezvládli. Předvedli jsme úplně odlišný výkon od minulého týdne, o to více nás mrzí, že si z Klatov vezeme jen bod.“



Počet diváků: 200. Rozhodčí: DUDA Miroslav - SZIKSZAY Ladislav, ŠPINDLEROVÁ Zuzana.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.