Čtyřgólový Sodoma zničil Ostrov


Branky


0

Po šesti gólech do sušické sítě se Motorlet představil i v Ostrově, kde se mu dokonce podařilo vstřelil ještě o jednu branku navíc. Hlavní hvězdou duelu byl útočník Jiří Sodoma, který se trefil hned čtyřikrát.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Sodoma

Fotbalového svátku se konečně dočkali také fanoušci Ostrova, jelikož se jejich oblíbenci poprvé představili na domácím hřišti. A hned přivítali nejtěžšího možného soupeře a největšího favorita Divize A – Motorlet Praha.

 

Jinoničtí na nic nečekali a už v 5. minutě vedli, když se prosadil záložník Martin Podzemský. O pár minut později museli hosté střídat, Ptáčka nahradila letní posila Sodoma. Trenér Poustka asi ještě netušil, jak se mu střídající útočník odvděčí. Moc dlouho však čekat nemusel, v 16. minutě se totiž Jiří Sodoma zapsal do střelecké listiny. Poprvé…

 

Pražané po celý první poločas kontrolovali hru, tlačili se do útoku a postupnou kombinací si vytvářeli spoustu brankových příležitostí, Süttö v kleci Ostrova si zkrátka neodpočinul. Po další pěkné kombinaci ve 37. minutě Motorlet odskočil už na rozdíl třech branek, když se podruhé trefil Jiří Sodoma.  

Gomora

Po změně stran se ukázali také domácí fotbalisté. Jenže Diviš, ocitnuvší se sám před gólmanem Foferkou, nevyřešil situaci dobře a zbytečně volil přihrávku místo střely, stejně neúspěšně si počínal o chvilku později Matoušek.

 

A tak v 73. minutě přidal Jiří Sodoma třetí gól a dokonal hattrick. Tentokrát měl práci výrazně ulehčenou, když přerušil nešťastnou kombinaci domácích stoperů a sám před Süttem nezaváhal. Závěr zápasu pak Ostrovští vyloženě nezvládli, během posledních čtyř minut se totiž trefili Martin Čácha, Luboš Kučera a počtvrté Jiří Sodoma.

 

Motorlet tak znovu ukázal svou ohromnou sílu, po třech utkáních má na kontě čtrnáct vstřelených branek a okupuje první místo tabulky.



Ohlasy k zápasu


FK Ostrov
Trenér I. Filip: „Zápas se mi nehodnotí dobře, vysoko jsme prohráli. V prvním poločase jsme nehráli špatně, ale v defenzivě děláme chyby, v důrazu propadáme. Do druhého poločasu jsme šli s tím, abychom alespoň vstřelili branku. Přišlo hodně diváků a chtěli jsme se před nimi trochu představit. Nějakých pětadvacet minut jsme drželi krok, ale potom jsme inkasovali po chybě našich stoperů, kdy namazali soupeři a ten nám dal čtvrtý gól. Poslední tři góly jsme dostali už na konci, tam už to bylo špatné. Nakonec z toho byla vysoká porážka, zatím nám nefunguje obranná čtyřka tak, jak bych si představoval.“

FK Motorlet Praha
Trenér M. Poustka: „Věděli jsme, že nás nečeká nic lehkého. Domácí hráli poprvé před jejich výbornými fanoušky, kteří je i v nepříznivých chvílích dokázali výborně povzbuzovat. Jsme rádi, že jsme toto utkání zvládli. Myslím si, že jsme celé utkání hru kontrolovali a byli silní v práci s míčem. Dokázali jsme proměnit brankové příležitosti a zaslouženě si odvezli tři body. Skvěle zahráli především Lukič, Sodoma a Kotrba.“



Počet diváků: 380. Rozhodčí: Košan Martin - KŘÍŽ Jiří, HODEK Jakub.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.