FOTO, VIDEO: "Geňonáda" Karlových Varů, Aritma odjela s bůrem


Branky


7. M. Geňo (p.) , 25. J. Staněk , 50. M. Geňo , 72. M. Geňo , 78. M. Geňo - 11. J. Troníček
0

Domácí kapitán Marian Geňo zničil pražského soupeře čtyřmi přesnými zásahy a po třech kolech má na kontě už šest gólů! Po vyrovnaném prvním poločase Buldoci předvedli skvělé druhé dějství a zaslouženě zvítězili.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Rychlé góly

Do Karlových Varů přijela Aritma a očekávala se kvalitní podívaná. Oba celky zachytily parádně vstup do soutěže, pražský klub byl dokonce po dvou kolech na čele Divize A!

 

A předzápasové prognózy se potvrzovaly hned od prvních minut. V 7. minutě se také poprvé měnilo skóre, když se k penaltě po faulu na svou osobu postavil Marian Geňo a proměnil ji. Moc dlouho se však Buldoci z vedení neradovali, protože přišla 11. minuta, rohový kop Vokovických, závar před Strnadovou bránou a nejlépe zorientovaný Jakub Troníček, jenž trefil odkrytou klec.

 

Penalta Mariana Geňa

 

Vyrovnávací branka Troníčka

 

Po rychlém začátku a jednom razítku na každé pažbě se hra trochu uklidnila, to ale rozhodně neznamenalo, že by ztratila na kvalitě. Pohledné kombinace se střídaly na obou koncích hřiště a diváci se fotbalem bavili. I třetí brance utkání předcházela standardní situace. Tentokrát se po rohovém kopu dostal míč k Janu Staňkovi a karlovarský záložník rozvlnil síť za Starečkem. 

 

Staňkův gól na 2:1

Čtyřgólový kapitán

Po změně stran odskočili domácí fotbalisté do dvoubrankového vedení zásluhou Mariana Geňa. Gól na 3:1 trochu ubral vítr z plachet Aritmě a Karlovy Vary si vytvořily značnou převahu, kterou ještě dokázaly korunovat dalšími dvěma góly v 72. a 78. minutě. Postarala se o ně hlavní hvězda zápasu, kapitán Marian Geňo, který má tak po třech kolech už šest zápisů v tabulce střelců! 

 

Karlovarští hráči zaslouženě ovládli horké letní odpoledne a připravili Vokovickým první porážku sezóny, ale ani hosté z Prahy se za svůj výkon rozhodně stydět nemusí.

 

Neuznaná trefa domácích



Ohlasy k zápasu


FC Slavia Karlovy Vary
Trenér K. Tichota: „V prvním poločase byl k vidění kvalitní fotbal z obou stran. Bylo hodně gólových šancí i při nepříjemném počasí. Za druhý poločas musím mužstvo pochválit, odehrálo asi nejlepší poločas v této sezóně. Přidali jsme tři pěkné góly a zaslouženě vyhráli. Marian Geňo podal výborný individuální výkon, jinak bych chtěl ale pochválit celé mužstvo. Kluci odehráli skvělý zápas.“




Počet diváků: 105. Rozhodčí: Teuber Ivan - VAŇKÁT Zdeněk, HÁNYŠ Martin.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.