Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

03.09.2016 17:00

4.kolo, Divize A, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Buldoci zvládli těžký zápas v Klatovech


Branky


0

Kvalitní podívaná se čekala v utkání mezi Klatovy a Karlovými Vary. Poněkud překvapivě měli jednoznačně navrch hosté, kteří třemi přesnými trefami rozhodli o vítězi. Klatovští dokázali pouze snížit v závěru utkání.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Dominance Buldoků

Očekávaný zápas mezi Karlovými Vary a Klatovy byl hned od prvních okamžiků v režii hostujících fotbalistů. Ti se také v 6. minutě dostali do vedení, když se trefil záložník Daniel Krlička. Inkasovaná branka domácím hráčům moc nepomohla, minimálně je rozhodně nenakopla k probuzení.

 

Naopak Karlovy Vary i nadále pokračovaly v tlaku a blízko druhému gólu byly v 19. minutě, když šel Királyi sám na brankáře Rojíka, svůj únik však neproměnil. Jednou ale také zaspala obrana Buldoků, sólo brejk se nepovedlo proměnit ani na druhé straně. Naopak Michal Királyi si svou gólovou radost přece jen užil, když zvýšil na 0:2 ve 39. minutě, a Karlovarským se šlo do šaten mnohem lépe.

Vary si zápas pohlídaly

Po změně stran přidali Buldoci poslední hřebíček do klatovské rakve. V 50. minutě tak učinil Martin Psohlavec. „Sportovně musím uznat, že nás soupeř přejel a vyučil,“ vysekl poklonu hostujícímu týmu klatovský záložník Lukeš. Od třetího gólu se karlovarští fotbalisté zklidnili a přenechali iniciativu Klatovům. Domácí se logicky snažili s výsledkem něco udělat, dočkali se však už jen snížení na konečných 1:3, když se v 86. minutě trefil stoper Martin Janda.

 

Vzhledem k zaváhání Motorletu se Karlovy Vary osamostatnily na čele Divize A, Klatovy naopak podruhé v řadě inkasovaly tři góly a před utkáním v Českém Krumlově mají o čem přemýšlet.



Ohlasy k zápasu


SK Klatovy 1898
Záložník M. Lukeš: „Utkání s Vary se pro nás od začátku nevyvíjelo podle našich představ. Soupeř brzy vstřelil gól a i nadále hrozil. Opět jsme inkasovali tři laciné góly po našich hrubých chybách. Bohužel náš výkon nebyl ideální a je potřeba změnit především přístup, musíme začít od základu a naše další vystoupení v Krumlově postavit především na bojovnosti, protože bez ní nelze pomýšlet na úspěch. Sportovně musím uznat, že nás soupeř přejel a vyučil. Doufám, že letos postoupí, protože je to soupeř, na kterého neumíme.“

FC Slavia Karlovy Vary
Trenér K. Tichota: „Myslím si, že jsme zaslouženě vyhráli. Jsem rád, že jsme v Klatovech vyhráli, jsou to pro nás určitě cenné tři body. Dobrý zápas odehráli Plechatý a Királyi.“



Sestavy


SK Klatovy 1898
J. Rojík [-] - M. Lukeš [-] , M. Lucák [-] , P. Kotrba [-] (73. D. Matějka [-] ) , D. Dolanský [-] (46. L. Bezděk [-] ) , D. Chirinciuc [-] (66. V. Kaas [-] ) , M. Mészáros [-] , M. Janda [-] , D. Pavlovič [-] (77. I. Vojtko [-] ) , P. Rybák [-] (83. Z. Cibulka [-] ) , L. Krásný [-]

FC Slavia Karlovy Vary
D. Strnad [-] - F. Dřížďal [-] , D. Krlička [-] (74. P. Maňák [-] ) , P. Plechatý [-] , M. Pěkný [-] , A. Ivasko [-] , J. Staněk [-] (83. Z. Lhoták [-] ) , M. Geňo [-] , L. Mestl [-] , M. Psohlavec [-] , M. Királyi [-] (87. J. Hudec [-] )

ŽK: 61. M. Mészáros - 49. D. Krlička , 76. L. Mestl .
Hráči zápasu: P. Plechatý , M. Királyi .
Počet diváků: 255. Rozhodčí: Musil Jiří - PETŘÍK Jan, DOBRÝ Jan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.