1:0p.
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

04.09.2016 17:00

4.kolo, Divize A, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: První bezgólová remíza sezóny se zrodila v Sedlčanech


Branky


0

Utkání mezi Sedlčany a dosavadním lídrem divizní skupiny Motorletem Praha gól v základní hrací době nenabídlo. V následném penaltovém rozstřelu potěšili domácí fotbalisté necelých pět set diváků druhým bodem.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Zranění Foferky a břevno za Capouchem

V minulé sezóně odehrály Sedlčany s Motorletem dva vyrovnané vzájemné zápasy, které rozhodovaly až pokutové kopy. V obou případech slavili bonusový bod pražští fotbalisté. I tentokrát dospělo utkání do penalt, druhý bod ale spadl do klína Sedlčanům.

 

Od začátku se oba celky soustředily především na obranu a hrály na jistotu. V úvodních patnácti minutách se na hřišti nic moc zajímavého neudálo, až v 17. minutě se poprvé musel koncentrovat hostující gólman Foferka, i když ho slabá střela moc nevyděsila. Ve 20. minutě pak musel zkušený brankář Motorletu pro zranění střídat, v kleci ho nahradil Pacovský.

 

Do obrovské šance se dostali Pražané ve 36. minutě, když po centru z levé strany střílel hostující útočník do břevna. Míč se od něj odrazil před brankovou čáru a k dorážce se už Jinoničtí nedostali. Za tři minuty odpověděli hezkou rychlou akcí po levém křídle fotbalisté Tatranu a Pacovský se zaskvěl, když dokázal vyrazit míč na roh.

Motorlet svou převahu nezužitkoval

Druhý poločas byl až do 70. minuty zcela v režii Motorletu. Sedlčanští měli problém se vůbec dostat na útočnou polovinu hřiště a s vypětím všech sil odolávali útočným výpadům svého soupeře. Právě dvacet minut před koncem zápasu měli hosté velkou šanci, ale osamocený hráč Motorletu hlavičkoval mimo Capouchovu klec.

 

Sedlčanští vyděsili trenéra Poustku v 79. minutě, ale se střelou směřující do horního rohu brány si Pacovský skvěle poradil. V 89. minutě se ještě jeden z hostujících fotbalistů pokoušel vymodlit penaltu po pádu v pokutovém území, rozhodčí byl však jiného názoru.

Capouchovo představení

A tak musely rozhodnout pokutové kopy. Hned v první sérii se předvedli oba brankáři, v té druhé už jen domácí Capouch, když vychytal Rajnocha. Díky dvěma chyceným penaltám tak zůstal druhý bod na domácím stadionu.

 

Foto: David Štverák



Ohlasy k zápasu


TJ Tatran Sedlčany
Obránce L. Brotánek: „Myslím si, že zápas byl hodně vyrovnaný a hrál se ve vysokém tempu. Soupeř měl mírně herně navrch, my jsme zase byli podle mě nebezpečnější. Zápas dospěl do penalt, které umíme, a opět Cápa dvě skvěle vychytal. Myslím si, že jsme všichni makali jako tým, ale kdybych měl někoho vyzdvihnout, tak by to byl Haas. Hrál aktivně a bojoval, jeho výkonu chyběl pouze gól.“




Sestavy


TJ Tatran Sedlčany
P. Capouch [-] - T. Řehák [-] , P. Lípa [-] (77. L. Soldát [-] ) , L. Brotánek [-] - M. Dvořák [-] (62. M. Hájek [-] ) , T. Senft [-] , J. Repetný [-] (87. J. Čejda [-] ) , M. Kdolský [-] - K. Kvěch [-] , D. Němec [-] , P. Haas [-]

FK Motorlet Praha
T. Foferka [-] (20. P. Pacovský [-] ) - J. Pyšek [-] (65. O. Měska [-] ) , J. Sodoma [-] , S. Zdichynec [-] (55. J. Hájek [-] ) , T. Lukič [-] (85. M. Podzemský [-] ) , Š. Hájek [-] (55. M. Čácha [-] ) , L. Kučera [-] , L. Palko [-] , V. Kotrba [-] , J. Machurka [-] , J. Rajnoch [-]

ŽK: 75. M. Kdolský , 84. K. Kvěch - 69. L. Palko .
Hráči zápasu: P. Capouch , P. Haas .
Počet diváků: 480. Rozhodčí: Nehasil Lukáš - ŠTĚRBA Martin, AUBRECHT Jan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.