Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

10.09.2016 10:15

5.kolo, Divize A, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Motorlet po přestávce ukázal sílu a udolal Jankov


Branky


0

Hosté vedli po brance Pořádka, těsně před přestávkou srovnal z trestného kopu Podzemský. Po změně stran Motorlet zpřesnil kombinaci a třemi slepenými brankami rozhodl o své výhře.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Jihočeské překvapení

Pražané nastoupili i s největší hvězdou v sestavě, exligovým Rajnochem. Od úvodních minut naplňovali roli favorita svou hrou. Drželi balón, kombinovali, ale na dobře bránící Jankov nemohli dlouho nic vymyslet. Že jim cestu ke třem bodům může soupeř hodně ztížit, předvedl v 18. minutě překvapivou brankou.

 

Bürger rychle vhozeným autem založil útok, Roman Pořádek v pokutovém území obešel stopera Machurku a střelou k tyči zajistil Jihočechům vedení - 0:1. Do konce zápasu zbývalo ještě hodně času, ale domácí tým znejistěl. Ani po obdržené brance se nijak velký tlak Motorletu nekonal. Přímý kop Podzemského skončil ve zdi, hlavička Sodomy z 27. minuty příliš nebezpečná nebyla.

 

To tečovaná střela Měsky už Hejníčka v hostující brance vystrašila, nicméně skončila zhruba metr nad břevnem. Na druhé straně notně vystrašil Pacovského Šebelka, jehož polostřele, polocentru scházely centimetry. V 42. minutě přišlo vyrovnání. Před pokutovým územím fauloval Rytíř a z následného přímého kopu zamířil Martin Podzemský přesně - 1:1.

Tvrdých deset minut pro nováčka

V úvodu druhé půle byl aktivní Jankov a vypracoval si dvě dobré příležitosti. Střelu Pořádka tečoval jeden z bránících hráčů těsně vedle, v 53. minutě pálil uvnitř pokutového území tvrdě Rytíř, ale Pacovský jeho střelu vyrazil. Po hodině hry však začal tlak Motorletu narůstat. Jankovští začali ztrácet míče, nedokázali jej na delší čas podržet a bylo otázkou, zdali to dokážou ustát bez trestu.

 

V 64. minutě ustáli trestný kop Palka, pak přišla smrtící a pro nováčka hodně smolná a smutná desetiminutovka. Měska až příliš lehce pronikl do vápna Jihočechů, následnou střelu Hejníček sice vyrazil, jenže Jiří Sodoma dostal prostor k dorážce, kterou gólman Jankova také ještě zlikvidoval, ovšem míč se opět odrazil k útočníkovi Motorletu a ten reparát už složil na jedničku - 2:1.

 

Inkasovaná branka složila hosty do kolen a další trest přišel v 71. minutě, kdy si po dlouhém nákopu Tvrdého zpracoval balón Luboš Kučera a jeho jedním z bránících hráčů tečovaná střela skončila za bezmocným Hejníčkem - 3:1. Krizovou desetiminutovku ukončili hosté další smolnou brankou ve své síti, kdy nedokázali odklidit balón do bezpečí, Lošek nešťastně nastřelil Hejníčka, míč se odrazil přímo na kopačky Jana Karbulky, jenž ho doklepl do odkryté branky - 4:1.

 

V závěrečných minutách se až na hlavičku Rajnocha směřující nad branku nic vážnějšího nestalo a domácí si tak připsali "povinné" tři body. Hostům toho vytknout mnoho nelze. Na hřišti nechali všechno. Na body dosáhnout zřejmě nemohli, ale prohra 4:1 je až příliš krutá. Motorlet potvrdil své ambice a předvedenou hrou může směle pomýšlet na nejvyšší příčky!

 

Zdroj: Oficiální web klubu SK Jankov



Ohlasy k zápasu


FK Motorlet Praha
Trenér M. Poustka: „Bylo to utkání dvou poločasů. V prvním nám vázla souhra, spolupráce. Nebyli jsme přesní v kombinaci, nehráli jsme zkrátka tak, jak bychom si představovali. Soupeř šel do vedení, my jsme dokázali do poločasu vyrovnat po pěkně trefeném přímém kopu Martina Podzemského. V druhé půli jsme už hru kontrolovali, hráli jsme rychleji a kombinačně jsme se dostávali do příležitostí. I důrazem v šestnáctce jsme dokázali vývoj zápasu obrátit v náš prospěch.“

SK Jankov
Oficiální facebookový profil klubu SK Jankov: „Roman Pořádek nás poslal do vedení, jenže před pauzou domácí z přímého kopu vyrovnali. Motorlet hrál dobře a svou sílu přetavil ve vítězství třemi smolnými a slepenými góly ve druhé půli. Naši kluci odvedli maximum a není jim co vyčíst. Soupeř byl prostě lepší. V hledišti jsme ovšem vyhráli, naši fans předvedli prvotřídní výkon!“



Sestavy


FK Motorlet Praha
P. Pacovský [-] - J. Hájek [-] (64. J. Karbulka [-] ) , M. Podzemský [-] (58. A. Tvrdý [-] ) , O. Měska [-] (70. Š. Hájek [-] ) , J. Sodoma [-] , J. Rajnoch [-] , L. Kučera [-] , L. Palko [-] , V. Kotrba [-] , J. Machurka [-] , T. Lukič [-] (78. J. Pyšek [-] )

SK Jankov
L. Hejníček [-] - M. Kroneisl [-] , V. Jirkovský [-] , F. Lošek [-] , J. Zajíc [-] - J. Šebelka [-] (88. L. Fajtl [-] ) , D. Maršán [-] (81. M. Boček [-] ) , P. Sedlic [-] , V. Bürger [-] - R. Pořádek [-] (64. R. Iliev [-] ) , M. Rytíř [-]

ŽK: 43. J. Sodoma - 76. D. Maršán .
Hráči zápasu: A. Tvrdý , J. Rajnoch , L. Kučera .
Počet diváků: 150. Rozhodčí: Šob Aleš - NOVOTNÝ Zbyněk, HŮLKA Lukáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.