Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

10.09.2016 17:00

5.kolo, Divize A, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

6.0

Nápoje

5.0

Jídlo

5.0

Hrací plocha

10.0

Zázemí

1.0

Doubravka využila mezer v defenzivě Ostrova a veze domů čtyřgólovou výhru


Branky


30. J. Peterka , 56. D. Brabec , 89. P. Krejčí (p.) , 90. J. Štěrba
0

Zpočátku vyrovnané utkání odehráli fotbalisté Ostrova a Doubravky. Bezgólový stav rozsekl až Peterka ve 30. minutě a ve druhém poločase potvrdil vítězství hostů Brabec. V samotném závěru domácí znovu neudrželi koncentraci a dvakrát inkasovali.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Pevná obrana Doubravky

Fotbalisté Ostrova chtěli navázat na výkon z Jankova, kde v minulém kole uhráli dva body za vítězství po pokutových kopech. Především ale toužili po napravení reputace před zraky vlastních fanoušků, protože ti zatím viděli akorát vysokou prohru 0:7 s Motorletem. To se jim však úplně nepovedlo…

 

První poločas přitom nabídl velmi vyrovnanou podívanou. Domácí hráči potvrzovali, že jejich hlavní síla tkví v útočné fázi, a zaměstnávali obrannou řadu Doubravky. Ta hrála zezadu a spoléhala se na zkušené beky v čele s Knakalem. Po půlhodině hry se hosté vydali do útoku, na levé straně utekli strážcům z Ostrova a Jan Peterka „došťouchal“ míč za Süttöva záda. To byla zároveň jediná branka, kterou v prvním dějství viděli přítomní diváci.

Brabec uklidnil hosty

Do druhého poločasu šli domácí s tím, že chtějí co nejdříve srovnat. Jenže jejich plány končily už před pokutovým územím Doubravky, kde hosté jednoznačně dominovali. Navíc také hrozili z nebezpečných protiútoků, ale Peterka neměl svůj den a Süttö v bráně domácích ho naopak měl. Veškerá nervozita z kopaček Plzeňanů pak opadla v 56. minutě, když se trefil David Brabec a zvýšil na 0:2.

 

Ostrov pak hosty sice zatlačil, ani Divišova šance však gólem neskončila. Doubravka i nadále úspěšně těžila ze zabezpečené defenzivy a udržela čisté konto. Domácí si navíc znovu nepohlídali závěr zápasu, když se v 89. minutě z penalty trefil Pavel Krejčí a o minutu později završil na konečných 0:4 střídající Jiří Štěrba.

 

Foto: Oficiální web klubu SK Senco Doubravka



Ohlasy k zápasu


FK Ostrov, z.s.
Trenér I. Filip: „Myslím si, že jsme tentokrát odehráli doma lepší utkání než proti Motorletu. Ale opět nedáme branku, což je důležité. Když soupeř vede, tak se to snažíme otevřít a soupeř nás trestá, nedaří se nám v defenzivě. Ještě je tam vidět taková nezkušenost.“

SK Senco Doubravka
Trenér A. Jindra: „Musím říct, že jsme se připravovali na to, že soupeř hraje velice slušně dopředu. To se zcela potvrdilo, překvapilo mě, že byl silný i v soubojích a rychlostně. Byl to těžký zápas, moc si vážím třech bodů. Jestli má Ostrov někde problém, tak je to ve hře dozadu. Směrem dopředu to je ale velmi solidní. Velkou pochvalu zaslouží David Brabec. Kvůli zranění netrénoval celý týden, podal hodně dobrý výkon, který korunoval i brankou.“



Sestavy


FK Ostrov, z.s.
M. Süttö [-] - J. Nerad [-] , J. Glanc [-] , F. Tomáň [-] (67. J. Liška [-] ) - J. Tolar [-] , J. Vrba [-] (71. M. Kobera [-] ) , J. Horváth [-] , M. Matoušek [-] , J. Pachta [-] - M. Novotný [-] , J. Diviš [-] (86. P. Klaus [-] )

SK Senco Doubravka
V. Bouzek [-] - P. Krejčí [-] , F. Kuťák [-] (46. J. Štěrba [-] ) , P. Knakal [-] , D. Sýs [-] , D. Novák [-] , D. Künstner [-] , D. Brabec [-] (86. O. Konopásek [-] ) , J. Petr [-] (89. T. Navrátil [-] ) , P. Morávek [-] , J. Peterka [-] (74. M. Ungr [-] )

ŽK: 64. M. Novotný - 11. P. Knakal , 58. D. Künstner , 80. P. Morávek .
Hráči zápasu: D. Brabec .
Počet diváků: 250. Rozhodčí: Cihlář František - KASTL Jan, JATI David.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.