M. Průcha 10. (vl.)
T. Volek 78.
I. Bogár 84.
3:0
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

17.09.2016 10:15

6.kolo, Divize A, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Umělý povrch seděl více Aritmě


Branky


10. M. Průcha (vl.) , 78. T. Volek , 84. I. Bogár
0

Ve vyrovnaném utkání měly šance ke skórování oba týmy, jenže Roudenští si vybrali pořádný kopec smůly, když trefovali pouze brankovou konstrukci. Vokovičtí naopak třikrát mířili přesně a berou tři body za výhru.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Průchův smolný moment

Zdá se, že léto už opravdu skončilo. V Praze totiž dlouho a vydatně pršelo a na hřišti ve Vokovicích nebylo možné odehrát divizní duel mezi Aritmou Praha a Malší Roudné. Týmy se tak utkaly na umělé trávě a celý průběh utkání byl především o standardních situacích výborně zahrávaných Hrabákem, Turbákem nebo Otepkou a soubojích.

 

Hned první šance zápasu skončila brankou, a to v síti hostujícího gólmana Konečného. Na pravé straně se uvolnil Turbák a postrčil míč Bogárovi, jenž ho z první posílal před bránu, ale nikdo z domácích nedokázal zakončit. Stihl ho však doběhnout na druhé straně Macek, zbavil se obránce a prudkým centrem vrátil balón do ohně. Těsně před dobíhajícím Turákem, který by asi zakončoval do prázdné brány, si nešťastně srazil míč do vlastní klece Michael Průcha a Aritma tak vedla.

 

Vzápětí mohl vyrovnat hostující Kössl. Po dlouhém autovém vhazování a prodloužení balónu hlavičkoval sám na zadní tyči, Stareček v brance Vokovických se blýskl parádním zákrokem, když vyrazil střelu jihočeského obránce do břevna! Naopak domácí mohli navýšit vedení po samostatném úniku Turáka, jenže jeho střela prosvištěla těsně vedle vzdálenější tyče.

Dvě tyče, dva góly

Druhý poločas byl pro náročné oko fotbalového diváka lepší, hra se přelévala z jedné strany na druhou. První větší šanci si vytvořila Malše, po centru z pravé strany vyplaval volný hráč na zadní tyči a hlavičkoval do protipohybu brankáře, trefil však jen tyč. Po následné skrumáži si míč našel Stareček a zažehnal velké nebezpečí pro Aritmu.

 

Postupem času začínal být nebezpečnější pražský celek. Turák vysunul Macka, který se mu odvděčil zpětnou přihrávkou, a domácí útočník Konečného bránu z malého vápna překopl. Aby těch smolných situací pro Malši v celém utkání nebylo málo, tak do třetice rozezvučela brankovou konstrukci, když jeden z Roudenských trefil břevno.

 

V 78. minutě se definitivně utkání zlomilo v prospěch Aritmy. Macek se zbavil obránce a vypálil, jeho pokus dokázal Konečný vyrazit, ale pouze k dobíhajícímu Tomáši Volkovi, jenž zvýšil na 2:0. Za dalších šest minut se po standardní situaci prosadil Igor Bogár a završil skóre zápasu na konečných 3:0 pro Vokovické.



Ohlasy k zápasu


SK Aritma Praha
Trenér T. Kubr: „Jsem rád, že jsme získali tři body. Počasí nám nepřálo, hřiště bylo pod vodou a museli jsme hrát na umělce. Na ní je to vždy otevřené. Jsem rád, jak k tomu kluci přistoupili, s povrchem jsme se asi vyrovnali trochu lépe než soupeř. Pomohl nám první gól. Musím říct, že soupeř pak měl dvě velké příležitosti, naštěstí jsme je ustáli. Vyrovnané utkání, soupeř měl šance, my také, ale naštěstí jsme je proměnili my. Vyzdvihl bych Starečka. Měl tam několik ošemetných situací, podržel nás. Pomohla nám také stoperská dvojice Ambrus-Hrabák, dobře rozehrávala balóny a soupeř se přes ně k moc šancím nedostal.“

TJ Malše Roudné
Trenér L. Šolc: „Naše hodnocení je bohužel smutné, dnes doslova. Myslím si, že jsme v průběhu sedmdesáti minut byli daleko lepší na balónu. Bohužel jsme hned v úvodu utkání udělali hloupou chybu, která nás stála branku. Hned vzápětí jsme mohli vyrovnat, když obrovskou šanci neproměnil Kössl. Tento trend jsme drželi až do 75. minuty, trefili jsme dvakrát tyč, měli jsme další tři stoprocentní šance, poté nás domácí potrestali v samotném závěru dalšími dvěma góly. Zkrátka někdy takový fotbal je, zápas blbec.“



Sestavy


SK Aritma Praha
J. Stareček [-] - M. Ambrus [-] , D. Baran [-] (46. L. Květoň [-] ) , I. Bogár [-] , F. Turbák [-] (58. T. Volek [-] ) , M. Pivrnec [-] , L. Hrabák [-] , M. Macek [-] , J. Troníček [-] , R. Turák [-] , O. Rybka [-] (76. V. Gajecký [-] )

TJ Malše Roudné
D. Konečný [-] - M. Štěpánek [-] (41. M. Bartoš [-] ) , M. Markytán [-] , M. Průcha [-] , D. Růžička [-] (79. D. Samek [-] ) , J. Píša [-] , R. Otepka [-] , P. Kössl [-] , L. Vávra [-] , P. Turek [-] , L. Havel [-]

ŽK: 50. I. Bogár , 70. M. Pivrnec , 75. M. Ambrus - 80. L. Vávra .
Hráči zápasu: J. Stareček , M. Ambrus , L. Hrabák .
Místo: UMT. Počet diváků: 60. Rozhodčí: Mrkáček Michal - HANOUSEK Karel, OPOČENSKÝ Vojtěch.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.