Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

17.09.2016 13:30

6.kolo, Divize A, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

6.0

Nápoje

7.0

Jídlo

1.0

Hrací plocha

1.0

Zázemí

1.0

Ostrov byl na Čížovou krátký


Branky


8. T. Fenyk , 40. L. Dvořák (p.) , 55. M. Polodna - 74. J. Nerad (p.)
0

Zkušené domácí mužstvo těžilo ze standardních situací, které ve dvou případech skončily brankou. Sympaticky bojující hosté se nevzdali ani za stavu 3:0 a výsledkem jejich snahy byla alespoň korekce skóre.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

I bez Jirouše to šlo

Čížová nastoupila do utkání s Ostrovem v útoku s Polodnou a Jandou, kanonýr Jirouš tentokrát zůstal na lavičce, protože ho během týdne trápily střevní problémy. Domácí si z toho ale nic nedělali a už v 7. minutě se dostali do vedení. Po rohovém kopu Polodny z druhé vlny vyplaval Tomáš Fenyk, napálil míč z první a i s pomocí břevna překonal brankáře Sütta.

 

Bojovní Ostrovští se ale nevzdali a snažili se o vyrovnání. Vytvořili si dvě velké šance, žádná z nich však gólem neskončila, především díky domácímu gólmanovi Satrapovi. Velkou ranou pro hosty pak byla situace ze 40. minuty. Špatnou rozehrávkou ztratili míč, Pachta fauloval v pokutovém území a rozhodčí Stieber neváhal s odpískáním penalty. Lukáš Dvořák se nemýlil a navýšil vedení Jihočechů.  

Penalta také na druhé straně

Uplynulo deset minut po změně stran a Čížová přibila třetí hřebíček do ostrovské rakve. Nečas našel přesným pasem Michala Polodnu a Süttö byl bez šance. Kontaktní branku se Ostrovu podařilo vstřelit až příliš pozdě.

 

V 74. minutě byl v pokutovém území faulován Tolar a Jaroslav Nerad už jen korigoval skóre. Zkušení domácí si totiž v posledních patnácti minutách své vedení bez větších trablí pohlídali a slaví další tři body. Od prvního kola, kdy Sokolové padli s Karlovými Vary, se vezou na vítězné vlně! 



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Čížová
Vedoucí V. Vávra: „Dali jsme rychle první gól, ale nedařilo se nám. Soupeř byl snaživý, houževnatý. V prvním poločase měl dvě velké šance, naštěstí nedal gól. Gól na 2:0 byl zlomový moment zápasu. Po gólu na 3:0 jsme už dohrávali, vzadu jsme ale měli okénka. Nejlepším hráčem byl kapitán Held.“

FK Ostrov
Trenér I. Filip: „Věděli jsme, jaké je tu hřiště, že to bude hodně o standardních situacích a důrazu. Propadli jsme ve vápně, ale herně jsme nehráli špatně. Vytvářeli jsme si šance, v závěru jsme soupeře zatlačili. Je škoda, že jsme neproměnili i další šance. Soupeř si ale výhru zasloužil, projevilo se více zkušeností. I když hrajeme dobře v poli, pořád rozhodují takové maličkosti jako důraz a ty nám ještě chybí.“



Sestavy


TJ Sokol Čížová
J. Satrapa [-] - P. Janda [-] , D. Novák [-] , M. Held [-] , R. Zahrádka [-] (75. D. Chytrý [-] ) , R. Nečas [-] , M. Polodna [-] , L. Dvořák [-] , M. Pohnán [-] , T. Fenyk [-] (83. T. Janoch [-] ) , M. Rozhoň [-]

FK Ostrov
M. Süttö [-] - J. Nerad [-] , J. Glanc [-] , J. Liška [-] , F. Tomáň [-] , M. Rašman [-] - J. Tolar [-] , J. Horváth [-] , M. Matoušek [-] (72. J. Vrba [-] ) , J. Pachta [-] - M. Novotný [-] (90. M. Kobera [-] )

ŽK: 68. T. Fenyk - 38. J. Pachta , 63. J. Horváth , 63. J. Tolar .
Hráči zápasu: M. Held .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: Stieber Filip - NOVOTNÝ Zbyněk, VOJTĚCH Lukáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.