0:1p.
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

24.09.2016 10:15

7.kolo, Divize A, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Slavoj si po měsíčním půstu připsal bod, bylo i na víc


Branky


0

Utkání tradičních divizních rivalů ukázalo více bojovnosti než fotbalové krásy. Slavojáci se soustředili především na zodpovědné bránění, soupeř se také nikam nehnal. Remízový zápas přinesl dodatečný druhý bod po penaltovém rozstřelu šťastnějším hostům.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Nevyužité šance Krumlova

Do zápasu týmy vstupovaly ve zcela opačném rozpoložení. Domácí měli za sebou další z podzimních nářezů v pražských Kobylisích, soupeř byl ozdobený čerstvým středečním skalpem favorizovaných Karlových Varů.

 

Po vyrovnané dvacetiminutovce to ale byli zelenobílí, kteří mohli po čtyřech týdnech ochutnat pocit divizního vítězství.  To by však nabíhající Peťule musel narůst aspoň o pět centimetrů, aby ho nepřeletěl centrovaný míč po spolupráci Tůmy s Cardou. A zejména Beránek by nesměl selhat po zdařilém signálu při rozehrávce trestného kopu parťáků Kabeleho a Mravce.  Před téměř odkrytou bránou kapitán dostal míč na nohu, ovšem přílišný cit a jemnost zakončení využil jeden z beků a stačil přispěchat a balón zblokovat.

 

Aktivnější Slavojáci si pak zapsali ve své podzimní mizérii další zásek. Ve 34. minutě přišli o jednoho z pouhé dvojice zkušenějších hráčů smolaře Beránka, jenž odnesl zraněním souboj o míč ve středu hřiště.  Do konce poločasu se skóre nezměnilo, protože rána Kabeleho z trestňáku ze třiceti metrů přistála přesně do rukou připraveného gólmana a hosté při rychlém kontru nezužitkovali své přečíslení.

Břevno Rokycan

Po změně stran byli více vidět hosté, své snažení však také nedotáhli ke gólovému efektu. V 50. minutě jim zavřel cestu Trnka, jenž vyškrábl střelu Spěváka, a v 62. minutě přistál lob po brejku Jindřicha na břevně. 

Vild v akci

V dodatečném penaltovém rozstřelu měli pevnější nervy Rokycanští a odvezli si na západ dva body. V poslední sérii se hostující gólman Vild nejprve vydal překonat svého protivníka Trnku jako exekutor, aby poté vychytal Rokycanům druhý bod.

 

Autor: František Lippl, upraveno redaktorem



Ohlasy k zápasu



FC Rokycany
Trenér P. Aubrecht: „Myslím si, že se hrál průměrný fotbal. Bylo evidentní, že oba mančafty mají problém se střílením branek. Nedokázali jsme se výkonem vyrovnat zápasu s Karlovými Vary, nicméně nám to stačilo na uhrání bezbrankové remízy a výhře na penalty. Znovu musím vyzdvihnout Honzu Hereitů a zaskvěl se Honza Vild. Dal rozhodující penaltu a chytl rozhodující penaltu.“



Sestavy


FK Slavoj Český Krumlov
M. Trnka [-] - D. Tůma [-] , L. Mravec [-] , M. Švec [-] , J. Carda [-] , J. Wagner [-] , J. Peťule [-] (75. J. Sekyra [-] ) , V. Novák [-] , V. Beránek [-] (34. L. Hofmann [-] ) , J. Kabele [-] , M. Kroupa [-]

FC Rokycany
J. Vild [-] - Š. Špic [-] , P. Jindřich [-] (72. O. Král [-] ) , P. Grambal [-] , M. Trojanec [-] , J. Klír [-] , L. Aubrecht [-] (82. D. Skopový [-] ) , M. Černý [-] (86. V. Kopečný [-] ) , M. Spěváček [-] , J. Hereit [-] , J. Procházka [-]

ŽK: 85. J. Wagner , 88. J. Kabele - 28. J. Procházka .
Počet diváků: 118. Rozhodčí: Krejsa Josef - ŠTEFAN Michal, KOUBA Štěpán.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.