Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

24.09.2016 15:00

7.kolo, Divize A, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

6.5

Nápoje

9.0

Jídlo

8.5

Hrací plocha

8.0

Zázemí

8.0

Admira uspěla v Mariánkách na penalty


Branky


69. P. Kavalír - 48. J. Šmidrkal (p.)
0

Duel plný penalt se odehrál na západě Čech. Pražský celek kopal po jednom pokutovém kopu v obou poločasech, úspěšný byl však jen v tom druhém. V závěrečeném rozstřelu domácí dvakrát zaváhali, a proto spadl druhý bod do kapsy týmu z Kobylis.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Chycená penalta

Do utkání v Mariánských Lázních vstoupila lépe pražská Admira. Působila fotbalověji a měla více ze hry. Domácí mužstvo poctivě bránilo a Pražany do žádných větších šancí nepouštělo. Až přišla 20. minuta, Komínek vybídl přihrávkou za obranu Zahálku a ten byl faulován v pokutovém území. Při následné penaltě se však zaskvěl domácí gólman Šmejkal a Jacklův pokus chytil!

 

 

Zbytek prvního poločasu se odehrával v neutrálním pásmu daleko od obou pokutových území. Ani jedno mužstvo si nevypracovalo nějakou větší gólovou šanci.

Další pokutový kop

Hned začátek druhého dějství nabídl další pokutový kop a znovu ho zahrávala Admira. Tentokrát se ho chopil Jan Šmidrkal a poslal svůj tým do vedení! Mariánky se však nevzdaly, po inkasovaném gólu se semknuly a šly za vyrovnání. Možná jim k tomu pomohlo i jisté uspokojení hostujícího mužstva, které naopak hrát přestalo.

 

 

Kýžený gól na 1:1 přinesla 69. minuta. Lázeňskému týmu se vydařila standardní situace, balón ve vzduchu jemně lízl Patrik Kavalír a Víšek v bráně Admiry neměl nárok! 

Další Šmejkalův úspěch k bodu navíc nevedl

O vítězi duelu tak musely rozhodnout pokutové kopy. V první sérii se sice znovu vyznamenal domácí Šmejkal, jenže na něj nedokázali navázat dva jeho spoluhráči, kterým se v rozstřelu nepoštěstilo. „Měli jsme dobře rozehrané i penalty, ale nakonec nedopadly,“ litoval ztráty druhého bodu domácí kouč Purkart.



Ohlasy k zápasu


FC Viktoria Mariánské Lázně
Trenér S. Purkart: „Před zápasem jsme chtěli vyhrát, ale když jsem viděl Admiru, která má nejlepší mužstvo, co jsem zatím v soutěži viděl, tak jsme za bod rádi. Mohly být i dva. Chtěl bych kluky pochválit za bojovnost a za vůli, nechtěli prohrát. Výjimečně bych vyzdvihl brankáře Šmejkala. Chytl penaltu v zápase i rozstřelu, v závěru utkání stáhl pár nebezpečných balónů.“

FK Admira Praha
Trenér J. Tichai (pro fkadmira.info): „Zápas jsme začali dobře, domácí jsme zatlačili na jejich polovinu a dobývali jsme jejich branku. Po 20 minutách Komínek našel naběhnutého Zahálku a domácí si museli pomoc penaltovým faulem. Jenže Jackl nabídnutou šanci nevyužil. Poté až do konce poločasu jsme měli více ze hry, ale žádnou šanci jsme nevytvořili. Do druhé poločasu jsme vstoupili dobře a po třech minutách jsme šli zásluhou Šmidrkala do vedení, jenže poté jsme přestali hrát a domácím jsme dovolili vyrovnat hru. V 69. minutě nás soupeř vytrestal po standardní situaci a hlavou vyrovnal na konečných 1:1. V závěru jsme měli tlak, ale až na Zahálkovu hlavičku, která šla nad, jsme si šanci nevypracovali.“



Počet diváků: 200. Rozhodčí: Cihlář Jan - CUPL Zbyněk, HÁNYŠ Martin.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.