Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

24.09.2016 16:30

7.kolo, Divize A, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Roudné vytěžilo maximum ze zápasu s Klatovy


Branky


0

Ač měli většinu utkání navrch hostující fotbalisté, Malšané dokázali proměnit tři své šance a získali cennou výhru. Dvěma premiérovými góly v dresu Roudného se o vítězství zasloužil útočník Markytán.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Bleskový obrat

Do zápasu v Roudném vstoupili mnohem lépe klatovští fotbalisté. Přehrávali domácí borce snad v každém směru, rychlou kombinací a aktivním napadáním přidělávali Malšanům spoustu problémů. V 17. minutě se také Západočeši dočkali úvodní branky duelu. Milan Lucák se opřel do balónu za hranicí velkého vápna a překvapil gólmana Konečného, který věřil, že se balón vykroutí mimo tři tyče.

 

I přes jednoznačnou převahu Klatov se však Roudenským podařil nevídaný obrat ještě před koncem prvního poločasu. Nejprve se zastřeloval Kössl na zadní tyči, pak se už však prosadili oba útočníci jihočeského klubu.

 

Ve 40. minutě dokázal zužitkovat Turkův centr kapitán Jakub Píša a za další dvě minuty se prosadil Matyáš Markytán. Předsezónní akvizice Roudného vybojovala míč na půlce a poslala ho Píšovi. Střelec první branky nevolil střelu, ale nahrál svému kolegovi a Markytán dělovkou pod břevno nedal Rojíkovi šanci. Jednalo se o jeho první gól v dresu Malšanů!

Markytánova pojistka třech bodů

Po změně stran mohl srovnat Krásný, který obešel hned několik hráčů soupeře a vypálil. V poslední chvíli se mu do střely vložil stoper Havel a díky jeho teči skončil míč pouze na břevně Konečného brány!

 

V 60. minutě snažení Klatov definitivně zlomil třetí gól Roudného. Matyáš Markytán si povedeně zpracoval centrovaný míč a střelou z otočky rozradostnil přes stovku přítomných diváků. V poslední půlhodině zápasu diktovali tempo domácí a spolehlivě si dokráčeli za třemi body za vítězství 3:1. Nic na tom nezměnila ani nevyužitá šance hostujícího Kaase, který netrefil prázdnou bránu.



Ohlasy k zápasu


TJ Malše Roudné
Trenér L. Šolc: „Prvních čtyřicet minut nebylo podle našich představ, musím říct, že hosté zaslouženě vedli. V posledních pěti minutách před přestávkou jsme sice výsledek otočili, ale museli jsme hodně důrazně hráčům o poločase domluvit. Jsem rád, že to zabralo, druhá půle byla z naší strany výborná. Zápas jsme pak kontrolovali, i když hosté byli velmi kvalitní. Tentokrát jsme však měli štěstí, tři body zůstaly u nás a my si jich velmi ceníme. Vyzdvihl bych určitě Rudu Otepku, odehrál další vynikající zápas. Dále Lukáše Havla.“

SK Klatovy 1898
Obránce M. Janda: „Se vší úctou k domácím si myslím, že jsme byli fotbalovější tým. Bohužel se strašně nadřeme na gól a ve finální fázi jsme až moc nepřesní a zbrklí. Když se k tomu přidají chyby, které kupíme vzadu, soupeřům to strašně usnadňujeme. Nicméně Roudné dalo tři branky a po zásluze vyhrálo.“



Sestavy


TJ Malše Roudné
D. Konečný [-] - M. Markytán [-] (88. M. Otepka [-] ) , M. Průcha [-] , D. Růžička [-] (59. M. Bartoš [-] ) , M. Tušer [-] , J. Píša [-] , R. Otepka [-] (90. J. Vogl [-] ) , P. Kössl [-] , L. Vávra [-] (80. D. Samek [-] ) , P. Turek [-] , L. Havel [-]

SK Klatovy 1898
J. Rojík [-] - M. Lukeš [-] (21. P. Rybák [-] ) , M. Lucák [-] , L. Bezděk [-] (74. V. Kaas [-] ) , P. Kotrba [-] , D. Dolanský [-] , D. Chirinciuc [-] , M. Mészáros [-] , M. Janda [-] , D. Pavlovič [-] , L. Krásný [-] (85. I. Vojtko [-] )

ŽK: 65. M. Markytán , 72. P. Kössl - 48. P. Rybák .
Hráči zápasu: R. Otepka , M. Markytán , L. Havel .
Počet diváků: 110. Rozhodčí: CICHRA Matěj - HURYCH Jan, ŠAFRÁNKOVÁ Nikola.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.