Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

25.09.2016 10:30

7.kolo, Divize A, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

3.0

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

5.0

Zázemí

1.0

FOTO, VIDEO: Karlovarští si nechali góly až na druhou půli


Branky


1

Po bezgólovém prvním poločase se probudilo domácí mužstvo a třemi přesnými zásahy uhrálo jasné vítězství. Sedlčanští tak zahájili anglický týden porážkou.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Brankáři excelovali

Do Karlových Varů přijeli fotbalisté Sedlčan, kteří tak načali první z trojice zápasů anglického týdne. Ve vyrovnaném prvním poločase dokazoval Tatran, proč v průběhu soutěže dostal pouze tři góly. Spolehlivou defenzivní prací nepouštěli Sedlčanští svého soupeře do šancí a sami mohli do vedení.

 

Pro každou obranu nepříjemný útočník Němec se důrazem prosadil přes obránce Buldoků a ze strany spěchal sám na gólmana Strnada, který ho ale vychytal. Do podobné šance se dostal také na druhé straně Psohlavec, i on však tváří v tvář Capouchovi zklamal a nechal vyniknout matadora v bráně Sedlčan!

Vyšší rychlostní stupeň Buldoků

Ve druhém poločase přidal domácí tým na obrátkách a bylo to znát. Už ve 48. minutě se po zmatku v pokutovém území prosadil z dorážky Marian Geňo a otevřel skóre utkání. 

 

Úvodní branka Mariana Geňa

 

Hráči Tatranu se spoléhali především na rychlé protiútoky a iniciativu přenechali domácím. Nic jiného jim však nezbývalo, trápila je totiž přesnost přihrávek. „Prakticky jsme si nedali za sebou tři pořádné přihrávky,“ hlesl zklamaně stoper Brotánek.

 

V 68. minutě se měli Buldoci ještě lépe. Na Hudcův centr si vyskočil Martin Psohlavec a překonal Capoucha. Na závěrečných 3:0 upravil v 84. minutě Daniel Krlička. Geňův rohový kop prodloužil hlavou Maňák a hostující záložník v pádu rozvlnil sedlčanskou síť potřetí a také naposled.

 

Krličkův gól na 3:0

 

Závěrečná děkovačka



Ohlasy k zápasu


FC Slavia Karlovy Vary
Trenér K. Tichota: „Vyrovnaný první poločas, oba týmy měly svou šanci, ale neproměnily je. Ve druhém poločase jsme se zlepšili, hráli kombinačně a dali tři góly. Cením si toho, Sedlčany zatím inkasovali v průběhu jen třikrát. Jsem spokojen se třemi body, navíc jsme poprvé v sezóně udrželi nulu. Dobře hrál Psohlavec, vyhrál hodně soubojů a dostal naloženo. Dále hrál dobře ve středu zálohy Staněk.“

TJ Tatran Sedlčany
Obránce L. Brotánek: „Karlovarští zápas zaslouženě vyhráli, byli lepším mančaftem. Dozadu ani dopředu to nebylo z naší strany ono, nejvíce nás trápila přesnost přihrávek. Teď ve středu jedeme do Rokycan, tak doufám, že to odčiníme a přivezeme co nejvíce bodů!“



Sestavy


FC Slavia Karlovy Vary
D. Strnad [-] - J. Staněk [-] , L. Mestl [-] , M. Psohlavec [-] , P. Maňák [-] (87. P. Němec [-] ) , M. Királyi [-] (68. D. Krlička [-] ) , P. Plechatý [-] , M. Pěkný [-] , A. Ivasko [-] , J. Hudec [-] (85. M. Bartoš [-] ) , M. Geňo [-]

TJ Tatran Sedlčany
P. Capouch [-] - J. Vystyd [-] , T. Řehák [-] , L. Brotánek [-] - L. Soldát [-] , M. Hájek [-] , T. Senft [-] (75. J. Čejda [-] ) , J. Repetný [-] (85. F. Hofman [-] ) , M. Kdolský [-] - P. Haas [-] (85. D. Krůta [-] ) , D. Němec [-] -

ŽK: 12. T. Senft , 26. M. Hájek , 48. J. Vystyd , 73. D. Němec .
Hráči zápasu: J. Staněk , M. Psohlavec .
Počet diváků: 140. Rozhodčí: Plzák Daniel - KYNCL Tomáš, NEHASIL Lukáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
26. 9. 2016 17:14
a