0:2
(0:2)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

25.09.2016 16:30

7.kolo, Divize A, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Nula na kontě Sušice stále trvá


Branky


27. M. Macek , 43. I. Bogár
0

Dva góly v prvním poločase a bylo po starostech. I když se po pauze hra Sušice zvedla a domácí si dokázali vytvořit tři šance ke vstřelení kontaktního gólu, skóre se už nezměnilo a Aritma si dokráčela pro další výhru.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Po nervózním startu dva góly Aritmy

Úvodních patnáct minut utkání v Sušici přineslo rozháraný fotbal a míč se pohyboval z drtivé většiny jen okolo středového kruhu. Z nervozity se jako první oklepali Vokovičtí a s přibývajícími minutami začali přebírat iniciativu.

 

První šance Pražanů přišla po Volkově centru a Bogárovi ve vápně chyběl půlkrok k tomu, aby zasunul balón do prázdné brány. Poté se prezentoval hezkým navedením míče na střed a následnou střelou Troníček, na Gilla však nevyzrál. Poslední slibnou šancí před prvním gólem zápasu byla situace po zpětné přihrávce na Macka před vápno, jemuž ale míč špatně odskočil.

 

Zmíněná první branka padla ve 27. minutě. Na pravé straně se k míči dostal Rybka, zbavil se obránce a centrem oslovil nabíhajícího Martina Macka, který hlavou usměrnil míč za Gillova záda. I nadále pokračovala Aritma v tlaku, Turákovi na poslední chvíli vypíchl míč jeden z obránců Sušických. Ti také málem dokázali využít zaváhání Kozla, ale Stareček výborně zareagoval na střelu placírkou.

 

Chvilku před koncem poločasu navýšili fotbalisté Aritmy své vedení. Stareček rozehrál na Rybku, míč se přes Troníčka dostal k Volkovi a na jeho nabídku před prázdnou bránu nemohl Igor Bogár zareagovat jinak než gólem. 

Šance na obou stranách

V nastoleném trendu se pokračovalo i po změně stran. Po spolupráci Macka s Kozlem byl blízko skórování Volek, ale z voleje překopl bránu. Po něm neuspěli ani Bogár nebo Turák. Pak Pražané párkrát zapomněli na zadní vrátka a Sušice mohla trestat. Hlavičku z penalty však Stareček vytáhl a o chvilku později se jeden ze západočeských fotbalistů své šance zalekl. A do třetice šance Sušických, na brankové čáře musel zachraňovat Ambrus!

 

Po hluché desetiminutovce se vše vrátilo do zajetých kolejí a Aritma měla příležitosti k dalším gólovým radostem. Rybka vysunul Macka a jeho ránu dokázal Gill vyškrábnout na roh. Po něm měl šanci Bogár, ale prováhal správnou chvilku. A když neuspěl ani Veliký v posledních minutách, utkání skončilo výsledkem 0:2.



Ohlasy k zápasu



SK Aritma Praha
Trenér T. Kubr: „Zvládli jsme utkání, ve kterém jsme měli roli favorita. Začátek zápasu nám nevyšel, ale pak jsme se dostali do vedení a byli jsme lepší. Klukům budu určitě vytýkat, že měli přidat víc gólů a dohrát zápas v klidu, takhle mohla přijít kontaktní branka a mohli jsme se o výhru ještě strachovat. Na druhou stranu vím, že je to složité, nikdo se sám neporazí. Vyzdvihl bych Starečka, soupeř měl dvě velké příležitosti a Honza nás podržel. Dobrý zápas odehrál Hrabák, co se týká vystupování, přerušení hry, získání míčů a rozehrávky. Do třetice jmenuji Volka za aktivitu směrem dopředu, centry, poctivý přístup i směrem dozadu.“



Sestavy


TJ Sušice
K. Gill [-] - M. Vrhel [-] , I. Varga [-] (84. J. Čanecký [-] ) , J. Skála [-] (46. J. Brabec [-] ) , J. Skuhra [-] , T. Klíma [-] , J. Kysilka [-] (68. J. Pojar [-] ) , T. Fuchs [-] , O. Skrbek [-] , P. Hrubec [-] , T. Vichr [-] (62. M. Bachroň [-] )

SK Aritma Praha
J. Stareček [-] - J. Kozel [-] , T. Volek [-] (78. L. Květoň [-] ) , I. Bogár [-] (90. C. Maione [-] ) , M. Ambrus [-] , M. Pivrnec [-] , L. Hrabák [-] , M. Macek [-] (80. F. Podobský [-] ) , J. Troníček [-] , R. Turák [-] (86. V. Gajecký [-] ) , O. Rybka [-]

ŽK: 19. P. Hrubec , 77. M. Vrhel - 60. J. Troníček .
Hráči zápasu: L. Hrabák , T. Volek , J. Stareček .
Počet diváků: 130. Rozhodčí: Brda Jan - HÁDEK Jaroslav, CUPL Zbyněk.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.