Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

01.10.2016 10:15

8.kolo, Divize A, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

7.0

Nápoje

10.0

Jídlo

10.0

Hrací plocha

9.0

Zázemí

10.0

FOTO: Ostrovští vyplenili Vokovice


Branky


0

Ze zaslouženého vítězství v Praze se radují fotbalisté Ostrova, kteří porazili Aritmu 0:2. Po většinu zápasu byli aktivnějším mužstvem a díky gólům Rašmana a Novotného si mohou užít chuť tří bodů z Vokovic.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Ostrovská dominance

Do zápasu ve Vokovicích vstoupili hosté z Ostrova parádně a domácí Aritmu přehrávali po všech směrech. Byli pohyblivější, aktivnější, napadali rozehrávku svého soupeře a působili borcům v bílých dresech jeden problém za druhým.

 

Logicky byli také hráči Ostrova za svou snahu odměněni první velkou šancí utkání, na křížnou střelu si však počkal Stareček a povedeným zákrokem zamezil úvodní brance. I nadále pokračovali Ostrovští ve své aktivitě, i když si další větší příležitosti už nevypracoval.

 

A tak se postupem času začala ozývat také Aritma. Po kombinaci Ambruse s Mackem doletěl míč k Bogárovi, jemuž chyběl kousíček, aby na balón dosáhl hlavou. Další hrozby ze strany Vokovických přicházely spíše po standardkách. Po Mackově rohovém kopu byl na zadní tyči Ambrus úplně sám, ale svou šanci zazdil.

 

Ve 35. minutě se už skóre měnilo, a to k radosti hostů. Po centru prohrál souboj domácí Květoň s Martinem Rašmanem a jeho hlavičkový pokus přeletěl možná i špatně postaveného Starečka! V závěru prvního poločasu mohla Aritma srovnat. Hrabák rozehrál míč z levé strany a Bogár byl na malém vápně úplně sám, jenže svou ránu neukočíroval a míč proletěl asi metr nad břevnem.

Novotného pojistka

Trenér Kubr nebyl s výkonem svých svěřenců ani trochu spokojen, a proto se už po návratu z kabin na hřišti neobjevili Pivrnec s Volkem, které nahradili Maione a Podobský. Tato změna sice Pražanům pomohla, i tak byla však jejich hra hodně těžkopádná a nedařilo se jim dobře připraveného hosta něčím překvapit, natož zaskočit.

 

A když už se to Vokovickým jednou povedlo a dokonce Turák rozvlnil síť po Mackově pasu, pro ofsajd Ambruse gól platit nemohl. Na víc se domácí nezmohli a Ostrovští je potrestali druhou brankou. Po autovém vhazování totálně zaspali obránci Aritmy, Milan Novotný zachoval klidnou hlavu, střelou na vzdálenější tyč propálil Starečka a zajistil Ostrovu důležité tři body. V samém závěru se nepodařilo skóre alespoň zkorigovat Bogárem nebo Gajeckým, a tak Aritma prohrála 0:2.



Ohlasy k zápasu


SK Aritma Praha
Trenér T. Kubr: „Hráli jsme strašně špatně, hlavně v první půli byl soupeř daleko lepší než my. Zaslouženě vyhrál. Druhou půli jsme byli sice lepší, ale bylo to od nás těžkopádné. Co se týká nasazení a snahy, tak jsme si nic nezasloužili.“

FK Ostrov
Trenér I. Filip: „Zápas se nám povedl, jsem rád, že jsme udrželi vzadu nulu. Hráli jsme zodpovědně. Obrana hrála velice dobře. Vedli jsme, mohli jsme chodit do brejků, změnit styl hry a čekat na soupeře. To se nám podařilo, měli jsme další šance. Zodpovědný výkon od všech. Vyzdvihl bych všechny čtyři obránce, kteří hráli. Nepustili soupeře k žádné větší šanci.“



Počet diváků: 100. Rozhodčí: Kastl Jan - SZIKSZAY Ladislav, ŠAUFLOVÁ Jana.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.