D. Pavlovič 27.
V. Kaas 80.
M. Janda 87. (p.)
3:0
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

01.10.2016 16:30

8.kolo, Divize A, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Okresní derby ovládly Klatovy


Branky


27. D. Pavlovič , 80. V. Kaas , 87. M. Janda (p.)
0

Po vyrovnaném prvním poločase drželi Sušičtí naději na první body v sezóně, v posledních deseti minutách utkání však favorit z Klatov ještě dvakrát udeřil a nenechal své fanoušky na pochybách.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Pálíme, pálíme

Derby často přinášejí divoké výsledky a papírové předpoklady nebývají naplněny, i proto jsou tak divácky atraktivní. Do Klatov si na okresní derby místního celku s týmem Sušice našlo cestu 261 platících diváků a příchozí fanoušci se rozhodně nenudili.

 

První poločas byl ve znamení neproměněných šancí, kterých si oba týmy vytvořily slušný počet. Vše odstartoval hostující Varga, který se dostal ke střele pro centru Vrhela. Brankář domácích Rojík se však dokázal včas přemístit a balón zastavil v cestě do brány.

 

Ve 27. minutě se podařilo Klatovským udeřit a otevřít skóre zápasu. Z dobrých dvaceti metrů se do míče opřel Daniel Pavlovič a na umístěnou střelu k tyči byl hostující gólman Gill krátký. V závěru poločasu se do dvou šancí dostal Krásný, když nejprve nedokázal zblízka překonat sušického Gilla a o chvíli později hlavičkoval jen těsně mimo tři tyče.

Uklidnění až na konec

Po změně stran se do šancí už dostávali výhradně domácí, dlouho však nemohli najít recept na přidání druhého uklidňujícího gólu. Ve spalování šancí pokračoval Krásný, Bezděkovu ránu pro změnu srazila sušická defenziva na rohový kop.

 

Uklidnění pro Klatovy obstaral až v 80. minutě střídající Václav Kaas po umístěné střele. Definitivní podobu výsledku pak určil v 87. minutě stoper Martin Janda, jenž proměnil pokutový kop a upravil tak na konečných 3:0 pro favorita.



Ohlasy k zápasu


SK Klatovy 1898
Záložník M. Lucák: „Už před zápasem jsme věděli, že to nebude jednoduché utkání, protože derby je jiné než ostatní zápasy. To se potvrdilo, ale důležité bylo, že jsme se dostali do vedení. Jen škoda, že jsme dříve nedali druhý gól, který by nás uklidnil a nechali soupeře kousat až do 80. minuty. Jsem rád, že jsme vyhráli a v tabulce se posunuli zase trochu nahoru!“

TJ Sušice
Oficiální facebookový profil klubu TJ Sušice: „Derby se odehrálo za krásného počasí na hřišti v Klatovech. První poločas se nesl ve znamení neproměňování šancí obou týmů. Ve 36. minutě se střelou prosadily Klatovy. Ve druhé půli už jsme si moc šancí nevytvořili. Klatovy udeřily ještě dvakrát.“



Sestavy


SK Klatovy 1898
J. Rojík [-] - M. Lucák [-] (57. V. Kaas [-] ) , L. Bezděk [-] (73. D. Matějka [-] ) , P. Kotrba [-] , D. Dolanský [-] , D. Chirinciuc [-] , M. Mészáros [-] , M. Janda [-] , D. Pavlovič [-] , Z. Cibulka [-] (46. D. Žáček [-] ) , L. Krásný [-]

TJ Sušice
K. Gill [-] - J. Brabec [-] (41. J. Králík [-] ) , M. Vrhel [-] , I. Varga [-] , J. Skuhra [-] , T. Klíma [-] (66. P. Hubáček [-] ) , J. Kysilka [-] (81. L. Hájek [-] ) , T. Fuchs [-] , O. Skrbek [-] , P. Hrubec [-] (71. J. Čanecký [-] ) , T. Vichr [-] (77. M. Bachroň [-] )

ŽK: 29. M. Janda - 37. T. Fuchs , 50. J. Kysilka , 86. O. Skrbek .
Počet diváků: 261. Rozhodčí: Langmajer Lukáš - PASTYŘÍK Vladimír, ŠPINDLEROVÁ Zuzana.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.