Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

01.10.2016 16:30

8.kolo, Divize A, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Viktorka měla k bodům v Rokycanech daleko


Branky


0

I přes problémy se složením sestavy dokázali Rokycanští potvrdit roli favorita a přesvědčivě porazili hosty z Mariánských Lázní. Dvěma góly se blýskl Petr Jindřich.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Pohodlná hra domácích

Rokycanští fotbalisté mají formu. S osmi body ze zápasů se Sedlčany, Karlovými Vary a Českým Krumlovem přivítali na domácím trávníku tým Mariánských Lázní a ve vítězné vlně pokračují i po tomto utkání.

 

Vysokým pressingem od prvních minut nutili svého soupeře k chybám a také se velmi brzy ujali vedení. V 7. minutě se po závaru odrazil míč k Petrovi Jindřichovi a domácí útočník otevřel skóre zápasu. Vzápětí se vrhli domácí po standardce Mariánek do brejku, Skopový přihrál Černému, jehož pokus o obstřel gólmana Šmejkala skončil jen těsně vedle!

 

Navýšit skóre se hráčům v zelených dresech nepovedlo ani v 17. minutě, kdy po rohovém kopu vyskočil nejvýše Trojanec, také však nezamířil přesně. Ve zbytku prvního poločasu i nadále dominovali Rokycanští, žádná další vyložená šance ale k vidění nebyla.

Hattrick nebyl daleko

 Také vstup do druhé půle měl favorit parádní. Ve 48. minutě zakombinovali Skopový s Černým a zakončující Matěj Trojanec navýšil vedení na dva góly. Mariánky se snažily se zápasem něco udělat a zdramatizovat jeho vývoj, jenže domácí tým pohodlně bránil svůj vybudovaný náskok. I když ve druhém poločase určovali tempo fotbalisté lázeňského mužstva, gólovku si nevypracovali.

 

Naopak. V 86. minutě vystihl rozehrávku hostů Hereit, vysunul Petra Jindřicha a ten svým druhým gólem po úspěšném obstřelení Šmejkala zvýšil na 3:0. O chvilinku později mohl domácí forvard dokonat hattrick, nebylo mu však přáno.

 

Foto: fcrokycany.cz



Ohlasy k zápasu


FC Rokycany
Trenér P. Aubrecht: „Myslím si, že jsme po celý zápas utkání dominovali. Od prvních minut jsme hráli hodně vysoko pressing a nutili jsme soupeře k chybám. Ve všech věcech jsme byli na hřišti lepší. Měli jsme problém se sestavou, chyběli nám Procházka s Klírem, Aubrecht a Špic byli nemocní, ale klobouk dolů před nimi, oba nastoupili. Aubrecht, Špic a Grambal byli nejlepší na hřišti. Velký kus práce na hrotu odvedl Trojanec a brankově se utkání podařilo Jindřichovi.“

FC Viktoria Mariánské Lázně
Trenér S. Purkart: „První poločas ovlivnila rychlá branka, kterou daly Rokycany. Hra pak byla vyrovnaná, ani jedno mužstvo se nedostávalo do šancí, byl to boj ve středu pole. Hned na začátku druhého poločasu jsme to také nezvládli a dostali druhou branku. Poté byla naše hra neurovnaná, Rokycany nás za celých devadesát minut nepustily do šance, což je smutné. Naopak byly nebezpečné.“



Sestavy


FC Rokycany
J. Vild [-] - J. Hereit [-] , P. Jindřich [-] (88. J. Kořínek [-] ) , P. Grambal [-] , Š. Špic [-] , D. Skopový [-] , M. Trojanec [-] (68. J. Vaščák [-] ) , L. Aubrecht [-] , M. Černý [-] (80. V. Kopečný [-] ) , M. Spěváček [-] , O. Král [-] (68. J. Končal [-] )

FC Viktoria Mariánské Lázně
D. Šmejkal [-] - M. Lukáš [-] (79. A. Novák [-] ) , T. Denk [-] , M. Jakubík [-] , M. Šácha [-] , F. Labai [-] (86. J. Dubský [-] ) , M. Drahorád [-] (56. T. Šilhán [-] ) , J. Sadílek [-] (87. D. Šlajs [-] ) , P. Kavalír [-] , M. Kravar [-] , T. Kabelák [-] (88. K. Maule [-] )

ŽK: 39. O. Král , 84. P. Jindřich , 90. V. Kopečný - 31. M. Jakubík , 38. M. Drahorád , 64. J. Sadílek .
Počet diváků: 188. Rozhodčí: Hurych Jan - TRSKA Adam, PETŘÍK Jan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.