2:1
(0:1)
31. L. Havel
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

02.10.2016 10:15

8.kolo, Divize A, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

VIDEO: Zápas dvou poločasů zvládla Admira


Branky


0

Jihočeši se v Kobylisích dostali do vedení zásluhou Hráče 7. kola Lukáše Havla, po přestávce se ale podařilo domácí Admiře výsledek otočit po brankách Michálka s Nádeníčkem. Pražané tak okupují páté místo Divize A.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Lišák Otepka

Souboj dvou tabulkových sousedů nezačal ve zrovna strhujícím tempu. Oba týmy hrály zodpovědně dozadu a do žádných riskantních akcí směrem dopředu se netlačily. Domácí zkusili štěstí Martinicem nebo Paťhou z dálky, na debutanta Hřebejka v bráně Roudného si však nepřišli.

 

Ani Jihočeši se nenechali zahanbit a zaměstnávali brankáře Víška, leč neúspěšně. Ve 12. minutě se nešťastně srazil s jedním ze soupeřů hostující Markytán a musel být ošetřován, což Malšany trochu rozhodilo a chvilku jim trvalo, než se vrátili do zaběhnutého tempa. Ošetřovaný útočník musel být nakonec ve 39. minutě střídán.

 

To už však vedl hostující tým 0:1. Otepka rozehrál rohový kop, nacvičeným signálem pustili dva hráči míč za sebe, kde už číhal připravený Lukáš Havel a střelou z první propálil Víška! Do další šance Roudného se dostal Růžička, který ale neuspěl. Za domácí odpověděli Šmidrkal, se svou střelou doprostřed brány ale na vyrovnání pomýšlet nemohl. A když Zahálka hlavičkoval mimo, šli Malšané do kabin s jednogólovým náskokem.

Otočka

Po změně stran bylo na hřišti už jen jedno mužstvo. Admira drtivým tlakem mačkala svého soka, ale dlouho nemohla najít recept na překonání Hřebejka. Po Zimmermannově pokusu se rozeznělo břevno, Zahálka nebo Herc mířili těsně vedle. Až přišla 69. minuta. Komínek našel nákopem Zimmermanna, který centrem oslovil Jakuba Michálka, a jeho hlavička skončila v síti!

 

Obrovský tlak Admiry vyústil nakonec v obrat skóre. Čtyři minuty před koncem nacentroval Šmidrkal na střídajícího Bohumila Nádeníčka, který si povedeně balón zpracoval na prsou a z jedné málem protrhl síť za Hřebejkem! Na vyrovnání už hostům nezbyly síly, a tak Admira slaví cennou a především vydřenou výhru.

 

Ohlasy domácího kouče Tichaie a R. Zimmermanna, sestřih gólových momentů



Ohlasy k zápasu


FK Admira Praha
Trenér J. Tichai: „Nesmírně cenné tři body. Tabulka je vyrovnaná, dokázali jsme otočit zápas. Opět budu kritický, zase jsme si nepohlídali standardní situace. Dostali jsme sedm gólů, z toho šest ze standardních situací. Koncentrace, nesoustředěnost, pak to tady celý druhý poločas honíme. Za druhý poločas patří klukům velká pochvala.“

TJ Malše Roudné
Trenér L. Šolc: „Byl to zápas dvou poločasů. V prvním jsme byli lepším týmem my, zaslouženě jsme vedli. Bohužel ta druhá půle se nám nepovedla. Působili jsme dost zakřiknutě a výsledkem bylo to, že domácí zápas v závěru otočili. Když to vidím zpětně, tak za druhou půli otočili zápas zaslouženě. Utkání se povedlo Tomáši Hřebejkovi, který nastoupil k prvnímu diviznímu zápasu. Párkrát nás ve druhé půli podržel.“



Sestavy


FK Admira Praha
P. Víšek [-] - P. Zolotuchin [-] (55. B. Nádeníček [-] ) , Š. Zahálka [-] , J. Šmidrkal [-] (90. P. Hochman [-] ) , T. Majer [-] , J. Michálek [-] , P. Jackl [-] , M. Paťha [-] (25. R. Zimmermann [-] ) , J. Martinic [-] , S. Komínek [-] , O. Herc [-]

TJ Malše Roudné
T. Hřebejk [-] - M. Markytán [-] (39. M. Bartoš [-] ) , M. Průcha [-] , D. Růžička [-] (90. M. Štěpánek [-] ) , M. Tušer [-] (74. P. Turek [-] ) , J. Píša [-] , R. Otepka [-] , P. Kössl [-] , L. Vávra [-] , J. Vogl [-] , L. Havel [-]

ŽK: 74. J. Vogl , 83. J. Píša .
Hráči zápasu: J. Michálek , B. Nádeníček - T. Hřebejk .
Počet diváků: 180. Rozhodčí: Rais Ondřej - MARTÍNEK Petr, DOBRÝ Jan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.