2:3
(0:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

08.10.2016 10:15

9.kolo, Divize A, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Srdnatý finiš Slavoje na domácí body nestačil


Branky


0

Slavoj nastoupil s předsevzetím odčinit debakly z předchozích kol. Herně se mu také dařilo nepoměrně lépe, ovšem po padesáti minutách to vypadalo pro zelenobílé barvy opět hodně špatně. Vzepětí v závěrečné čtvrthodině stačilo jen na zkorigování stavu, ne na body.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Dvořákova krasavice

Domácí předvedli pěknou akci hned na úvod. Po Peroutkově kolmici přesně na nabíhajícího Wagnera následná střela mířila těsně vedle tyče. Ovšem v 17. minutě mohli Sedlčanští otevřít skóre. Nekompromisní stoper Vystyd se prosadil i v šestnáctce domácích, když centr po rohu podskočil bránící hráč a hlavička šla o fous mimo. Střelecký pokus Tůmy na druhé straně vyprášil rukavice brankáře. Ve 23. minutě se předvedl v jedné ze svých rychlých akcí šikovný Repetný, pohromu hasil v posledním momentu Peroutka. Následně Trnka perfektně na čáře zlikvidoval soupeřovu hlavičku.

 

První branku viděli prokřehlí věrní diváci ve 33. minutě. Postaral se o ni po brejku Dominik Němec, jenž tak potrestal otálení s rozehrávkou jednoho z českokrumlovských mladíků u půlící čáry – 0:1. V samém závěru poločasu povzbuzení hosté nejdříve dvakrát zahrozili, aby v poslední vteřině skórovali. Utěšenou akci vymyslel Repetný, nalil míč do vápna na nohu Michaela Dvořáka a ten z první vykouzlil nádhernou ránu trhající síť – 0:2.

 

Hosté tak zúročili svou fotbalovou zdatnost a v první části zápasu se představili ve velmi dobrém světle. Jistí vzadu, dopředu rychlí s tahem na bránu, centry a zakončením. 

Domácí dotahovali, ale nedotáhli

Své přednosti dávali najevo zprvu i po přestávce a jak se v závěru střetnutí ukázalo, rozhodnutí přišlo brzy po návratu na trávník. Repetný v 52. minutě našel centrem Michaela Dvořáka, jenž se prosadil hlavou v osobním souboji – 0:3. Uspokojení hosté si potom vybrali oddechový čas, bez zábran zahazovali, co se dalo a jen v rozmezí 68. až 75. minuty Trnka postupně vychytal většinou tváří v tvář Soldáta, Haase a Němce.

 

Mezitím v 74. minutě Michal Kroupa potrestal jejich lehkovážnost prvním úspěchem domácích, a když vzápětí Jakub Wagner zužitkoval obrovskou minelu velezkušeného Capoucha, bylo Slavojáků rázem plné hřiště. Přes zjevnou převahu se jim ve zbývajícím čase již však nepodařilo manko dohnat.

 

Slavojáci přesto tentokrát zaslouží pochvalu stejně jako Kroupa, jemuž přítomní poděkovali za jeho dosavadní klubové služby. Pracovitý univerzál po tomto zápase přerušil kariéru a odlétá za svým dalším cílem do Kanady. 

 

Autor: František Lippl, upraveno redaktorem



Ohlasy k zápasu



TJ Tatran Sedlčany
Obránce T. Řehák: „Do zápasu jsme šli s cílem získat plný počet bodů a konečně venku vyhrát, což se nakonec povedlo. Začali jsme hodně aktivně a po půli zaslouženě vedli 2:0. Po změně stran jsme přidali i třetí branku, ale místo klidného závěru jsme domácí nesmyslně pustili do hry a ještě se strachovali o výsledek. Vítězství bylo ovšem zasloužené a mohlo být i výraznější. Nejde nevyzdvihnout výkon Michaela Dvořáka, kterému se povedlo dvakrát skórovat.“



Sestavy


FK Slavoj Český Krumlov
M. Trnka [-] - D. Tůma [-] , L. Mravec [-] , M. Švec [-] , J. Wagner [-] , J. Peťule [-] (46. M. Matěják [-] ) , V. Novák [-] , J. Kabele [-] , D. Peroutka [-] (55. J. Carda [-] ) , M. Kroupa [-] , M. Svoboda [-]

TJ Tatran Sedlčany
P. Capouch [-] - J. Vystyd [-] , T. Řehák [-] , L. Brotánek [-] - L. Soldát [-] , M. Dvořák [-] (69. K. Kvěch [-] ) , J. Repetný [-] (69. M. Hájek [-] ) , M. Kdolský [-] - P. Haas [-] , D. Němec [-] - P. Lípa [-] (82. M. Sirotek [-] )

ŽK: 61. M. Kroupa , 62. J. Carda - 26. M. Dvořák , 51. J. Vystyd , 64. P. Lípa , 66. P. Haas .
Hráči zápasu: M. Dvořák .
Počet diváků: 86. Rozhodčí: Cupl Zbyněk - CIHLÁŘ Jan, NOVOTNÝ Miroslav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.