1:2
(1:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

08.10.2016 15:00

9.kolo, Divize A, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Favorit se na výhru nadřel


Branky


0

Ne příliš záživné utkání sehráli fotbalisté Mariánských Lázní a Karlových Varů. Domácí vedli díky Kavalírovi, o chvilku později vyrovnal hostující Hudec. Po změně stran rozhodl o výhře favorita Psohlavec a Vary tak i nadále drží krok s Čížovou.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Slepené góly

V okresním derby proti sobě nastoupily týmy z opačných pólů tabulky. Zatímco domácí Viktoria okupovala čtrnáctou příčku Divize A, Karlovy Vary se vyhřívaly na jejím výsluní, když po posledním kole a debaklu Českého Krumlova odsunuly Čížovou o skóre na druhé místo.

 

Od prvních minut se však diváci nějakého vyhroceného dění nedočkali. Většina zápasu se odehrávala především ve středu hřiště a obě mužstva bojovala o každý metr na hřišti a moc vyložených šancí nepřicházelo. Ale góly přece jen padly na obou stranách.

 

V 15. minutě se po autovém vhazování odrazil míč na velké vápno k Patriku Kavalírovi, jenž svou ránu umístil přesně k tyči a Strnad se po balónu natahoval marně. Dlouho se však Mariánské Lázně z vedení neradovaly. O tři minuty později totiž poslal Josef Hudec do pokutového území Mariánek střílený centr, který k překvapení všech v čele domácího gólmana Šmejkala propadl až do brány. A to bylo z prvního dějství (bohužel) vše…

Psohlavec otočil

Po změně stran se obraz hry příliš nezměnil. Oba celky se soustředily na defenzivu a chtěly se vyvarovat zbytečných chyb. V 56. minutě se ale domácí mužstvo jedné dopustilo a krutě za ni pykalo. Hlavou se totiž prosadil Martin Psohlavec a dokonal tak obrat Buldoků.

 

Mariánky se pokusily s výsledkem ještě něco udělat, blízko gólu byl především Sadílek, který nastřelil břevno Strnadovy klece. Ani z různých závarů před gólmanem Varů nic nevzešlo, a tak z okresního derby vyšli jako vítězové hosté. Ve druhém poločase měl nejvíce práce hlavní sudí, jenž rozdal po čtyřech žlutých kartách na obou stranách.

 

Foto: Facebook FC Viktoria Mariánské Lázně



Ohlasy k zápasu


FC Viktoria Mariánské Lázně
Trenér S. Purkart: „Myslím si, že jsme takticky podali velmi dobrý výkon. Hráli jsme proti Varům to, co jsme chtěli. Dokázali jsme eliminovat jejich útočnou sílu Geňo-Psohlavec. Ke hře jsme je nepustili, ale bohužel jsme udělali dvě chyby. Nejsme schopni dát více než jeden gól v zápase, to je rozdíl.“

FC Slavia Karlovy Vary
Trenér K. Tichota: „I když se hrálo okresní derby, moc vyhrocený zápas to nebyl. Většina utkání se odehrávala ve středu pole, vítězství jsme upracovali. Dobře zahrál Dřížďal.“



Sestavy


FC Viktoria Mariánské Lázně
D. Šmejkal [-] - M. Lukáš [-] , D. Cinkanič [-] (59. T. Kabelák [-] ) , T. Denk [-] , M. Šácha [-] , T. Šilhán [-] , M. Drahorád [-] , J. Sadílek [-] , P. Kavalír [-] , M. Kravar [-] (82. F. Labai [-] ) , M. Jakubík [-]

FC Slavia Karlovy Vary
D. Strnad [-] - A. Ivasko [-] , J. Staněk [-] , M. Geňo [-] , J. Hudec [-] (90. P. Němec [-] ) , M. Psohlavec [-] , F. Dřížďal [-] , P. Maňák [-] , P. Plechatý [-] (70. M. Királyi [-] ) , M. Pěkný [-] , L. Mestl [-] (49. D. Krlička [-] )

Hráči zápasu: F. Dřížďal .
Počet diváků: 250. Rozhodčí: Aubrecht Jan - ŠLAPÁK František, JATI David.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.