3:1
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

08.10.2016 16:00

9.kolo, Divize A, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Atraktivní duel v Roudném ovládli domácí


Branky


0

Zápas mezi Malší a Rokycany nabídl plno gólových šancí a díky vyšší produktivitě se ze třech bodů mohou radovat fotbalisté Roudného. Výhru Jihočechů řídil jako tradičně Rudolf Otepka, kterému výborně sekundovali Píša s Hřebejkem.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Rokycanské spalování

Bez zraněných O. Otepky a Markytána se museli obejít Malšané v duelu s Rokycany, které se navíc vezly na vítězné vlně. Začátek zápasu se mladým hráčům Roudného zrovna dvakrát nevydařil, to lze však říci také o jejich soupeři ze západních Čech. Vinou spousty nepřesností si ani jeden tým nedokázal vypracovat zajímavé příležitosti a brankáři tak mohli zůstat relativně v klidu.

 

To vše se změnilo až ve 23. minutě, když domácí zahrávali trestný kop. Na Otepkův centr si naskočil Růžička, ale na připraveného Špirocha v bráně Rokycan nevyzrál. Z dorážky pak bránu překopl Tušer.

 

Poslední čtvrthodinu prvního poločasu suverénně ovládli hosté – nejprve využil Král zaváhání Průchy a Hřebejk se blýskl parádním zákrokem. Poté si na mladém gólmanovi Roudného vylámali zuby také Jindřich, Černý a Procházka. Jak i přes všechny tyto šance mohl poločas skončit 0:0, nad tím kroutí hlavou především hostující trenér Aubrecht.

Gólové hody po pauze

Po změně stran se už diváci dočkali branek. V 58. minutě našel Píša Davida Růžičku a záložník Roudného otevřel skóre zápasu. Hned za šest minut však dokázali Rokycanští srovnat. Matěj Trojanec pláchl po levé straně a křížnou ranou překonal Hřebejka.

 

Vyrovnávací branka ještě umocnila tempo zápasu a oba týmy neměly daleko k tomu, aby převážily váhy na svou stranu. Blízko druhému gólu byl Růžička, ale po rohovém kopu spálil tutovou šanci. A tak v 72. minutě musel udeřit jeho spoluhráč Martin Tušer. Znovu mu přihrál jeden z nejlepších mužů na hřišti, kapitán Píša.

 

Deset minut před koncem pojistil výhru Malše mladík Ladislav Vávra, když zužitkoval spolupráci Růžičky s Píšou. Roudné tak nakonec může slavit cenné tři body do tabulky. „Od nás bych dnes nevyzdvihl nikoho, ale musím ocenit u soupeře, že velikánský podíl na výsledku pro Malši měl kapitán Píša, samozřejmě Ruda Otepka řídil celou hru a výborně chytal brankář Hřebejk,“ jmenoval hlavní strůjce výhry jihočeského týmu rokycanský lodivod Aubrecht.



Ohlasy k zápasu



FC Rokycany
Trenér P. Aubrecht: „Konečný výsledek je pro mě osobně zklamání. Obě mužstva se snažila bez nějakého většího otálení hrát útočný fotbal. V průběhu zápasu jsme měli dobrou týmovou kvalitu, dokázali jsme hrát hodně aktivně a vytvořili jsme si dostatek šancí, abychom uspěli. Bohužel naše produktivita byla žalostná, dokázali jsme vstřelit akorát jednu branku. Určitě si z utkání vezmeme ponaučení, já osobně budu chtít po hráčích, aby měli větší osobní zodpovědnost, protože po špatném začátku se nám podařilo bodově zvednout, ale nejsme spokojeni, chceme další body a chceme být úspěšní dlouhodobě.“



Počet diváků: 80. Rozhodčí: Leška Martin - KREJSA Josef, PEČENKA Jiří.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.