0:2
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

08.10.2016 16:00

9.kolo, Divize A, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Sokolové přilétli zpět na čelo tabulky


Branky


30. T. Fenyk , 48. R. Nečas
0

Zkušeným a sebevědomým výkonem si v Plzni došla Čížová pro dvougólovou výhru a vrátila se na první místo Divize A. Gólově se prosadili Fenyk s Nečasem.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Ligové zkušenosti se poznají

V Plzni dokázala jihočeská Čížová, že její postavení na vrchu Divize A rozhodně není náhodné. Proti nevyzpytatelnému soupeři z Doubravky podali hráči Sokola skvělý výkon a po celé utkání se Satrapa v brance hostů v podstatě nudil a mohl si povídat s diváky přihlížejícími kolem.

 

Úvodní půlhodinka ale žádnou branku nenabídla. Domácí se snažili aktivní hrou a rychlou kombinací překonat pozornou obranu Čížové, to se jim však nepodařilo, naopak. Ve 30. minutě hosté prodali své zkušenosti, využili herní pohody a dostali se do vedení. Na konci několika rychlých přihrávek stál Tomáš Fenyk a umístěnou střelou překonal Turka v bráně Doubravky.  

 

Blízko druhému gólu Jihočechů byl Polodna, Turek byl však tentokrát bezchybný. A když neuspěl ani další exligový fotbalista Janda se svým pokusem, kterým jen rozezvučel břevno, šlo se do kabin za stavu 0:1.

Bezproblémová hra Čížové

Dlouho se ale na druhou branku nečekalo. Ve 48. minutě se totiž na hranici malého vápna dostal k balónu Radim Nečas a nadvakrát překonal gólmana plzeňského týmu. I ve zbylých minutách dominovalo na hřišti mužstvo trenéra Staroby, skóre se však již nepohnulo ani jedním směrem. A to ani po šanci Jirouše, jehož rána prošla jen několik centimetrů vedle tyče.

 

Díky dvougólové výhře se tak Čížová po jednotýdenní pauze vrátila na první místo Divize A, Doubravka naopak klesla na desátou příčku.



Ohlasy k zápasu



TJ Sokol Čížová
Vedoucí V. Vávra: „Hráli jsme velmi dobře. Soupeře jsme k ničemu nepustili, naopak jsme měli hodně šancí například Polodnou, Jirouš trefil břevno. Zahráli jsme velice dobře stejně jako na Motorletu. Autor prvního gólu Fenyk odehrál dobrý zápas.“



Sestavy


SK Senco Doubravka
J. Turek [-] - F. Soukup [-] (64. O. Konopásek [-] ) , F. Kuťák [-] , D. Sedlák [-] , J. Peterka [-] (46. M. Ungr [-] ) , D. Novák [-] , D. Künstner [-] (74. J. Štěrba [-] ) , D. Brabec [-] , J. Petr [-] (46. T. Navrátil [-] ) , P. Morávek [-] , P. Knakal [-]

TJ Sokol Čížová
J. Satrapa [-] - P. Janda [-] (81. M. Kočí [-] ) , D. Novák [-] , M. Held [-] , M. Rozhoň [-] , R. Zahrádka [-] , R. Nečas [-] (75. D. Chytrý [-] ) , M. Jirouš [-] , M. Polodna [-] , L. Dvořák [-] , T. Fenyk [-]

ŽK: 38. P. Morávek , 51. D. Novák , 61. M. Ungr , 67. P. Knakal - 70. R. Zahrádka .
Hráči zápasu: T. Fenyk .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: Kyncl Tomáš - ŠIMEČEK Libor, PLZÁK Daniel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.