Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

09.10.2016 16:00

9.kolo, Divize A, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Nádeníček předvedl střelecký galakoncert!


0

Pěti góly v prvním poločase se ukázal útočník Admiry Bohumil Nádeníček. Toho dvěma dalšími brankami doplnil Mošna a výsledkem je sušický debakl 0:7. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Sedm kulí za poločas

Prvního venkovního vítězství se fotbalisté Admiry dočkali na půdě trápící se Sušice, která má i po devíti kolech na kontě nula bodů. A nutno říci, že vítězství to pro Admiru bylo opravdu drtivé.

 

Už ve 3. minutě otevřel skóre Bohumil Nádeníček, který vyhrál souboj s pravým obráncem Sušice a obloučkem přehodil gólmana Gilla. Za necelých sto dvacet vteřin útočník Bohumil Nádeníček udeřil znovu. Tentokrát využil chyby domácího stopera, jenž se utopil ve vlastních kličkách a daroval Pražanům dvougólové vedení.

 

V 10. minutě se do střelecké listiny poprvé zapsal také záložník Jiří Mošna. Pohádkový úvod pak završil znovu Bohumil Nádeníček ve 12. minutě a zkompletoval tak velmi rychle svůj hattrick. To však rozhodně nebylo vše. Před dalším gólem si dal Bohumil Nádeníček trochu delší pauzu, počkal si na 23. minutu.

 

Marně střelecky stíhal svého kolegu Jiří Mošna, i když se ve 30. minutě trefil za Gillova záda podruhé. Střelecké představení osobní i týmové pak završil chvilku před koncem Bohumil Nádeníček svým pátým gólem! 

 

Údržba hráčů

Více gólů nakonec do sítě Sušických nepadlo, protože se po přestávce pražský tým soustředil hlavně na udržení čistého konta a vyhnutí se nějakému zranění. Domácí gólman si také jistě oddychl, když v 53. minutě mohl spokojeně vystřídat hrdina Nádeníček.

 

Blízko čestnému úspěchu byli Sušičtí chvilku před koncem, ale ve vyložené šanci poslal jeden z domácích fotbalistů balón těsně vedle Víškovy klece.

 

Foto: TJ SUŠICE fotbal



Ohlasy k zápasu


TJ Sušice
Oficiální facebookový profil klubu TJ Sušice: „Sušice v prvním poločase totálně odevzdala svým výkonem body soupeři a nechala si nastřílet sedm branek. Vše odstartovalo vysokým nákopem do vápna, kde pravý obránce prohrál souboj a Sušický gólman oblouček za svá záda nekontroloval. Pak se utopil v kličkách jeden ze stoperů, 2:0. První čtvrthodinu uzavřel hostující střelec Nádeníček hattrickem a to nebyl konec. Nádeníček se radoval ještě dvakrát a do kabin se šlo s přídělem sedm branek. Druhý poločas už nic nepřinesl.“

FK Admira Praha
Trenér J. Tichai (pro fkadmira.info): „Do zápasu jsme vstoupili pohádkově a po dvanácti minutách jsme vedli 4:0 - co dodat. Hru jsme měli ve své moci a do poločasu jsme udeřili ještě třikrát. A tak po poločase byl stav 7:0. V druhé půli jsme hru dál kontrolovali a nechybělo ani nasazení, ale už nám chyběla koncentrace na stoprocentní výkon a na zakončení. Proto zápas skončil 7:0.“



Sestavy


TJ Sušice
K. Gill [-] - P. Hubáček [-] (46. J. Králík [-] ) , M. Vrhel [-] , I. Varga [-] , J. Skuhra [-] (65. J. Skála [-] ) , T. Klíma [-] , J. Kysilka [-] , T. Fuchs [-] , O. Skrbek [-] , P. Hrubec [-] (46. J. Čanecký [-] ) , T. Vichr [-]

FK Admira Praha
P. Víšek [-] - Š. Zahálka [-] , B. Nádeníček [-] (53. M. Vachoušek [-] ) , J. Šmidrkal [-] (83. M. Horák [-] ) , T. Majer [-] (72. P. Hochman [-] ) , J. Michálek [-] (65. P. Zolotuchin [-] ) , J. Mošna [-] (62. R. Zimmermann [-] ) , M. Paťha [-] , J. Martinic [-] , S. Komínek [-] , O. Herc [-]

ŽK: 30. K. Gill , 35. T. Klíma , 43. M. Vrhel , 52. J. Skuhra - 75. R. Zimmermann , 89. M. Vachoušek .
Hráči zápasu: B. Nádeníček , J. Mošna .
Počet diváků: 170. Rozhodčí: Kouba Štěpán - MATYŠ Jakub, SIMBARTL Václav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.