Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

16.10.2016 10:30

10.kolo, Divize A, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO, VIDEO: V Karlových Varech si obrany vzaly dovolenou


Branky


0

Neskutečnou přestřelku mohli fotbaloví fanoušci vidět na hřišti ve Dvorech, kam přijelo Roudné. Po vcelku klidném prvním poločase si oba týmy otevřely střelnici a celkem nastřílely deset gólů! Po dvou zásazích si připsali domácí Geňo s Psohlavcem a hostující Píša.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Psohlavcův pozdrav na uvítanou

V husté mlze začalo utkání mezi Karlovými Vary a Roudným. Snížená viditelnost ale nezabránila Buldokům, aby se velmi brzo dostali do vedení – po rohovém kopu Maňáka se hlavou prosadil Martin Psohlavec a otevřel skóre.

 

Malšané mohli rychle srovnat, ba dokonce utkání i otočit, jenže Bartoš, Píša i Tušer ve svých velkých šancích zaváhali. A tak je v 16. minutě potrestal Michal Királyi, který po výkopu Strnada využil zaváhání jednoho ze stoperů Jihočechů a samostatný nájezd na Hřebejka zakončil úspěšně.

 

Hostům se podařilo snížit ve 22. minutě, když unikl Růžička a předložil balón Jakubovi Píšovi, jenž dostal míč za Strnadova záda. Ve zbytku prvního dějství se už hra uklidnila a nic nenasvědčovalo tomu, že by měli diváci vidět celkem deset branek.

Jeden gól za druhým

Gólový účet druhého poločasu otevřel znovu Martin Psohlavec, kterého kolmicí povedeně vysunul Maňák. Hosté se však nevzdávali a po hodině hry snížil po Vávrově přihrávce kapitán Jakub Píša.

 

Moc dlouho ale jednogólový deficit Malšanů nevydržel, protože už za další tři minuty odcentroval Maňák na Mariana Geňa a jeho hlavičku zastavila až síť v Hřebejkově bráně. Za dalších pár minut získal balón Krlička a oslovil Mariana Geňa, který se zbavil Kössla, zasekl míč brankáři a zvýšil už na 5:2. A přestřelka pokračovala i nadále. V 78. minutě se ke střele z dvaceti metrů odhodlal Jakub Vogl a z první propálil Strnada.

 

Diváci si nemohli ani v klidu zajít na klobásu nebo pivko, pomalu každá šance obou týmů končila v síti. Přímý kop Geňa vyrazil hostující gólman jen k Františkovi Dřížďalovi a karlovarský bek zvýšil na 6:3. Tečku za gólovými hody udělal roudenský Lukáš Havel po rohovém kopu. Málo vídané divizní dopoledne tak nakonec zvládli Karlovarští a dál pokračují ve vydařeném podzimu.



Ohlasy k zápasu


FC Slavia Karlovy Vary
Trenér K. Tichota: „Bylo to utkání nahoru dolů. Obě mužstva chtěla hrát dopředu, hrál se ofenzivní fotbal. Pro trenéry trochu na nervy. Na začátku druhého poločasu se nám povedlo dát třetí gól a místo toho, abychom se uklidnili, jsme přistoupili na hru soupeře. Diváci si určitě přišli na své. Myslím si, že jsme byli o trochu lepší a zaslouženě vyhráli. Výborný zápas odehrál Maňák, který asistoval u čtyř gólů.“

TJ Malše Roudné
Trenér L. Šolc: „Deset branek hovoří za všechno. Byl to zápas, kdy chybovaly obrany na obou stranách. My jsme měli asi osm gólovek, dali jsme čtyři góly. Domácí jich měli deset a proměnili šest. Vyzdvihl bych Rudu Otepku a střelce dvou branek Píšu.“



Sestavy


FC Slavia Karlovy Vary
D. Strnad [-] - A. Ivasko [-] , J. Staněk [-] , M. Geňo [-] , M. Psohlavec [-] (77. P. Němec [-] ) , J. Hudec [-] (63. O. Šupík [-] ) , P. Maňák [-] , M. Királyi [-] (69. P. Plechatý [-] ) , D. Krlička [-] , M. Pěkný [-] , F. Dřížďal [-]

TJ Malše Roudné
T. Hřebejk [-] - M. Průcha [-] , D. Růžička [-] (85. M. Otepka [-] ) , M. Bartoš [-] (69. D. Samek [-] ) , M. Tušer [-] (75. D. Collin [-] ) , J. Píša [-] , R. Otepka [-] , P. Kössl [-] , L. Vávra [-] (83. M. Štěpánek [-] ) , J. Vogl [-] , L. Havel [-]

Hráči zápasu: P. Maňák , M. Psohlavec , M. Geňo - R. Otepka , J. Píša .
Počet diváků: 120. Rozhodčí: Szikszay Ladislav - LANGMAJER Lukáš, JANDA Marek.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.